7 fakta om falska ögonfransar som gör dig till en fan | BurnbrightLove.com

7 fakta om falska ögonfransar som gör dig till en fan

7 fakta om falska ögonfransar som gör dig till en fan

OK, vi ska vara den första att erkänna att lösögonfransar kan vara lite skrämmande. De är ganska svårt att sätta på i början, de verkar lite dramatisk när du inte är van vid dem - och det är lite irriterande att vakna upp på morgonen till några falsies fastnat på din kudde eftersom du inte tvätta ansikte efter en lång utekväll.

Men falska ögonfransar är faktiskt ganska häpnadsväckande när du varmt för deras charm. De inte klumpar, smeta eller hålla ihop, de är lätta att ta bort, och de omedelbart ge någon vacker, perfekt separerade, frodiga ögonfransar. Och det är inte allt - läs vidare för ännu fler stora anledningar till varför du bör omfatta lösögonfransar i din makeup väska arsenal.

1. De är perfekta att bära under emotionella tider (som bröllop, sorgliga filmer eller när du har PMS)

load...

Känsla känslig? Alla faux fransar tar dig igenom.

"Lösögonfransar är ett utmärkt sätt att få rivtålig makeup - i stället för att ha eyeliner och mascara köra ner dina ögon när du deltar i en stor händelse kommer lösögonfransar inte lämna mörka ränder ner ansiktet", säger Courtney Lutkus från StyleInGo. "Lösögonfransar är ett underbart sätt att förbättra dina ögon utan att stapla på massor av makeup. Även mascara kan bara mörkare och förlänga ögonfransarna du har, kan lösögonfransar multiplicera ögonfransarna som du har."

Jag Slutligen Microbladed mina ögonbryn och det Kinda förändrade mitt liv

2. De finns i en mängd olika material

load...

Tänk lösögonfransar är alla likadana? Beroende på pris punkt och vad du känner dig mest bekväm att bära, det finns en uppsjö av alternativ där ute.

"De mest populära ögonfrans material är människohår, plast och mink" Lutkus säger. "Human hår och mink är att föredra för sin realistiskt utseende - med minkögonfransar är den dyraste Frans lim att fransarna stannar på hela dagen, men fransarna lätt kan dras av vid slutet av natten.".

En uppsättning mink ögonfransar från dig fullständig Mecosts $ 29 (Violet Gray, $ 29), medan ett par som använder människohår, såsom Andrea Modlash Strip Lash (Walgreens, $ 5), kostar betydligt mindre.

3. De kan bidra till att stärka ditt riktiga ögonfransar

"Även lösögonfransar inte har speciella ingredienser som bidrar till att stärka och utveckla dina fransar, genom att bära lösögonfransar som ett alternativ till mascara det kan hjälpa dina fransar förbli starkt och friskt" Lutkus säger. "Mascara försvagar dina ögonfransar och gör dem spröda. Genom att bära lösögonfransar som ett alternativ till mascara dina ögonfransar kommer att börja se tjockare och friskare."

4. Ögonfransförlängning är också ett alternativ - och du kan bära dem i flera dagar i sträck

Det finns falska ögonfransar, som är gjorda av tyngre material och bör bäras under en kväll eller enda dag - och det finns ögonfransförlängning, som du kan sova i, vaknar och slitage i flera veckor, förklarar KP Murray av Elle Lash Barin Washington likström

"Ögonfransförlängning är det bästa alternativet när du använder lösögonfransar för att förbättra ditt utseende. Detta beror på att ögonfransförlängning är placerade med rätt vikt och rätt längd individuellt på dina naturliga fransar" Murray säger. "De är placerade 1 mm från huden, så det finns ingen kontakt med dina lock eller hud. Limmet som används är omöjlig att upptäcka och är medicinsk kvalitet. När din naturliga frans är redo att kasta, förlängningen som placeras på frans skjul naturligt med förlängningen så det finns ingen drar eller brott."

load...

De 9 Prettiest Färgade läppbalsam för under $ 10

Den genomsnittliga tid ögonfransförlängning sista på dina ögonfransar är två veckor, enligt professionell makeup artist Ashley Spedale. "Varje dag vi kasta naturligt 3-5 fransar, så i ungefär två veckor hälften av förlängningar kommer att ha kasta" Spedale säger. "Med tillägg kommer en del underhåll, men det är proffsen i denna säga BUH-bye till din mascara och vaknar upp och känner mer stora ögon och kunna köra ut ur huset De flesta av mina kunder kalla det en mini ögonlyft behöver!. Så mycket smink heller. Det blir ett beroende!"

5. De kommer att spara massor av tid på morgonen

Tänk att kunna vakna upp och minska den tid det tar att göra dig ännu vackrare i hälften. Du kan tacka ögonfransförlängning för det.

"Ögonfransförlängning är bättre än mascara för några skäl" Murray säger. "Makeup ansökan tar mycket tid. Ögonfransförlängning spara tid på morgonen."

6. De hjälper till att hålla huden frisk

Allt som avtorkning och grov bostäder vi gör vår påhittat fransar att få allt som guling off? Inte bara leda till ögonfrans förlust, förstör det också med den känsliga huden runt ögonen och när inte bort på rätt sätt, kan skada våra ögon.

"Mascara kan skada ögonfransar," Murray säger. "Vattentät formler torkar och orsaka brott. Krypa dina fransar efter applicering mascara kan också orsaka brott. Majoriteten av kvinnor inte ta bort alla deras mascara, vilket gör att det torkar blir spröda och bryta dina fransar. Gamla mascara också hamnar bakterier och kan infektera frans follikelstimulerande."

7. Du kommer omedelbart att bli en Kardashian - för en natt (whew!)

Lösögonfransar och tillägg ger det enklaste sättet att ändra ditt utseende på några sekunder - och, ja, till och med Kardashian-likrikta ditt utseende.

"En remsa lash är fantastiskt att bära för en händelse eftersom jag anser att det fullföljer make-up look" Spedale säger. "Du kan göra dina ögonfransar verkar vara längre och tjockare för dag / natt. Om du ville ha en ser ut Kardashians, man kanske vill dubbla stapla en remsa piska eller ens tredubbla stack dem."

Och gissa vad? Lash beslutsfattare får höften till det faktum att kvinnor inte är glada över att spendera pengar på ögonfransar de kan bära en eller två gånger, men sedan måste kasta i soporna.

"Det finns många ögonfransar varumärken som kommer ut med mink lösögonfransar eller en faux mink lash som kan bäras upp till 30 gånger om de tas om hand på rätt" Spedale säger. "Varumärken som Lilly Lashesnow erbjuda dessa. Du kan också kolla in House of Lashesfor några riktigt bra band eller min favorit Ardell kallas Demi Wispies, som du kan få på ditt lokala apotek."

6 Sätt att Nail De Glossy Ögonlocken Look

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Varför storlek 6 modeller betraktas plus-storlek

Post Skönhet och stil

En gör det själv bat kostym så lätt Ingen vet att det bara tog 10 minuter

Post Skönhet och stil

Adriana limas konstiga skönhetsvanor i duschen

Post Skönhet och stil

Så här täcker du acne: en GIF-handledning

Post Skönhet och stil

3 sätt att göra ditt hår ser fylligare ut

Post Skönhet och stil

Hur man applicerar flytande liner i 3 löjligt lätta gifs

Post Skönhet och stil

Fungerar hår, hud och nagel vitaminer verkligen?

Post Skönhet och stil

6 skönhetskampar som är så verkliga för asiatiska kvinnor

Post Skönhet och stil

9 pantsuits du kan köpa på nordstrom just nu

Post Skönhet och stil

Denna naturskönhetsguru vill ge dig den bästa huden i ditt liv

Post Skönhet och stil

Den ena produkten som gör varje enskild hårtyp ser bättre ut

Post Skönhet och stil

De 7 bästa skönhetsprodukterna att shoppa på sephora i augusti