Hur bli av med gula naglar så att du faktiskt kan gå polskfri | BurnbrightLove.com

Hur bli av med gula naglar så att du faktiskt kan gå polskfri

Hur bli av med gula naglar så att du faktiskt kan gå polskfri

Confessions of a nagellack missbrukare: När jag tar bort min älskade OPI Lincoln Park After Dark, mina naglar är ett hett målat röra. Aceton remover kan bokstavligen skalar måla från väggarna och sätta hår på mitt bröst, men det är inte doin' ingenting för mina naglar efter att de har varit i ugn med en mörk polish för ett par månader.

Något säger mig att du har inför samma problem. Innan vi finna oss i en livstid av akryl, finns ett par knep för att få våra fattiga färgade naglar alla ljusa och glänsande igen.

Den 7 Bästa (& Super-Easy) At-Home ansikts att ge dig Perfect Skin

Som förberedelse för våra at-home hack, låt oss tala om några andra saker som kan eftersom gul, missfärgade naglar.

load...

Så vad som orsakar gula naglar?

Vanligast är gula naglar orsakat av vår älskade nagellack. De mörkare polish särskilt ta en vägtull på dina naglar och lämnar dem färgas med överblivna färgämnen. Det enklaste sättet att förhindra att detta händer är genom att alltid använda en tydlig baslack. Inte bara en baslack öka livslängden på din nagellack, men också tätningar och skyddar spikplattorna från färgning. Vi älskar Salon Manikyr Smidig och stark bas Coat (Sally Hansen, $ 9).

Holly L. Schippers, CND Education ambassadör och Empower Nail Art Lead Utbildare på FingerNailFixer®, håller med om att det bästa anti-gulnande spets i särklass är att förebygga, säger, "Med hjälp av en baslack med poler som behöver dem och den dagliga tillämpningen av en hög -kvalitet spik olja som innehåller jojoba eller skvalen skyddar naglarna från missfärgning."

load...

Den näst största orsaken till gula naglar är tjära och nikotin från cigaretter. Om du är en rökare, är det bästa sättet att stoppa gulfärgning av dina naglar att sluta röka! OK, vi vet att sluta är svårt, men vi kan inte ändra fakta.

10 saker du absolut måste veta innan man får ett Spray Tan

Om ingen av dessa skor passar, kan det finnas en medicinsk faktor som spelar in, vilket innebär att du kan behöva för att få dig till en hudläkare I ILFART. RealSelf medlem Dr. Joel Schlessingerexplains "svampinfektion är en av de vanligaste orsakerna till gula naglar. Andra symtom är fjällning och peeling av nageln tillsammans med en obehaglig lukt. När infektionen förvärras, kan nagelbädden tillbaka, orsakar naglar att tjockna och falla sönder." Han tillägger: "En förändring i färgen på dina naglar kan också vara ett tecken på något mer allvarligt. Sköldkörtel, lever och lungsjukdomar kan alla orsaka gulfärgning av naglar, liksom näringsbrist som låg järn eller zink."

Även om det finns over-the-counter behandlingar för gula naglar orsakat av svampinfektion, rekommenderar Dr Schlessinger besöker din hudläkare först av allt. Recept är långt effektivare än OTC, säger han, "Plus, genom att se en läkare eller sjuksköterska, får du en korrekt diagnos och den bästa behandlingen för dina behov."

Hur fixar din gula spik problem

Förutom dikning av cigs och använder en baslack, hålla dessa tricks upp ärmen:

  • Citronsaft: Blötläggning dina naglar i citronsaft kommer att bli av dessa gula fläckar. Blötlägg dina naglar i 10-15 minuter varje dag tills du är nöjd med resultatet.
  • Peroxid och bakpulver: Blanda en matsked av väteperoxid med 2-1 / 2 matskedar av bakpulver i en liten skål. Med hjälp av en bomullspinne, täcker hela nageln med pastan. Låt denna blandning i tre minuter och skölj sedan. Denna behandling bör upprepas var sex till åtta veckor. Om du inte har bakpulver till hands, Dr. Schlessinger säger vatten kan fungera lika bra: "Du kan prova att blanda en del väteperoxid i tre delar vatten för att bleka naglar Placera blandningen i en liten skål och njuta dina naglar. I 10 minuter. Var noga med att skölja naglarna riktigt bra efteråt och applicera handkräm eller nagelband olja."
  • load...
  • Whitening tandkräm: För att bli av med immediatenail fläckar som rosa naglar från att bära rött nagellack, försöka skrubba en blekning tandkräm på dina naglar med hjälp av en nagelborste. Kom ihåg att detta är notfor långsiktiga fläckar.
  • Ljus polering: Det översta lagret av dina naglar är där gula fläckar är. Genom polering naglarna du kommer att bli av de översta skikten, ta bort en del av de fläckar. Även om denna metod kan fungera, putsning dina naglar rekommenderas inte eftersom det kan leda till svagare naglar. "Detta tar bort lager av nagelplattan och kan leda till splittring och peeling", säger Schippers. Om du väljer att polera naglarna, prova att använda en klar förstärkning polish efter. Vi rekommenderar OPI nagel Envy nagelförstärkare Original Formula (Ulta, $ 18).
Och när allt annat misslyckas och du inte kan få dessa gula fläckar att vika, anser att detta den perfekta ursäkten för att få en professionell salong manikyr (som om du behöver en anledning att behandla yo' själv). Schippers säger: "Vanligtvis finns det en tunn film av transparent vävnad som täcker nagelplattan, är nagelbanden. De flesta gånger, helt enkelt ha en stor salong manikyr där tech vet skillnaden mellan nagelband och eponychium kan lösa problemet, som när de tar bort nagelbanden fläcken går med det." Hon råder: "För hemma, kan en mjuk manikyr pensel eller gamla slitna tandborste med lite tvål och vatten ljusare fläcken."

Uppdaterad av Sarah Långa på 2017/08/04.

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

6 sätt enhetlig dressing förändrat mitt liv

Post Skönhet och stil

Det här är hur länge människor faktiskt spenderar på sin smink

Post Skönhet och stil

Den enklaste steg-för-steg Fishtail Braid handledning någonsin

Post Skönhet och stil

5 garderobsregler som hjälper dig att klä dig under viktökning och förlust

Post Skönhet och stil

Den oväntade kritiken av botox

Post Skönhet och stil

De 10 bästa rankade sminkborstarna internet är besatt av

Post Skönhet och stil

Svarta kattspikar är en rolig vridning på en fransk mani - & purrrfect för halloween

Post Skönhet och stil

9 pantsuits du kan köpa på nordstrom just nu

Post Skönhet och stil

Hur stort sexigt hårs pulverspel ger platt hårvolym och konsistens

Post Skönhet och stil

Varför squalanolja är den ultimata multitasker för ditt hår och hud

Post Skönhet och stil

Hur man får de instagrammable strandvågorna - med eller utan krulljärn

Post Skönhet och stil

5 saker du inte visste ger dig dålig andedräkt