Den oväntade kritiken av botox | BurnbrightLove.com

Den oväntade kritiken av botox

Den oväntade kritiken av botox

Något roligt - ja, det var inte så mycket roligt som det var nyfiken - hände nyligen. Jag fick Botox för första gången förra månaden, men om jag sa (jag berättade för alla), skulle du har ingen aning. Det var bara en liten nypa mellan mina ögonbryn där jag brukar fåra min panna i vardagligt dom och lite under varje öga nära toppen av mina kindben - och precis som hudläkare Jeannette Grafpromised jag vaknade ser, ja, bättre. Jag var ganska skamlösa om det, och erkände - om du vill kalla det så - för alla som ville lyssna.

Men låt oss bakåt. När jag kom hem från utnämningen min hud lite röd och splotchy från att injicera det med en nål, min pojkvän bara skakade på huvudet på mig. Han hade försökt att prata mig ur att få Botox några dagar innan, berättade (verkligen, det bör noteras) att han älskar mig precis hur jag är och att det skulle vara förgäves att få Botox vid 29 års ålder - även om det var bara ”förebyggande”. Jag tänkte att han var en snubbe och bara inte få det och han inte vill att jag ska tillbringa mindre tid redo?

load...

3 Oväntat Alternativa användningsområden för Botox

Sedan, när jag nämnde det i förbigående till mina vänner - varav många inte har några problem ligger i ett solarium några gånger i månaden och Instagramming om det - de skrek i förakt. I värme frös mitt fett en gång i veckan för en monthand fick en finne injiceras med cortisonewithout så mycket som ett ögonbryn höjning, men tydligen, drar de linjen vid Botox. Klagomål varierade från ”Du är inte ens 30! Du behöver inte ens det ”för att’Det är så dåligt för dig!’- och min favorit,’Nu måste du få det hela tiden!’

Men här är den sista droppen. När jag kom till jobbet, en medarbetare slacked mig (som för den oinvigde, är kontoret motsvarande G-chat), frågar mig hur Botox gick. Vi har en ganska modern och icke traditionella setup, så jag bara vände och i princip skrek hela kontoret om mina injektioner, på något sätt att meddela henne att be om ursäkt för att hon inte var säker på om jag ”ville att alla skulle veta.” Vi diskuterar öppet samlagsställningar, orgasm shotsand kemisk peeling - så varför skulle Botox vara hemliga territorium?

load...

Då slog det mig. Ska jag vara pinsamt att jag fick Botox? Är det något jag bör ligga på och istället berätta för någon som frågar att jag har just använt något magiskt serum? Varför gjorde alla insistera på viskande när de frågade mig om det? Jag vet att jag inte är den enda tusenåriga som har fått det, så när kommer stigma avklinga?

Är denna konstiga Body Contouring Treatment värt all tid och pengar?

”Jag får yngre och yngre patienter”, säger Graf, som var upprörd när jag berättade för henne om backlash. ”I själva verket, vi märker att människor som blir [Botox] yngre och yngre inte behöver det så ofta och kan undvika att få rader. Du kan stoppa när som helst.”

Från och med 2015, 64 procent av ansiktsplastikkirurger såg en ökning av Botox hos patienter under 30 år, och bara omkring en halv miljon av dem få Botox förra året var i åldrarna 19 och 34 - skillnaden mellan en halv generation. År 2014, Botox var de mest populära procedurefor patienter under 30, en ökning med 6 procent från 2013.

Hudläkare Joseph Eviatar, som också fungerar i Omni Aesthetic i NYC, ingrep för att backa upp mig också. Många av hans patienter är så unga som 20-årsåldern, och för vissa är det mindre om sudda ut fina linjer som inte ens dykt upp ännu. ”En av mina patienter är 22 och hon bara vill se vad hon kan göra”, säger han, med hänvisning till injicerbara. ”Och det var inte om att göra henne ser yngre, det handlar om att göra henne ser bra ut.”

Visst, jag kunde diskutera fördelarna med en bra concealer. Vad är så illa om att vakna upp snygg?

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Varför squalanolja är den ultimata multitasker för ditt hår och hud

Post Skönhet och stil

Så här applicerar du concealer för mörka cirklar i tre enkla steg

Post Skönhet och stil

De 7 bästa (& superlätta) hemma ansiktsbehandlingar för att ge dig perfekt hud

Post Skönhet och stil

Dessa gör det själv exfoliating scrubs är fantastiska för din hud och super enkel att göra

Post Skönhet och stil

Makeup artisters bästa radarhackar under radar

Post Skönhet och stil

De 7 absolut bästa grundvalarna för oljig, glänsande hud

Post Skönhet och stil

Enkel voluminös updo handledning för tunt hår

Post Skönhet och stil

Överraskning: sminkservetter är egentligen verkligen dåliga för din hud

Post Skönhet och stil

Därför ska du inte alltid använda kokosnötolja

Post Skönhet och stil

Hur får man en större, perkier rumpa snabbt

Post Skönhet och stil

Hur bli av med torr hudfläckar över natten

Post Skönhet och stil

16 bitar av december birthstone smycken att handla nu