5 sätt att se till att din smink lyser under glasögon | BurnbrightLove.com

5 sätt att se till att din smink lyser under glasögon

5 sätt att se till att din smink lyser under glasögon

Om du är rädd din ögonmakeup ser kommer vilse bakom glasögon, du är inte ensam. Tyvärr bär tillbehöret fortfarande ett stigma som gör att män och kvinnor tycker att de borde bara när det är absolut nödvändigt eller bakom stängda dörrar bära dem. I själva verket, glasögon innebär en möjlighet att bättre ram och markera ögonen, eftersom du kan spela mer med produkt och program som kan känna tung utan dem.

Enligt Julie Fredrickson, VD och grundare av Stowaway Cosmetics, ”Konsten att snygg med glasögon ger dina ögon så mycket dimension som möjligt genom att lyfta fram områden som din inre öga, och trycka tillbaka och inramning andra, som din veck.”

Ahead är fem sätt att göra dina ögon strålande i en uppsättning specifikationer, som alla kan göras med en skugga satt som Essential Eye Palette ($ 26 på Stowaway).

load...

De bästa Filler produkter som kan förvandla Sparse Brows

Kontur din veck

Eftersom glasögon kan ändra hur andra uppfattar djup och dimension dina ögon, lite öga kontur längs vecket går långt.

”The veck är där den övre delen av ögonlocket och brynbenet möts i en fördjupning. Använd en fin neutral färg på ögonlocket och använda en mörkbrun, lila eller ens svart i veck för att skapa en skugga trycka tillbaka veck och lägga på djupet då. Jag brukar använda en av mina matt brun eller lila nyanser i Stowaway Essential Eye Palette.”

Använd en belysnings i den inre ögat, under ögonen linje och underögonbrynsbenet

Fredrickson säger också att ”dra uppmärksamhet och ljus till ögonen under linser kommer att hjälpa dem ljusare och bredare och kontrast vackert med ett mörkt veck. Kom ihåg att du lägger tillbaka i dimension, så välj en färg som kontrasterar mot veck färg.”Det bästa sättet att göra detta är genom att lägga till lite skimmer.

load...

Annorlundaa Beauty Hacks till Cop Från Makeupartister

Line ditt övre ögonlocket

Även fullt kantar övre och nedre frans linjer kan se super-glamorösa, kan det också kännas tung och trycka tillbaka ögonen nedanför glasögon, vilket gör att du ser sömnig. ”Använd i stället en rad på locket så hårt som du kan få till din fransraden”, säger Fredrickson. ”Jag gillar att använda en brun eyeliner här personligen, eftersom det håller ögonen definierade utan att vara hårda.”

Höfta

Oroad över att dina glasögon gör dina ögon ser närmare varandra? Helt enkelt förlänga linjen dina ögon genom att utöka din eyeliner med en vinge. ”De flesta glasögon är bredare än ögat, och det ger dig chansen att göra storögda utseende utan att det är alltför vilda.”

Borsta ögonbrynen

Glasögon redan fungera som en ram, så se till att dina riktiga ögonramar - brynen -. Borstas och fyllas i ”Inget behov av att gå full kvadrat-off Instagram-panna, bara se till att de är snyggt”, säger Fredrickson. ”Jag använder en ljus matt brun och den vinklade borsten i Stowaway Essential Eye Palette att snabbt få enstaka strån på plats och fylla i alla glesa områden.”

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Jag försökte cellfina, och min röv såg galen

Post Skönhet och stil

8 snabba och enkla frisyrer för när du har absolut ingen tid

Post Skönhet och stil

Är dina pannor i behov av uppståndelse?

Post Skönhet och stil

Det bästa ansiktet tvättar för varje hudtyp

Post Skönhet och stil

Dina mest förvirrande och pinsamma sminkfrågor, svarade

Post Skönhet och stil

5 redaktörer på morgonen skönhetsrutiner som de svär vid

Post Skönhet och stil

Varför storlek 6 modeller betraktas plus-storlek

Post Skönhet och stil

10 autentiskt kroppspositiva modemärken som förändrar branschen

Post Skönhet och stil

De 5 bästa ögatkrämerna som faktiskt fungerar

Post Skönhet och stil

5 otroligt enkelt (och så söt) updos för långt hår

Post Skönhet och stil

8 saker du borde och borde inte göra för friskare hår

Post Skönhet och stil

Hur man hittar levi som egentligen passar