Den ena produkten som gör varje enskild hårtyp ser bättre ut | BurnbrightLove.com

Den ena produkten som gör varje enskild hårtyp ser bättre ut

Den ena produkten som gör varje enskild hårtyp ser bättre ut

Jag skulle vilja ha en stunds tystnad för 7-grade jag som trodde krispigt, stela vågor jag bar till skolan varje dag var ”söt”. Och skulle du antagligen en stund också, eftersom jag vet att ni också tillbringat större delen av högstadiet scrunching obscena mängder mousse genom ditt fuktigt hår, tills huvudet liknade okokt Ramen. Det ser var den enda, och jag menar bara, så jag trodde att jag kunde använda mousse i håret. Men ett decennium (och några kändis frisör vänner) senare, jag är här för att berätta att det inte bara var jag helt fel, men jag vet nu att mousse är verkligen en av de bästa produkterna som någonsin kommer att hända med ditt hår... Om du använda den på rätt sätt.

Nicole Kidman förklarar slutligen att Bizarre Klappa på Oscars

Förståeligt, får mousse en dålig rep, tack vare känslomässigt ärrade individer som mig. ”Det har alltid varit en stigma kring mousse”, säger frisör Kristin Ess, som är ansvarig för bokstavligen varje utmärkt frisyr Lucy Hale och Jenna Dewan Tatum någonsin slitna. ”De flesta människor bara kasta blobbar av mousse i håret och missar en massa fläckar, vilket gör att det känns torrt, klibbigt, fluffig och smutsiga på en gång.” Men när de används på rätt sätt, kan mousse fixa dina mest irriterande hår problem (som frizz, slöhet och planhet), kommer samtidigt som ditt hår ser ut som själva definitionen av inspo-värdig. Allvarligt.

load...

Tricket, säger Ess, är att tillämpa mousse jämnt i hela håret, och, viktigast av allt, se till att du använder rätt formel för din hårtyp. Och eftersom vi älskar dig (och mousse), gjorde vi henne berätta i noggranna detalj exakt hur man gör båda dessa saker som ett proffs. Så klicka igenom för att hitta din nya bästa vän, och high-five din inre 13-årig medan du ändå håller på.

Detta är det bästa sättet att rengöra din BeautyBlender, Enligt Internet

För rakt hår som är halta och stripigt.

Bild: Mål

"Du vill använda en Volumizing mousse som kan ge håret håll och hiss. Med hjälp av fingrarna, kratta en golf-ball-size puff genom dina fuktiga rötter sedan vända hår över och spränga rötterna med en hårfön för volym. För all-around volym, spraya en förtjockning sprej genom din mellersta längder till slut innan blåsa den torr."

load...

Kristin Ess direkt Lift Volumizing Mousse, $ 14; på Target

För vågigt hår som frizzes.

Bild: Moroccanoil

"Du skulle faktiskt vill använda en curl-definierande mousse, eftersom det kommer att hjälpa till att definiera dina vågor och låsa ihop dem, så att de inte går oseriösa. Med en bred tand kam, kam en baseball-size puff av mousse genom ditt sopping blött hår, från rot till topp, låt den lufttorka. Som det torkar, vind små delar av fuktigt hår runt fingrarna skapa mjuka, rep-y vågor."

Moroccanoil Curl kontroll Mousse, $ 23; vid Moroccanoil

För korta, fint hår som behöver lite konsistens.

Bild: Ulta

"Rake en liten boll av mousse genom ditt våta håret med fingrarna, sedan, efter grovtorkning den med ett slag-hårtork, rake annan boll av mousse genom ditt torrt hår för extra textur. Moussen ger hala, fint hår några grepp och stöd, så det kommer inte att falla platt när du försöker att arbeta med det senare."

Redken Full Frame 07, $ 19.50; vid Ulta

För lockigt hår som faller platt.

Bild: Mål

"Använd alltid en lätt curl höjande mousse! Det ger definition, glans, och håll för lockar som går halta eller faller ut riktigt enkelt. Med en bred tand kam, kratta en baseball-size puff av mousse genom ditt fuktigt hår, från rot till topp, sedan lufttorka. Om dina lockar tenderar att verkligen tömma, men kan du sprida rötterna i ett par minuter medan luta huvudet sida från sida till sida eller upp och ner, så låt resten av det lufttorka naturligtvis."

Duva Curls Definiera Mousse, $ 3,94; på Target

För hår som är fylld med hårförlängningar.

Bild: Stor Sexy Hair

"Det låter konstigt, men en Volumizing mousse kan faktiskt göra tillägg smälter in bättre med ditt naturliga hår, eftersom det tillför lite utrymme mellan dina rötter och början av förlängningen. Bara försiktigt massera lite genom dina rötter, och med en rund borste, blås det översta lagret av håret upp och ut för volym."

load...

Big Sexy Hair Root Pump Volumizing Spray Mousse, $ 18,95; på Big Sexy Hair

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Den bästa skor som parar med varje typ av botten

Post Skönhet och stil

5 saker du inte visste ger dig dålig andedräkt

Post Skönhet och stil

Läppglanshacket som får mig att se vaken på några sekunder

Post Skönhet och stil

5 vinterhälsovårdstips för hela familjen

Post Skönhet och stil

6 sätt enhetlig dressing förändrat mitt liv

Post Skönhet och stil

7 high-end skönhetsprodukter värda splurge enligt smink experter

Post Skönhet och stil

10 autentiskt kroppspositiva modemärken som förändrar branschen

Post Skönhet och stil

Här är precis hur du använder retinol utan att döda ditt ansikte

Post Skönhet och stil

De 9 finaste tonade läppbalsammen för under 10 EUR

Post Skönhet och stil

5 icke-invasiva plastikkirurgi alternativ som är mer populära än någonsin

Post Skönhet och stil

5 garderobsregler som hjälper dig att klä dig under viktökning och förlust

Post Skönhet och stil

De 8 bästa highlightersna som får dig att glöda, inte glittra