Hur man gör ingen smink smink som faktiskt ser naturlig ut | BurnbrightLove.com

Hur man gör ingen smink smink som faktiskt ser naturlig ut

Hur man gör ingen smink smink som faktiskt ser naturlig ut

No-makeup makeup är en gäckande, förvirrande sak, eftersom 99 procent av tiden, det kräver mycket mer tid och ansträngning än din vanliga natt ut utseende. Varför? Eftersom du försöker att lura folk att tro din hud är naturligt perfekt och glödande och magiska, och att nivån på knep tar tid och precision.

9 DIY hudvårds ingredienser som är dåligt för din hud

Men bara för att ingen makeup makeup är inte för lata, det också bör inte kräva tre års kosmetika skolan att bemästra. Lyckligtvis, när du får kläm på det (det vill säga att applicera flera rena lager av smink tills du så småningom bygga en naturlig finish), kommer du att inse att det är faktiskt ganska enkelt och smärtfritt. Så för att komma igång, vi bröt de fem viktiga knep för att dra bort den perfekta ingen makeup makeup look.

load...

Lär dig kraften i concealer

Nej, du behöver inte ha perfekt, fläckfria huden för att dra bort no-makeup-även om det på allvar hjälper. ”Med en stor hud regim som håller din hud ser felfri, kommer du knappt behöver någon makeup ändå”, säger makeup artist och hudvård konsult Karuna Chani. Uh, drömmar. Men om du inte är genetiskt välsignade, fylla på lätta, fukt concealers, som filosofi Hopp för Everywherefor torr hud, eller Laura Mercier Secret Concealerfor medellång till fet hud, och tillämpa dem i en triangel under ögonen, runt kanterna och mitten av näsan, över hakan och på andra röda prickar eller fläckar. Målet här är att minimera så mycket rodnad och missfärgning som möjligt innan ens lägga din tonade fuktkräm.

load...

Embrace tonade fuktkräm

Tyvärr, men oavsett hur fantastisk din foundation är, det är aldrig någonsin kommer att ge dig en no-makeup makeup, eftersom det är helt enkelt för tungt. ”Färgade moisturizers är ljusa, luftiga och låter huden lysa igenom det, så det finns inget sätt du får 'cakey' makeup”, säger Chani. Om du har torr hud, välj en tonad fuktkräm lastad med fukt ingredienser (som Bare Minerals hy Rescue tonade Hydrating Gel Cream), eller om din hud blir blank vid middagstid, leta efter en halvmatt formel, som Nars Velvet Matte Skin Tint.

Dölja fläckar på rätt sätt

Klumpförebyggande 23 lager av concealer på en fläck omedelbart kommer att förstöra din no-makeup makeup look. Istället väljer en heltäckande, men återfuktande, concealer som kan täcka Zits med bara några kranar, som Nars Radiant Creamy Concealer. Efter applicering din tonade fuktkräm, badda concealer lätt över huvudet på din zit, vänta fem minuter, sedan försiktigt knacka, knacka på för att blanda ut det.

Dike alla eventuella pulver

Målet här är att ha daggiga, glödande hud, som du bara fick 12 timmars sömn i en dimmig moln och pulver förstöra det hela målet. Så byta din pulver rodna för en kräm eller gel formel, som Perfekt Cheek perfektion Gelor NYX krämrouge, och blanda den längs äpplen av dina kinder. Men om du är livrädd att din fet hud kommer att förvandlas till en fettfläck efter frukost med alla dessa krämiga produkter, starta din makeup ser ut med en mattande primer, som kult favorit Becca Ständigt Matte Poreless Priming Perfector, vilket hålla glans borta utan att förstöra dagg.

Hålla resten av din makeup ljus

Du kommer fortfarande vill ha lite nåt nåt i ansiktet så att du inte ser ut som du bara rullat ur sängen (detta är en makeup utseende, trots allt), men inte gå överbord: Borsta brows- ” den bästa formen, här är en naturlig form ”, säger Chani-och fylla i dem lätt med en panna krita, som Maybelline Brow Drama Pomade Crayon, en nyans ljusare än din naturliga ögonbryn färg. Hoppa eyeliner helt och hållet, eller ta en naturlig look, foder bara din topp fransraden med en koppar eyeliner (vi gillar Covergirl flammade ut Shadow Pencil i smält karamell), sedan krypa dina bästa fransarna och dra på en brun-svart mascara. På dina läppar: vad fan du vill. Vi är delvis till ett rött läppstift (det ger huden en ”denna gamla sak” känsla), men ett tonat läppbalsam fungerar lika bra.

load...

Nu går ut i denna ljusa, upptagen världen med en minutiöst tillämpas makeup ser att idealt tricks alla att tro att du sätter ingenting i ansiktet alls!

De 5 bästa sätten att rengöra Makeup borstar

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

7 fantastiska sephora skönhetsprodukter att köpa just nu

Post Skönhet och stil

10 saker Ingen har någonsin berättat om färgning av ditt hår

Post Skönhet och stil

Vad händer faktiskt när du går ut med vått hår under vintern

Post Skönhet och stil

9 äppelcider vinäger skönhet fördelar du saknar ut på

Post Skönhet och stil

9 produkter som kommer att medföra torrt, skadat hår tillbaka till livet

Post Skönhet och stil

Den billiga manikyrklammern som sparar timmar varje vecka

Post Skönhet och stil

7 bilder av korthåriga kändisar som gör att du vill klippa ditt hår

Post Skönhet och stil

Här är precis hur man torkar lockar för slät, frizzfritt hår

Post Skönhet och stil

De 7 absolut bästa grundvalarna för oljig, glänsande hud

Post Skönhet och stil

7 under-10 EUR nya ankomster att shoppa på ulta idag

Post Skönhet och stil

Denna ljusmask kommer slutligen att bli av med dina mörka fläckar

Post Skönhet och stil

6 skönhetskampar som är så verkliga för asiatiska kvinnor