En guide till fördelar och nackdelar med hårförlängningar | BurnbrightLove.com

En guide till fördelar och nackdelar med hårförlängningar

En guide till fördelar och nackdelar med hårförlängningar

Om du någonsin avundas en kändis vackra fulla lås, hoppas vi att du vet vid det här laget är de förmodligen förlängningar. Det är inte ditt fel om du inte rulla ur sängen med fantastiska stranden vågor. Extensions göra mer än lägga längd; de också lägga till volym. Om du har hår som är minst 3 inches lång, kan du få tillägg. Du kan ha dem flätade, limmas eller vävda i, eller om du bara vill ha dem super tillfälligt kan du klippa dem också. Och de kommer i alla möjliga färger, så att du kan matcha din nuvarande hårfärg eller lägga till en markering eller lowlighting effekt.

Vad man ska leta efter

"En frisyr kan göra eller bryta din look", säger stylist och hårförlängning specialist Cesare Safieh. Safieh varnar det finns några viktiga frågor att ställa när du väljer tillägg:

  • Vilka är förlängningar gjorda av? Är de syntetiska eller 100 procent naturliga människohår? (Människohår är dyrare än syntetiska motsvarigheter.)
  • Hur kommer förlängningar appliceras och tas bort?
  • load...
  • Kan du välja mellan en mängd olika vikter?

Safieh är ett fan av en metod för förlängningar kallas Thermo Plastique, vilket innebär en relativt mild process som kan tas bort utan att skada håret. (Han tillägger också att mikrobindningspunkterna är knappt synliga.) Han säger äldre metoder, speciellt lim, är skadlig. "Spår (sömnad) kan vara för tung, och metallklämmor slits ut och är svåra att borsta igenom."

"[Målet med] förlängningar är att ha den mest naturliga utseende du kan uppnå", säger Tony Promiscuo, ägare av Atlantas Godiva Salon, som noterar att syntetiska typer är mest riklig, är människohår överlägsen i sin lönsamhet. (Dessutom, syntetiskt hår kan inte typiskt värmas, så styling alternativ är begränsade - innebörd glömma hårfön och locktång.)

load...

"Individuella trådar tillåter en anpassad, mer naturlig look", säger kändis frisör och salong ägare Philip Pelusi i New York City Tela salong. "Du kan spela med färg eller längd och fylla i fläckar som behöver det mer än andra. Det är en mer korrekt sätt att få önskat utseende."

Vad du ska undvika i hårförlängningar

"Det viktigaste är att undvika tillägg och bitar som är tyngre än ditt eget hår Om förlängningar är för tunga, kommer de att skada och bryta hår -. Så hår behöver vara lång och frisk nog att stå emot trycket," Pelusi poäng ut.

De bästa Antiaging hårvårdsprodukter som verkligen fungerar

Fråga om att få en mängd olika vikter, eftersom en enda kanske inte fungerar för alla. Framför allt tillägg som inte matchar ditt hår är mest sannolikt att ge dig problem. Safieh rekommenderar en typ av tillägg kallas Hair, som erbjuder en mängd olika vikter eller tjocklekar för att matcha din sanna hår - liksom möjligheten att förbeställa höjdpunkter och lowlights. Hair pågå i upp till sju månader och håret kan återanvändas, vilket också bidrar till att minska kumulativa kostnaderna för nya hår och borttagning.

Special metoder har framkommit vissa salonger som gudinnan Loc, som har en kisel grepp och plastbeläggning för att undvika att skada ditt hår.

Nästa: Hur mycket är hårförlängningar?

En av 2Tagged i

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

11 enkla vintage frisyrer som är en film att göra - vi lovar

Post Skönhet och stil

Det vanligaste håret och huden förändras att förväntas under graviditeten

Post Skönhet och stil

9 intensiva fuktgivare som seriöst lugnar torr, arg hud

Post Skönhet och stil

5 saker du inte visste ger dig dålig andedräkt

Post Skönhet och stil

De 7 bästa solskyddsmedel för torr hud

Post Skönhet och stil

Den oväntade kritiken av botox

Post Skönhet och stil

Att veta din bröstform kommer att få dig ett steg närmare bh-himlen

Post Skönhet och stil

Att bygga din garderobsunderlag innebär att du inte byter ut kläder varje säsong

Post Skönhet och stil

Att ha och behålla silverhår av dina drömmar

Post Skönhet och stil

Den nyaste lera maskerar för att försöka få en seriös hud Detox

Post Skönhet och stil

Den bästa skor som parar med varje typ av botten

Post Skönhet och stil

8 oljfria fuktighetsgivare för att hålla utbrott och glans i sjön