Adriana limas konstiga skönhetsvanor i duschen | BurnbrightLove.com

Adriana limas konstiga skönhetsvanor i duschen

Adriana limas konstiga skönhetsvanor i duschen

Som Victorias Secret-modellen, en mamma till två och ansiktet för dussintals kosmetika och modemärken är Adriana Lima sannolikt alltid på språng. Så efter en lång dag av fotograferingar och möten, är det rimligt att hon skulle vilja toppen av sin kväll med en trevlig och avkopplande dusch. Vad är lite ovanligt är att hon gillar att duscha med sin makeup på - inte för att hon är lat - utan för att hon tycker om det sätt som det rinner över hennes kropp.

Lima öppnade upp om hennes konstiga skönhet vana i en intervju med InStyle, där hon också avslöjad själv som en lågmäld mascara fanatiker. I intervjun, Lima talade om hennes besatthet av mascara (särskilt Maybelline s Falsiesand Lash Sensational) och hur svartare, desto bättre. ”Jag älskar mascara på ögonen. Jag tycker att det är mycket svart, och jag gillar när du bara tillämpa massor av lager ”, säger Lima. ”Så på mina lediga dagar, jag bara gäller om och om och om igen.”

load...

Lima besatthet av mascara är så extrem att hon ibland tar duschar för funsies bara så att hon kan se mascara köra ner hennes hud och återanvända det efteråt. ”När jag duscha, mascara löper över min hud, jag torka av, och jag tillämpa den på toppen igen. Jag älskar absolut det ”, säger Lima.

Victorias Secret ängel Adriana Lima har en överraskande strategi för att bekämpa sockersug

Duscha med mascara är inte den enda okonventionella del av Lima skönhet rutin. Victoria Secret ängeln avslöjade också sin hemlighet för glänsande, läcker hår. Att få henne bana färdiga lås, Lima blandar hennes balsam med - få detta - en mosad avokado. Efter spridning hopkok på hennes flätor, Lima sätter på en duschmössa och väntar 15 minuter innan du sköljer ut det. Hemligheten, som vidare från brasilianska kvinnor i hennes familj, förvandlar Lima hår från sin naturligt torr textur silkeslen lusciousness.

load...

”Du tar en avokado - Jag är inte skämtar. Du mosa avokado, du blanda med vad balsam du har, lägger du den på håret, och du sätta på en duschmössa för som 15 minuter ”, säger Lima. ”När du tvätta bort det, är håret kommer att bli glänsande, glänsande, glänsande!”

Adriana Lima Vill du veta att Model Life kan vara riktigt, riktigt hårt

Wawa?

Även om vi inte normalt förknippar avokado - eller mascara - med dusch, vi är nere för någonting. Om det kommer att ge oss Adriana Lima-nivå ser vi gissa en guacamole-balsam hybrid är värt ett försök.

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Fungerar hår, hud och nagel vitaminer verkligen?

Post Skönhet och stil

De 9 finaste tonade läppbalsammen för under 10 EUR

Post Skönhet och stil

Hur man klär en päronformad kropp för att flaunt din stora byte

Post Skönhet och stil

5 hudvårdsmål som du enkelt kan uppnå i år

Post Skönhet och stil

De 8 bästa highlightersna som får dig att glöda, inte glittra

Post Skönhet och stil

7 coola veganska skönhetsprodukter vi är besatta av

Post Skönhet och stil

7 naturliga sminkborttagare som faktiskt fungerar

Post Skönhet och stil

10 apotek matta läppstift som vi älskar

Post Skönhet och stil

De 9 bästa primrarna för fet hud som håller sken i sjön hela dagen

Post Skönhet och stil

Svart fredagskläder du inte vill missa

Post Skönhet och stil

Letar du efter frisyrer för runda ansikten? här är alla celeb inspo du behöver

Post Skönhet och stil

Den nyaste lera maskerar för att försöka få en seriös hud Detox