5 semesterhåridéer till din nästa kontorsfest | BurnbrightLove.com

5 semesterhåridéer till din nästa kontorsfest

5 semesterhåridéer till din nästa kontorsfest

Ah, den årliga kontoret semester parti-så intressant, obligatorisk händelse som kräver att du inte bara ser ut som du lägga lite möda på ditt utseende, men inte heller tillräckligt ansträngning som du ser ut som den häftigaste personen där. Det är som en första dejt... Men med din chef. Kul, eller hur?

8 snabba och enkla frisyrer för när du har absolut ingen tid

Men eftersom du redan har outfit och smink och antalet-of-drycker till lämpligt-drink att oroa sig (även för din skull, hoppas vi att du inte behöver ”oroa” om någon av dessa saker) vi tänkte att vi skulle ta bort något hår stressen med fem helt genomförbart och relativt snabb, frisyrer. Varje kräver bara några hårnålar och hår band, och varje kan göras på nästan varje hårlängd och typ. Scrolla ner för att se våra favoriter, och gör dig redo att känna något mindre självmedveten under din nästa semester personalfest.

load...

Triple-Bun Updo

Detta metalliska klo klipp situationen verkligen gör susen idag. Har du någonsin sett en lång bob i ett sådant KEWT vriden updo? Svårt att dra bort. Peep hur vi gjorde detta på @thebeautydept jag ska lägga en länk till detta klipp i min profil.

Avsnitt av håret i en halv-up hästsvans, sedan vrida ändarna till en bulle och nåla fast. Sedan skopa och vrida sidor håret (tum av hår över öronen) fram och in i en annan bulle, klippning den på plats med en guld hårspänne. Twist resterande håret hänger löst i en bulle i nacken på nacken och nåla fast.

Teeny, Tiny, Sida Braid

Det är alla i detaljerna om @therealalil Pierced flätade ear cuff w / @grazielagems + @efcollection älska denna leta efter New York komiska com @residentevil w / fantastisk makeup av @dmartnyc textur vågor @thebeachwaver #igotbeachwaved #comiccon

load...

Inte ett fan av updos? Snazz upp din vanliga lös frisyr genom att ta två-tums del av håret ovanför örat och fläta tillbaka bakom örat, knyta det med en liten klar elastisk. Lätt krypa resten av håret i en mjuk, vågig yta.

Side Twist-Back

Ett roligt och enkelt trippel twist frisyr för #curlyhairromance dag 20! Hoppas du njuter detta lockigt hår serie

Gör en sida del, sedan, på sidan med mindre hår, skapa tre lösa, en-tums vändningar i rad, vrida på baksidan av huvudet, sedan sätter varje på plats med en bobby stift som matchar din hårfärg.

Twist-Out Bun

Tis säsongen för att få snygga! Jag gick till en jobbevenmang i går kväll. Och i typisk Annastasia stil, var mitt hår inte mycket samarbetsvillig men jag kunde räkna ut något. Så småningom. Jag hade mitt hår i de platta vändningar hela veckan så jag tog dem ut och fluffas lite. Ändarna var typ av icky så jag platt vridna ena sidan av mitt hår och samlade resten av mitt hår i en lös knut. Jag löst nålas den främre delen av mitt hår på plats. Jag älskar att jag kunde arbeta med texturen från den platta twist ut. Jag använde en liten curling trollspö att röra upp en del av flickorna ändar och kontrollera allt ser polerad. #naturalupdo #updo

Skapa djup sida del, sedan platt-twist ena sidan av håret (med användning av en två-strand twist) från kanten av hårfästet på baksidan av huvudet, pinning vridningen på plats vid nacken på halsen. Samla resten av ditt hår-dra några ansikte inramning lockar ut att drapera över din panna, först och vrida och stift den till en låg CHINJONG.

Guld-Looped Pony

30 andra frisyr för att vinna!

Scoop håret i en halv hästsvans och säkra den med en tydlig elastisk några inches ovanför nacken på nacken (denna typ ska se lös och sorglös, så håll hästsvans låg). Slip ett guld hår manschett, som L. Erickson Cuff hästsvans innehavaren, över din hästsvans och vrida och linda den runt den klara elastisk. På den sista pass över hästsvans, dra håret bara halvvägs genom manschetten och bildar en liten slinga av håret.

load...

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

De bästa typerna av oljor för din hudtyp, enligt en expert

Post Skönhet och stil

De 5 bästa gör det själv ansiktsmaskerna för att fixa fet hud snabbt

Post Skönhet och stil

Sheknows redaktörer delar sina skönhetsrutiner

Post Skönhet och stil

Det bästa ansiktet tvättar för varje hudtyp

Post Skönhet och stil

11 par strumpbyxor redaktörer kan inte leva utan

Post Skönhet och stil

5 vansinnigt coola under -10 EUR skönhetsprodukter på ulta just nu

Post Skönhet och stil

10 apotek matta läppstift som vi älskar

Post Skönhet och stil

Du har förmodligen alltför många hårvårdsprodukter

Post Skönhet och stil

8 snabba och enkla frisyrer för när du har absolut ingen tid

Post Skönhet och stil

Visas din köpta smink kan vara förfalskad

Post Skönhet och stil

5 vinterhälsovårdstips för hela familjen

Post Skönhet och stil

Hur jag använde tea tree olja för att behandla min akne