8 snabba och enkla frisyrer för när du har absolut ingen tid | BurnbrightLove.com

8 snabba och enkla frisyrer för när du har absolut ingen tid

8 snabba och enkla frisyrer för när du har absolut ingen tid

Vi har alla haft de morgnar när du träffar snooze en alltför många gånger eller barnen vägrar att sätta på sig skorna för en fullständig 20 minuter eller tanken på att göra något för att håret verkar lika enkelt som att skala ett berg. Vi förstår. Och hey, behöver du inte tillåtelse att bära håret i en rörig topknot för resten av ditt liv om du vill. Men om du dowant att blanda ihop din vanliga frisyr och har praktiskt taget noll tid för din morgon 'göra, då behöver du en massa snabb, effektiv och ganska dang söta stilar är villiga att arbeta med dig på resan.

Så att styla håret för att smickra din ansiktsform

Så vi rundade upp vår favorit snabba frisyrer som du kan göra vid ett stoppljus i bilpool linje eller när du förhandlar skon situationen med 6-årig för hundrade gången den här månaden. Scrolla ner för att se våra favoriter och hur man gör dem!

1. Samla håret löst i en låg hästsvans och binda med en tydlig elastisk. Wrap hästsvans med en satin elastisk, dra ut ansikte inramning lager och du är bra att gå.

load...

En touch av sammet och sidenband i håret över på galmeetsglam.com idag #fallstyle #nyc #ontheblog #velvet #bows #mansurgavriel #pink

2. Scoop sidorna av håret tillbaka till en halv-up hästsvans, slips med en tydlig elastisk och sedan trä svansen av hästsvans upp och genom den övre delen av håret för att bilda slingrande sidorna.

Mycket enkel och snabb hår idag. 1 minut frisyrer är perfekt när man måste skaffa dig och barnet redo att gå ut och försöka komma i tid :-).

3. Säkra dina lockar i en hög hästsvans, dra på kronan för volym, sedan linda en ren band eller scarf runt huvudet och knyta den i en båge nära framför ansiktet.

Med början "Operation: Väx My Hair tillbaka ut" # TMinus10Seconds #NaturalHair #IMissMyPony

load...

4. Kamma håret tillbaka till en låg hästsvans och säkra med ett guld klipp håret oavgjort för en direkt jazzed-up finish.

Guld är bra. Tre av mina favorit gå till gals för tillbehör: @leletny @myracallan @jenniferbehr. Följ dem för stora inspo! Ett par bra platser för dem på en stramare budget: @asos @urbanoutfitters @hm @topshop

5. Borsta håret i en halv hästsvans, bild i en hjärtformad metallklämma och snäpp den stängd. Skjut in några hårnålar för att hålla klämman på plats om ditt hår är särskilt hala.

Älskande de metalliska formklämmor. Inlägget på bloggen. #KristinEssHair

6. Dra dina lockar i en hög hästsvans, lämnar kortare lagren lös och framåt, liksom smällar. Massera hästsvans att bilda en omfattande bun.

Min gå till sommarstil.

7. Dela upp håret i hälften vid nacken på nacken och knyta den i en knut och dubbelknut ändarna. Nåla fast knut på plats med hårnålar och låt håret falla där det kan.

5 Snabba och enkla frisyr när försenade på bloggen! Chef över och berätta vilken som är din favorit! @nexxusnysaloncare #hellofashion #hairstyles

8. Bind håret i en låg hästsvans och fläta håret, stoppa 2 inches kort av ändarna. Fäst ändarna med en tydlig elastisk och dra i kanterna på flätan tills det är fett och bred.

Flätat up | Enkel & chic @marianna_hewitt # 901girl

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

De 5 bästa billiga sminkborstarna på din lokala apotek

Post Skönhet och stil

Hur man lägger smink på en pimple när du har poppat den

Post Skönhet och stil

Du har förmodligen alltför många hårvårdsprodukter

Post Skönhet och stil

5 hudvårdsmål som du enkelt kan uppnå i år

Post Skönhet och stil

7 naturliga sminkborttagare som faktiskt fungerar

Post Skönhet och stil

8 saker du borde och borde inte göra för friskare hår

Post Skönhet och stil

Letar du efter frisyrer för runda ansikten? här är alla celeb inspo du behöver

Post Skönhet och stil

Här är exakt hur man applicerar ögonskugga, steg för steg

Post Skönhet och stil

7 sätt att uppdatera din bob

Post Skönhet och stil

De bästa under-20 euro djupa balsam för torrt, lockigt hår

Post Skönhet och stil

De bästa produkterna för att hålla i din hudljusande arsenal

Post Skönhet och stil

Hur olika typer av lera gagnar din hud