6 sätt enhetlig dressing förändrat mitt liv | BurnbrightLove.com

6 sätt enhetlig dressing förändrat mitt liv

6 sätt enhetlig dressing förändrat mitt liv

För ungefär ett år sedan läste jag en artikel om hur framgångsrika människor tenderar att bära samma sak varje dag. Jag råkade läsa den på samma dag jag hade en särskilt brutal tidigt på morgonen missfoster-ut över vad man ska ha. Efter att ha insett min garderob dilemma fick mig att vara mer än en halvtimme sent, jag beslutat att ge en enhetlig dressing ett försök för resten av veckan.

Den natten, gick jag raka vägen hem, helt slet sönder min garderob, och så småningom fann det som skulle bli min signatur utseende. Medan enhetlig dressing av skirtsuits parade med kraftpumpar kan vara vanligt i företagskontor, som frilans mode författare, det finns ingen anledning för mig att klä som formellt, inte heller är det en praktisk combo att bära som jag kör runt till möten.

load...

Istället fann jag att jag kände mitt bästa och mest bekväma i ett par monterade jeans eller skräddarsydda byxor bärs med en något överdimensionerad tröja eller lätt blus (beroende på vädret). Jag har alltid tycktes dras till dessa bitar ändå, men nu, i stället för att räkna ut det på den tredje eller fjärde försöket, jag kunde dra ihop en titt jag var nöjd med omedelbart.

Medan jag tänkt att prova detta sätt experiment för bara en vecka, jag slutade aldrig ser tillbaka. Nå för samma sätt formel dag efter dag har hjälpt mig att se mer dras samman samtidigt mina morgnar stress.

Här är de sex största sätten enhetlig dressing har förändrat mitt liv till det bättre.

load...

Aldrig är sen

De dagar jag kör för att fånga mitt tåg slutligen borta. Innan jag hittade min go-to stil combo, gjorde det ingen roll hur hårt jag försökt eller hur tidigt jag in min larm. Jag på något sätt alltid lyckats vara försenade. Även på morgonen jag inte slå snooze eller spendera extra 10 minuter i sängen bläddra igenom Instagram, skulle jag ändå lyckas få försenade så snart det är dags att klä på sig.

Den dagliga frågan "Vill jag ha en skirtor byxor?" skulle börja köra genom mitt huvud. De oundvikliga följdfrågor som "Om jag vill bära kjol, mina ben rakade eller måste jag bära tights?" bogserade bakom, och innan jag visste det, skulle jag vara 15 minuter sent och fortfarande inte klädd! Nu när jag har tagit bort gissningsleken från vad man ska bära varje dag, redo på morgonen är en bris. Jag har även tid att göra frukost och kyla innan jag börjar min dag.

7 sätt att hitta din uniform, enligt din nya Gay bästa vän

Extra garderobsutrymme

När jag hittade min bästa mode formel, rensat I min garderob av något som inte passade min nya uniform. Nu, jag bara hålla klassiska, mångsidiga bitar som samordnar perfekt med allt annat jag äger. Det extra utrymmet förändrat hela aura av mitt rum, vilket gör att det känns mindre rörigt. Dessutom är det mycket lättare att hålla ordning.

Efter att jag tagit bort de extra bitar, slutade jag andra gissa mitt dagliga kläder val. Jag behöver inte längre att komma hem till en hög med avvisade utseende som alltid används för att hamna på golvet i min garderob. Jag gjorde även några extra pengar i processen genom att sälja mina kassa på webbplatser som eBay och Poshmark.

load...

Friare mental utrymme

Jag har upptäckt att anta en signatur look befriar mitt sinne från oroa dig för hur jag ser ut och låter mig att koncentrera sig på andra saker. Jag är inte längre orolig för om mina dräkten matcher eller om dessa bitar jag bär ser bra ut tillsammans. Att ha ett enhetligt utseende har hjälpt mig att känna sig mer säker på att veta att jag ser polerad - och som jag själv - varje dag. I stället för att oroa dig vad man ska ha till ett möte, jag är fokuserad på själva mötet själv.

Hur man bär den Stämmer sko trenden Like a Street Style Star

Inte längre en slav under trenderna

Som någon som arbetar inom mode, jag har spenderat många år ser till tidningar, bloggar och sociala medier för att ta reda på de senaste trenderna och hur man bär dem. Nu, medan jag älskar fortfarande att se vad som ser ut är jag inte längre känner behov av att ständigt replikera dem.

Det betyder inte att jag måste falla bakom kurvan. Om det finns en ny trend jag in, jag införliva helt enkelt i min uniform. Till exempel när djärva röda toner tog över hösten 2017 banor, var jag helt förälskad - men i stället för att gå överbord och köpa allt jag såg i den ljusa nyans (som jag kan ha i det förflutna), tillade jag bara en enda fiery- röd tröja i min rotation.

Att bli en smartare shopper

Efter curating min garderob och hitta de bitar som fungerar bäst för mig, är det enklare än någonsin att handla. Jag kan göra mig igenom en butik och räkna ut vilka alternativ kommer att komplettera de artiklar i min garderob snabbare och med mindre krångel. Jag är också mer villiga att investera i högkvalitativa bitar, eftersom jag vet att jag kommer att få mer användning av dem.

Istället för att gå in Zara med några veckors mellanrum och spendera $ 300 på sex stycken som kommer att vara omodernt i en månad, tar jag att pengar och använda den för att köpa en luxe objekt, som en kashmirtröja, eftersom jag vet att det kommer att pågå i år att komma och jag kommer att nå för det gång på gång. Även om jag har inga problem att bära samma stycke två dagar i rad, om det finns en viss topp eller byxa som gör att jag ser ut och känns bra, jag köper det i flera färger. På så sätt kan jag byta upp saker och inte ser exakt samma varje dag.

21 Robe-inspirerade klänningar & toppar som i grund och botten låt du ha pyjamas to Work

Packning är en bris

När jag reste i det förflutna, stoppade jag alltid en stor resväska till brädden med allt och ingenting jag kunde klämma in det på grund av någon anledning, jag trodde att det var nödvändigt att packa 12 toppar för en fem dagars resa. Men när jag var på semester, märkte jag att jag skulle alltid tenderar att dras till samma tre eller fyra punkter under hela resan.

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Fick du akne utsatt hud? här är 10 rengöringsmedel att försöka

Post Skönhet och stil

Sheknows redaktörer delar sina skönhetsrutiner

Post Skönhet och stil

De 7 bästa skönhetsprodukterna att shoppa på sephora i augusti

Post Skönhet och stil

Du har förmodligen alltför många hårvårdsprodukter

Post Skönhet och stil

Svart fredagskläder du inte vill missa

Post Skönhet och stil

7 bästa schampon som faktiskt släpper frizzy, lockigt hår

Post Skönhet och stil

5 semesterhåridéer till din nästa kontorsfest

Post Skönhet och stil

Letar du efter frisyrer för runda ansikten? här är alla celeb inspo du behöver

Post Skönhet och stil

De bästa ögonbrynen formar att smickra ditt ansikte

Post Skönhet och stil

7 in-flight skönhets tips direkt från en pro medarbetare

Post Skönhet och stil

En praktisk Dandy guide för att hjälpa dig att äntligen ta reda på vilken kroppsform du är

Post Skönhet och stil

Var kan man köpa din häftklädda garderob för att göra en överenskommelse och ge välgörenhet också