Detta nya 7 EUR torra schampo förvandlade verkligen mitt hår | BurnbrightLove.com

Detta nya 7 EUR torra schampo förvandlade verkligen mitt hår

Detta nya 7 EUR torra schampo förvandlade verkligen mitt hår

Jag är otroligt, otroligt kräsen med mina torra schampo. Jag menar, om jag kommer att spruta något på mitt huvud varannan dag för resten av mitt liv, det är bättre att vara hella freaking effektiv och även relativt prisvärd, eftersom jag vägrar att låta mina feta rötter vara orsaken till min konkurs. Men tyvärr, som alla som någonsin har använt en torrschampo vet ingen torrschampo skapas lika och vissa märken bara riktigt, riktigt, ärligt suga.

Möt Retinol Olja: den kallaste Anti-aging produkt som faktiskt fungerar

Jag vill inte ha en torrschampo som känns som en klar, klibbig, texture spray eller en som gör mitt huvud luktar en miljard döda blommor på en vind, eller en som är så pudrig och tjock, lämnar vita fläckar över hela min skalp. Så det eliminerar cirka 70 procent av alla torra schampo i världen, och cirka 99 procent av alla apotek varumärken.

load...

Och även om jag hade övertygat mig själv att jag var coolt med att spendera $ 30 varje månad på den underbara Rene Furterer Naturia torr shampooand bara aldrig spara till pensionen, jag ganska mycket förlorat min skit när jag försökte en ny apotek torrschampo som inte bara var betydligt billigare, men också bättre än något märke jag har provat i en lång, lång tid. Så killar, skulle jag vilja presentera dig för min nya kärlek: L'Oréal Paris extra Clay Dry Shampoo.

L'Oréal Paris extra Clay Dry Shampoo har långa promenader på stranden, hjärtliga samtal under stjärnorna och umgås på min fåfänga. Och ja, jag vet, en annan L'Oréal produkt, frågar du? Hur annorlunda kan det vara från miljard andra L'Oreal produkter som du har provat i det förflutna? Men tro mig när jag säger detta torrschampo fästingar bort alla mina små dömande lådor. Medan de flesta torra schampon använder alkohol, majsstärkelse, och risstärkelse att dra upp fett, detta formuleras med ett gäng oljesugande mineraler och leror (inklusive kaolinit, montmorillonit, och magnesium-aluminiumsilikat) som verkligen absorberar överskotts hårbotten oljor utan känslan tung, klibbig, eller för strukturerad.

load...

Även under ett särskilt skamliga helgen när jag försökte gå tre dagar utan att tvätta mina lockar, blästrat jag detta på mina rötter varenda natt (kul faktum: Torr schampo fungerar bäst när du spraya på innan sängen, så stärkelse och leror kan verkligen suga upp hårbotten oljor medan du sover), och mitt hår kändes fortfarande löjligt mjuk och även såg relativt rena och blanka när jag tvättade det.

Åh, och den stora plus? Det är bara $ 7. (Det högfrekvent brus hörs svagt i vinden mig gråta lyckliga tårar av glädje.) Men hey, jag säger inte att detta torrschampo är perfekt. Det har en ganska stark doft som sticker runt för en bra 15 minuter efter att du spraya på, men det är färskt och ljus, som en blandning mellan gurkor och ren tvätt, att det verkligen inte bry mig. Se bara till att skaka burken riktigt bra före varje användning, eller du kommer att sluta med några vita fläckar på dina rötter som kommer att spåra ur din morgon om du har lockigt hår som inte kan borstas ut (* höjer handen *). Nu ber-bara gå ut och prova så min tåget äntligen kan känna full. Tack.

Överraskning: Makeup våtservetter är faktiskt riktigt dåligt för din hud

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

11 bästa skönhetstrumpor nya mammor lärde sig av andra mammor

Post Skönhet och stil

Den ena produkten som ger mig glänsande, strandiga vågor - Sans crunch

Post Skönhet och stil

Det här är hur länge människor faktiskt spenderar på sin smink

Post Skönhet och stil

En gör det själv bat kostym så lätt Ingen vet att det bara tog 10 minuter

Post Skönhet och stil

Makeup artisters bästa radarhackar under radar

Post Skönhet och stil

4 företag som gör personliga väskor (och ger till välgörenhet)

Post Skönhet och stil

9 konstigt effektiva hackar för hårväxt

Post Skönhet och stil

Vad ska man ha på kvinnornas mars för att stödja planerad föräldraskap

Post Skönhet och stil

De 7 absolut bästa grundvalarna för oljig, glänsande hud

Post Skönhet och stil

Är dina pannor i behov av uppståndelse?

Post Skönhet och stil

11 modeller bryter barriärer och förändrar hur vi ser kvinnors kroppar

Post Skönhet och stil

En förtjusande skelett mani är din med denna Halloween nagel design handledning