7 skönhetsprodukter som ger tillbaka till kvinnor | BurnbrightLove.com

7 skönhetsprodukter som ger tillbaka till kvinnor

7 skönhetsprodukter som ger tillbaka till kvinnor

Uh, om du missade det mer än 3,3 miljoner peoplewere sägs ha marscherat förra helgen i över 500 städer i USA för att hedra den kvinno Marches. Och märk väl, det är inte ens inklusive antalet människor som marscherade internationellt, som i Mexiko, London, Sydney, Kenya, Nya Zeeland, och dussintals andra länder, allt för att stödja kvinnliga bemyndigande, jämställdhet och styrka.

Kvinnorna och Män som marscherade Washington i sina egna ord

Men om du inte får chansen att marschera, eller om du gjorde mars och söker nu fler sätt att hjälpa till i den pågående kampen för jämställdhet, sedan börja med din skönhet rutin. Jo, faktiskt, första start genom att ringa din senatorsand din representativesevery vecka och uttrycka din oro, sedan genom att delta lokala händelser och rådhus varje månad, och sedan genom att rösta i varenda val, och då, då genom att byta upp din skönhetsrutin.

load...

Och för att komma igång på skönhet delen vi avrundas uppåt sju fantastiska skönhet varumärken och produkter som ger tillbaka till kvinnor i den svalaste sätt, som att donera en del av sina intäkter till Planned Parenthood, eller genom att ge flickor att komma in i datorvetenskap fält. Var och en av dessa varumärken ger tillbaka och öka kvinnors på något häftigt sätt, så läs vidare för att börja hjälpa idag-lita på oss när vi säger varje liten bit räknas.

7 Vanliga American Beauty Ingredienser som är förbjudna i andra länder

Earth Tu Face Coconut Body Butter

Bild: Jord Tu Face

Inte bara är förpackningen på alla jordens Tu Face produkter otroligt häftigt och Instagram-värdiga, men varumärket senaste filantropiska partnerskap är lika lovvärt också. För att hedra den 45: e president mandatperiod är jorden Tu Face donera fem procent av alla online-försäljning av sin kokosnöt body butter Planned Parenthood-och hålla finansieringen går för de kommande fyra åren.

load...

Earth Tu Face Coconut Body Butter, $ 42; på jorden Tu Face

Ärlig Beauty Concealer Duo

Bild: Ärlig Beauty

Naturliga, grymhet utan skönhetsprodukter som också ger unga flickor ett försprång i livet? Ja tack. Intäkter från varje ärligt företag köp hjälpfond utbildningsprogram för unga flickor genom Code.organd flickor som Code, ett program som utrustar flickor med datavetenskaplig utbildning och resurser för att hjälpa till att minska klyftan mellan könen.

Ärlig Beauty Concealer Duo, $ 20; vid Ärlig Beauty

Yllo Gurkmeja Scrub

Bild: Yllo

Tillsätt bara vatten till denna gurkmeja, kikärtsmjöl, och kokosolja baserad ansiktsscrub att bilda en tjock pasta som lyser huden och minskar irritation med konsekvent användning. Och om glödande hud var inte nog för dig, varumärket donerar också 10 procent av den totala försäljningen till välgörenhet stöds av flickorna inte Brides, en organisation som arbetar för att förhindra barnäktenskap runt om i världen (som för närvarande drabbar en av tre flickor i U-länder).

Yllo Gurkmeja Scrub, $ 24.95; vid Yllo Scrub

Gör Beauty Skin Illuminator

Bild: Gör Beauty

Inte bara gör Beauty donera 10 procent av sin försäljning till Vi Se Beauty Foundation, en all-kvinnor-ledda företag som erbjuder resurser och medel för att under välförtjänta kvinnliga företagare, men dess produkter är också vansinnigt utmärkt, liksom göra huden Illuminator-en krämig, klicka borste highlighter som lämnar en subtil, glöd-y glans var du sandskädda på den.

Gör Beauty Skin Illuminator, $ 34; på Make Beauty

Trivs Causemetics Focus Eyeshadow Palette

Bild: Thrive Causemetics

Grundades av en före detta makeup artist som förlorade sin bästa vän till cancer, Thrive Causemetics donerar en skönhetsprodukt till en kvinna som genomgår cancerbehandling för varje produkt du köper från varumärket. Och den här paletten ögonskugga kombinerar fyra super-pigmenterade skuggor och en hel del av må-bra vibbar för att motivera en omedelbar köp.

load...

Trivs Causemetics Focus Ögonskugga paletter, $ 36; vid Thrive Causemetics

En komplett ungdomsFuktighetsKräm

Bild: En komplett

Kom för vansinnigt återfuktande och fin linje fyllighet ansiktskräm, och stanna för det faktum att en fullständig donerar sex procent av sina intäkter till Angelica Fuentes Foundation, en privat institution som ekonomi och förespråkare för jämställdhet och kvinnors representation på arbetsmarknaden tvinga.

En komplett ungdomsFuktighetsKräm, $ 48; vid A Complete

Senteurs d'Orient Orange Blossom Hammam Soap

Bild: Senteurs d'Orient

Precis som alla varumärkets badprodukter, är detta eucalyptus- och orange-olja infunderas Tvål handgjord i Libanon för att hedra de bad ritualer i öst. Och om en super återfuktande tvål inte uppväcka dig, är kanske det faktum att Senteurs d'Orient består av 90 procent kvinnliga anställda, en medlem av FN: s utvecklingsprogram för kvinnors utbildning och OCH donerar 10 procent av alla sina intäkter till libanesiska kvinnor.

Senteurs d'Orient Orange Blossom Hammam Tvål, $ 36; vid Senteurs d'Orient

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Letar du efter frisyrer för runda ansikten? här är alla celeb inspo du behöver

Post Skönhet och stil

Hur studsa tillbaka från torr, peeling hud på ditt ansikte

Post Skönhet och stil

7 bästa anti-aging nattkrämer för varje hudtyp

Post Skönhet och stil

Svarta fredags smink erbjudanden att shoppa tills du släpper

Post Skönhet och stil

Fungerar hår, hud och nagel vitaminer verkligen?

Post Skönhet och stil

Hur bli av med mörka fläckar på vilken hudfärg som helst

Post Skönhet och stil

Varför Salma Hayek tvättar aldrig hennes ansikte på morgonen

Post Skönhet och stil

7 fantastiska sephora skönhetsprodukter att köpa just nu

Post Skönhet och stil

8 behöver-till-know skönhet ingredienser

Post Skönhet och stil

Hur bli av med torr hudfläckar över natten

Post Skönhet och stil

10 apotek matta läppstift som vi älskar

Post Skönhet och stil

Hur får man en större, perkier rumpa snabbt