Den 7-dagars utmaning din hud kommer att älska dig för | BurnbrightLove.com

Den 7-dagars utmaning din hud kommer att älska dig för

Den 7-dagars utmaning din hud kommer att älska dig för

Vi har verkligen sätta vår hud genom ringsignalen genom åren. Vi vet att allt från stress till smink och solexponering orsakar slitage, men de goda nyheterna är att du faktiskt kan vända eller bromsa en hel del av denna skada. Börja med att ta detta enkla hudvård utmaning att få saker på rätt spår igen.

Bild: Gabriela Arellano / SheKnows

Dag 1

Här är affären: Du behöver inte needto tvätta ansiktet på morgonen. I de flesta fall är det inte att göra någon allvarlig skada, men genom overwashing, du också strippa din skinof goda oljor det arbetat hårt för att producera i tillfrisknandet under natten. Ta hand om huden på resten av kroppen varje morgon av löddrande upp med en återfuktande duschkräm när du är i duschen - men hoppa ansiktet. Istället bara plaska ansiktet med lite kallt vatten och fukt, och ta del av hur din hud reagerar hela veckan.

load...

Avsluta dagen med ett bra ansikte rengöra, men stannar inte vid din hud. Ta dig tid att papperskorgen utgångna hudvårds och makeup produkter och rengör alla makeup borstar eller svampar om det har varit ett tag. Kolla in den här guiden till när alla typer av makeup expiresto komma igång.

Hur att rengöra din makeup borstar i mindre än fem minuter

Dag 2

Den här är en no-brainer. Drick mer vatten. Hydration är viktigt att se till att dina organ fungerar korrekt, ingår hud. Juryn är fortfarande ute på huruvida vatten har en direkt inverkan på utseendet på din hud, men det verkligen främjar friskare hud (friskare allt, verkligen). Därefter till penna i en fullkroppspeeling session för nattetid säga adjö till död hud cellsand få en fräschare look från topp till tå.

load...

Dag 3

Socker är utsökt, ja. Bra för din hud, men? Definitivt inte. Nåväl, låt mig tillbaka upp. Det är en stor peeling används lokalt, men när du äter för mycket socker (skyldig), kan det bryta ner elasticityand förhindra kollagen från att göra sitt jobb. Om du känner dig upp till uppgiften, kick off en socker detox (se upp, det är i allt). Eller, initierar helt enkelt inga socker dagar under hela veckan. Allt utom naturligt socker från frukt får kängan.

Avsluta dagen genom att börja fokusera på sömnkvalitet. Dålig sömn qualitycan hindra produktionen av kollagen och hyaluronsyra, påskynda åldrandet och orsaka inflammation. Så börja en sömn ritual ungefär en timme före sänggåendet och göra det varje kväll. Det kan vara vad som helst - meditera, läsa, stretching och även små detaljer som imma kudden med lavendel spray och vrida på omgivande ljud. Välj saker som talar din kropp är det dags att linda eff ner (och ja, innebär att ingen mer telefon eller dator).

De fem stegen i Sugar Rehab

Dag 4

Bakterier är den främsta orsaken till acne, så det är dags att göra en stor sanering av alla de saker som berör din hud. Vakna upp och kasta ark i tvättmaskinen och slänga dem i torktumlaren innan du lämnar för dagen. Köp några mobiltelefon våtservetter. Skaffa en ny luffa (eller sluta använda en helt och hållet eftersom de är faktiskt ganska grov). Tänk på något annat som din hud kommer i kontakt med, och lägga den på din "ren mig ASAP" -lista.

Nu kanske du inte gillar denna nästa del, men det är dags att ta del av hur många glas vino (och andra sprit) du dricker varje vecka. Jag fattar; ett par glas vin eller en öl på happy hour är ganska mycket som att gå till yoga efter en lång dag på jobbet. Dock kan för mycket sprit torka huden och orsaka inflammation. Initiera en månad utan sprit, eller lägga till en no-sprit politik till dina no-socker dagar.

load...

Dag 5

The New York Timesreported på en studie som fann att utöva regularlygave människor åldrarna 40 och upp huden kvalitet de hade i 20-årsåldern och 30-talen. Det är så nära magi som du någonsin kommer att få. Nu behöver du inte att springa ett maratonlopp eller något. Börja i liten skala. Om du inte motionerar alls, plocka ett par dagar i veckan för att börja dagen med en joggingtur eller stanna på gymmet på väg hem. Om du motionerar men vill intensifiera det, prova något nytt som en Barre klass eller en ny yogastudio.

Sedan avsluta din kväll genom att koppla av med en ansiktsmask. Välj en som vänder sig till din hudtyp eller en gemensam hud problem du ställs inför.

Dag 6

Nu, för V-ordet: vitaminer. Det finns så många som hjälper huden på ett eller annat sätt, så prata med din läkare om vilka som kan hjälpa dig. Vitamin A kan hjälpa till att stoppa tecken på för tidigt åldrande. C-vitamin kan hjälpa till att reglera kollagen. Zink är anti-inflammatorisk. Vitamin B bidrar till att minska rodnad. Du fånga min drift.

Även vitaminer kan vara ett bra komplement till din rutin, kommer de flesta läkare och dietister också säga att det är alltid bättre att få näring direkt från mat. Så börja en regel vid middagen att äta en typ av lummiga gröna varje natt. Enligt vår systersajt StyleCaster är spenat en bra källa till vitamin A och järn. Arugula innehåller svavel, som hjälper till med kollagen. Den ökända Kale (ja, jag aktiverade det) är en bra källa till vitamin A och C.

Dag 7

Vi borde inte behöva berätta det här, men vi ska i alla fall. Alltid använda solskyddskräm. Bär den på regniga dagar. Bär den under molniga dagar. Bär det när du går till jobbet. Bär den ofta. Det finns massor av stora varumärken gör daglig användning SPF som inte gör du luktar som om du går till stranden, så hitta en du gillar och använder den ofta.

Nu, om du startade denna utmaning på en måndag, är idag söndag. Det finns inget bättre sätt att belöna dig själv och kick off många fler veckor bättre hud vanor än att få en massage. Gå släppa in någonstans för vissa R & R - bonuspoäng för att inrätta återkommande möten. Massage har oändliga hälsofördelar, som att förbättra kronisk smärta och sänka blodtrycket, men också öka blodflödet, vilket är bra för din hud.

Detta inlägg sponsrades av Dial Body Wash.

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

De 7 bästa fuktighetsgivarna för torr, vinterhud

Post Skönhet och stil

Den ena produkten som ger mig glänsande, strandiga vågor - Sans crunch

Post Skönhet och stil

Hur man förlorar kroppsfett: 50 tips som verkligen fungerar

Post Skönhet och stil

3 tricks för att fejka en galen skön graviditet, varje dag

Post Skönhet och stil

De bästa nagellackfärgerna för höst - rakt från topp manikyr

Post Skönhet och stil

Perfekt ombre läppar är super enkla - följ bara den här enkla handledningen

Post Skönhet och stil

Hur immunokologins Karen ballou gjorde cancer till en hudvårdslinje

Post Skönhet och stil

5 provade och sanna apotek vätska eyeliners som inte kommer att budge

Post Skönhet och stil

10 saker att veta innan du färgar ditt hår mörkt

Post Skönhet och stil

Hur man klär sig efter din hudton och hårfärg

Post Skönhet och stil

6 produktfria hårstickor varje krullande tjej ska behärska

Post Skönhet och stil

Fungerar hår, hud och nagel vitaminer verkligen?