Här är exakt hur man applicerar ögonskugga, steg för steg | BurnbrightLove.com

Här är exakt hur man applicerar ögonskugga, steg för steg

Här är exakt hur man applicerar ögonskugga, steg för steg

Höj din hand om du någonsin har sagt, ”jag bara inte ser bra ut i ögonskugga,” eller ”Eye shadow är alltför förvirrande” eller ”Hur fan gör du ansöka ögonskugga?” Ja, vi kommer att gissa de flesta av dina händer är upp just nu. Eftersom konstigt, sveper några pulver över dina ögonlock verkligen inte lika intuitivt eller så enkelt som det låter, speciellt när du faktor i ögonlocks form, hudton och rakt upp tålamod och uthållighet, den senare som tenderar att vara en bristvara när det gäller morgon makeup rutiner.

Den coolaste Minimalist skönhetsprodukter du ska se All Over Instagram

Men aldrig rädd, eftersom vi verkligen lova att handlingen att tillämpa ögonskugga är inte så svårt som det ser ut. Och för att bevisa det för dig, fick vi Ashleigh Ciucci, en makeup mästare, för att bryta ner de mest grundläggande av grundläggande ögonskugga steg (i GIF! Lätt följa on-a-loop GIF! Oh, boy!), så du kan äntligen köpa en palett ögonskugga och faktiskt använda den i stället för att nervöst dölja det i botten på din låda med löfte om Klicka vidare för att se guiden och gör dig redo att ta en miljard selfies ”en dag.” - eller åtmin minst skryta med en massa människor.

load...

10 bästa Markörer att få Hailey Baldwin s Kindben

Fotograf: Tory Rust

Modell: Rachel Besser

Makeup: Ashleigh Ciucci

Hår: Akihisa Yamaguchi

Steg 1: Skapa en bas

Om du vill att din ögonskugga att titta vansinnigt jämn och sakkunnigt gjort (och lita på oss, du gör), måste du först skapa en bas genom att sopa en naken, regnbågsskimrande ögonskugga - regnbågsskimrande är lättare att bära än matte - över hela lock, blanda den från fransraden till brynbenet med en avsmalnande blending brush, liksom Sigma E40or MAC 224.

Produkter att prova:

  1. För lätt till medel hudtoner: Smashbox full exponering Palette (Smashbox, $ 52)
  2. load...
  3. För medelstora till djupa hudtoner: Tarte Tartelette i Bloom palett lera ögonskugga (Sephora, 46 $)

Steg 2: Definiera vecket

Det låter counterintuitive, men subtil, naturligt utseende ögonskugga faktiskt kräver skiktning på en massa skuggor för att ge en illusion av djup. Annars kan dina ögon ser platt och tråkig. Så snurra din avsmalnande blending brush över en varm, mjuk-brun skugga (endast några nyanser mörkare än din naturliga hudfärg) och blanda den in i den yttre V av ögat, sveper den från fransraden till mitten av vecket.

Steg 3: Mörk V

Med hjälp av en blending brush, som en Make Up For Ever 216or en Elf veck borste, plocka upp en mörkare brun skugga (endast några nyanser djupare än den förra skugga), och smeta den lätt in den yttre ögonvrån nära frans linje, sedan blanda det under ögat, sveper den längs den första tredjedelen av dina fransar. Inte galen om det ser lite mörkt - vi kommer att blanda skiten ur det i nästa steg.

Steg 4: Blandning, blandning, blandning

Som med all makeup, är blandning nyckeln, så att du ser ut som du finger målade ansiktet. Så snurra din avsmalnande blending brush (inte plocka upp någon extra skugga) över mörkbrun ögonskugga du bara tillämpas blanda upp den i veck i ögat och i hela fransraden för att verkligen definiera att ytter V. Håll blanda i koncentriska cirklar tills alla hårda linjer är osynliga.

Steg 5: Lägg till extra

Linje ögonen med chokladbrun eller jet-svart eyeliner, vicka på vissa mascara och sedan hitta någon att skryta med, eftersom du bara tillämpas ögonskugga som ett proffs. Huzzah!

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

De 5 bästa ögatkrämerna som faktiskt fungerar

Post Skönhet och stil

7 bästa sminksprayer som inte lämnar ditt ansikte extra fet

Post Skönhet och stil

De bästa under-20 euro djupa balsam för torrt, lockigt hår

Post Skönhet och stil

Sheknows redaktörer delar sina skönhetsrutiner

Post Skönhet och stil

För att försvara cara delevingne, skönhetsikon av seklet

Post Skönhet och stil

4 skönhetsrutiner som kommer att få dig i semesterns humör

Post Skönhet och stil

Fungerar hår, hud och nagel vitaminer verkligen?

Post Skönhet och stil

5 semesterhåridéer till din nästa kontorsfest

Post Skönhet och stil

Hur man klär en päronformad kropp för att flaunt din stora byte

Post Skönhet och stil

De 10 bästa naturliga tonerna för varje hudtyp

Post Skönhet och stil

De 9 finaste tonade läppbalsammen för under 10 EUR

Post Skönhet och stil

De bästa produkterna för att hålla i din hudljusande arsenal