Du har förmodligen alltför många hårvårdsprodukter | BurnbrightLove.com

Du har förmodligen alltför många hårvårdsprodukter

Du har förmodligen alltför många hårvårdsprodukter

Pastor, oljor, pomades, geler, masker, mousse, leave-in balsam - är vi på allvar tänkt att ha alla dessa jävla hårprodukter i vårt badrum? Vi är så nere att ha den bästa hår någonsin, men vi är inte här för att ha våra diskar spill med produkter som inte egentligen gör något för oss.

Vi slog upp några salong industrin proffs att ta reda på hur man kan förenkla våra hår rutiner genom att effektivisera vår skönhet arsenal - eftersom vi vill veta vad vi verkligen behöver och vad vi kan leva utan.

ProduktPOS=TRUNC överbelastning

Inte varje kvinna behöver en låda fylld med 20 olika hårprodukter - det är vad de yrkesverksamma är till för. Men modern reklam har slags lärt oss att tro att vi behöver massor av produkter, säger NYC frisör Natasha Leibel.

load...

"Med all massmarknadsföring och produkt mättnad som kastas på oss varje dag, vi konsekvent bombarderas med varor överbelastning, vilket leder till förvirring, överkonsumtion och oftast bryta banken", säger hon.

Så hur kan vi filtrera bort allt ludd att avgöra vad håret verkligen behöver?

"När vi tänker på vad hår produkter vi bör använda när man försöker minimera våra dagliga regim, verkligen måste vi komma tillbaka till grunderna. Tänk rengöring, återfuktande, skyddande, styling och efterbehandling" Leibel säger.

10 fem minuter frisyrer du behöver i din Arsenal

De enda produkter som du någonsin behöver

Vi behöver alla vissa produkter för speciella evenemang, men vad är de du ska vända sig till i ditt dagliga liv om du är ute efter att förenkla din skönhet rutin? Håll det enkelt, dumt.

load...

"Good hårvård börjar med friskt hår. Genom att hydrating håret, du bygga en starkare grund för styling. Använda fyra till fem produkter är verkligen allt du behöver eftersom överskottet av produkter kan väga ner håret. Mindre är mer för dag- i dag styling ", säger NYC frisör Adam Maclay.

Maclay citerar schampo, balsam, en leave-in och stylingprodukt och en hårspray som enda produkter som du verkligen behöver, och Leibel instämmer.

Och om du är ute efter att spara lite pengar på det väsentliga, inte vara rädd för att gå själv, säger Leibel.

"Vi glömmer att många av våra produkter har multifunktionella användningsområden och kan korsreferenser inom vår dagliga rutin", säger hon. "Till exempel kan din dagliga balsam vara cocktailed med källvatten för att skapa en spray leave-in balsam. Eller när en liten mängd används på torrt hår, fungerar den som en styling balsam."

ProduktPOS=TRUNC prioriteringar

Så varför är dessa produkttyper så viktigt för vårt hår hälsa? Det är den enkla biten. Conditioning toppar Leibel lista eftersom det är ett sätt att återhämta sig efter all den hårda behandling som vi utsätter våra lås till.

"De flesta kvinnor är ganska hårda på håret - färg, curling, riktning, etc. Jag tror att konditionering håret bör vara av högsta prioritet", påpekar hon. "Produkter som återfukta, skydda och ge näring maximera livslängden i färg."

Shampoo betydelse är obestridlig, eftersom det hjälper till att rena våra ansträngda lås, men leave-in produkter är något många kvinnor inte - men bör - användning. Varför? Som Maclay förklarar kan en leave-in produkten skyddar håret mot värme styling och färgförändringar.

load...

ProduktPOS=TRUNC plockar

Här är några av våra nuvarande top picks för måste-ha produkter.

SheaMoisture Moisture Retention Shampoo

Bild: Mål

Denna sulfatfria formulacleanses bibehållen fukt. (Target, $ 9)

Ouidad Superfruits Förnyelse Clarifying Cream Shampoo

Bild: Sephora

Detta klar shampooremoves gunk, men ändå lämnar håret mjukt. (Sephora, $ 26)

OGX brasilianska Keratin Therapy Conditioner

Bild: Ulta

Det här är super hydratingat ett bra pris punkt. Plus, det luktar fantastiskt. (Ulta, $ 8)

Kérastase Nutritive Masque Magistral

Bild: Kerastase

Detta är maskis den bomb.com. Nog sagt. (Kérastase, $ 63)

Big Sexy Hair Powder Play

Bild: Ulta

Pulver Play är en texture powderthat ger naturligt utseende grus och volym till håret. En skönhet redaktör är så besatt av denna produkt, säger hon att hon skulle köra in i en brinnande byggnad fylld med hajar bara för att spara den. (Ulta, $ 17)

L'Oréal Paris extra Clay Torrschampo

Medan de flesta torra schampo använder alkohol, majsstärkelse och risstärkelse att suga upp fett, är detta en formulerad med mjukare mineralsand leror som verkligen absorbera överskott hårbotten oljor utan att kännas tung, klibbiga, eller för strukturerad - och det kostar mindre än 10 dollar. (L'Oreal, $ 7)

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

De bästa antiaging hårprodukterna som verkligen fungerar

Post Skönhet och stil

Adriana limas konstiga skönhetsvanor i duschen

Post Skönhet och stil

5 antiaging halskrämer som får dig att se yngre ut

Post Skönhet och stil

Den naturliga produkten Miranda Kerr använder på streckmärken

Post Skönhet och stil

Perfekt ombre läppar är super enkla - följ bara den här enkla handledningen

Post Skönhet och stil

Sheknows redaktörer delar sina skönhetsrutiner

Post Skönhet och stil

De bästa ögonbrynen formar att smickra ditt ansikte

Post Skönhet och stil

10 apotek matta läppstift som vi älskar

Post Skönhet och stil

5 sätt att se till att din smink lyser under glasögon

Post Skönhet och stil

Halloween Barbie smink som gör dig till en levande docka

Post Skönhet och stil

5 konstigt effektiva sätt att rengöra din skönhetsblandare

Post Skönhet och stil

Det bästa ansiktet tvättar för varje hudtyp