Hur man förbereder och skyddar värmestylat hår enligt en känd frisyrer | BurnbrightLove.com

Hur man förbereder och skyddar värmestylat hår enligt en känd frisyrer

Hur man förbereder och skyddar värmestylat hår enligt en känd frisyrer

Hot verktyg är en integrerad del av många människors skönhet arsenal, men när de hanteras felaktigt, kan de orsaka allvarliga skador. Och om du är någon som föredrar en punktering att tvätta-och-gos på vintern, är du redan invigt mängden brott och kluvna toppar som dyker upp här tiden på året.

Alla tiders bästa produkter för att hålla dina kanter Laid

Stirrar på min spegelbild i @khloekardashian x @diffeyewear solglasögon liknande. Dessa solglasögon göra den perfekta strumpastufferen och de donerar ett par läsglasögon till någon i behov av varje par som säljs! Jag delar alla mina fav sista minuten gåvor i min Insta berättelse och på min sida höjdpunkter #justinemarjanhair @styledbyhrush

load...

För dem som behöver en repetitionskurs på hur man inte att helt steka sina trådar, är kändis frisör och GHDbrand ambassadör Justine Marjan här skolan dig. Hon har många års erfarenhet under hennes eleganta bälte och en kundlista som innehåller A-listers som Khloe Kardashian, Shay Mitchell och Kerry Washington. Kort sagt, hon vet sina grejer. Fortsätt att läsa för sina experttips på pre-och sjukvård, post-och sjukvård och de verktyg som säkert kommer att räta ut trådar. De är idiotsäker och perfekt för den varma verktygs nybörjare.

Den vackraste Skydds frisyrer att prova denna säsong

Prepping håret

Hur du förbereder håret innan gripa tag i en het verktyg beror på en massa saker, bland annat håret textur, hälsa och det önskade resultatet. Curly flickor bör börja med att applicera fuktgivande oljor och serum som kommer att hålla frizz till ett minimum.

load...

”Jag föreslår att applicera en närande hår olja och hår-återfuktdimma, därefter diffundera med GHD Air hår dryerwith GHD donet fastsättning på en lågtrycks, inställning med hög värme. Undvik att röra dina lockar med händerna tills håret är helt torr för de mest hopp utseende lockar ”, säger Marjan.

HAY idag #snatched #justinemarjanhair @samvissermakeup hur man får utseendet i min Insta historia!

Å andra sidan, om ditt hår är redan rak och vill helt enkelt fräscha upp eller lägga till volym, alltid prep med en värme Protectant hela håret och en Volumizing skum vid rötterna. Därifrån kan du föna utan ett munstycke bifogad fil för att maximera liv eller med det för att uppnå en jämnare finish.

Naturalistas, eller de med kinkier hår, bör också använda en värmeskyddande spray om de är föning rakt. Och medan du gör detta, Marjan säger att använda en naturlig galt-borst rund borste ”för en slät yta som inte äventyrar integriteten i håret.”

Kan vi alla stannar hata på burrigt hår, redan?

Post-care tips

En av de största problem med värme styling är hur man utöka ditt utseende utan att kompromissa med håret hälsa. Till att börja med rekommenderar Marjan mycket sova på en siden örngott för att hålla frizz borta och förhindra eventuella besvärliga bucklor och veck bildas.

Alternativt - speciellt om du böjt håret - bevara din stil genom att placera den i en bulle innan sängen. Enligt Marjan metod, bör du ”dela upp håret i två sektioner från pannan till nacken och sedan vrida varje sida bort från ansiktet i en bulle och säkra med franska stift. När du vaknar på morgonen, helt enkelt ta bort stiften och skaka ut dina lockar.”

Hon föreslår också att använda en torrschampo innan sängen och massera in det i rötterna så det har tid att sjunka in i din trådar medan du sover. Du kommer att vakna upp med en uppbyggd fritt hårbotten och behöver inte oroa sig för schamponering det för lite längre.

load...

The Beauty Trends som kommer att dominera 2018

De bästa varma verktyg

När det gäller de bästa strykjärn, curling stavar och mer för att använda, är Marjan uppenbarligen en lite partisk, men vad gör märken som GHD så stor är det faktum att de inte når farliga temperaturer som helt kommer att steker dina trådar. Medan de flesta traditionella verktyg når uppåt 450 grader F, endast GHD verktyg nå en mycket säkrare 365 grader C.

”Tre-hundra sextiofem är glasövergångsfasen, vilket innebär att det är den exakta temperaturen som vi kan smälta glas och omforma den utan att det splittras. Samma idé kan tillämpas på håret ”, säger Marjan. ”Vid 365, kan vi forma och forma håret utan att blåsa ut ytterhud skiktet eller orsaka frizz och brott.”

Hennes favorit är GHD Platinum Stylerbecause av tri-zonen teknik som gör det möjligt att värma upp jämnt.

”Du kan använda den för att styla håret flera gånger under dagen utan att oroa skada.”

Den GHD luft hårtork använder också joniska teknik som minimerar frizz och flyaways samtidigt torkar håret 2 gånger snabbare än den traditionella hårfön. Marjan älskar att ”det finns möjlighet att lägga på olika koncentrator munstycken eller en diffusor för både släta stilar och spänstiga lockar.”

Så nästa gång du plocka upp en het verktyg, kom ihåg tre saker: hålla värmen låg, prep håret med extra fukt och håller en torrschampo till hands när den stilen börjar förlora sin fräschör.

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Oj! detta är vad fel schampo kan göra för ditt färgade hår

Post Skönhet och stil

11 par strumpbyxor redaktörer kan inte leva utan

Post Skönhet och stil

Hur olika typer av lera gagnar din hud

Post Skönhet och stil

3 tricks för att fejka en galen skön graviditet, varje dag

Post Skönhet och stil

Fungerar hår, hud och nagel vitaminer verkligen?

Post Skönhet och stil

7 bilder av korthåriga kändisar som gör att du vill klippa ditt hår

Post Skönhet och stil

8 snabba och enkla frisyrer för när du har absolut ingen tid

Post Skönhet och stil

5 sätt att spara pengar på makeup enligt reddit

Post Skönhet och stil

Hur studsa tillbaka från torr, peeling hud på ditt ansikte

Post Skönhet och stil

De bästa skönhetsprodukterna att köpa på sephora för under 30 EUR

Post Skönhet och stil

8 fantastiska naturliga hudvårdstips

Post Skönhet och stil

7 bäst under 20 EUR apotek självhushållare som inte kommer att strida