5 enkla steg för att utveckla din personliga stil | BurnbrightLove.com

5 enkla steg för att utveckla din personliga stil

5 enkla steg för att utveckla din personliga stil

För mig, shopping och klä direkt från butiksskyltdockor betyder död personliga stil. Ja, dessa plagg är bekväma, smakfullt satts samman av begåvade människor på J.Crew eller vad butiken du är på - men de är inte en återspegling av din personliga stil: Det är märkets beräknade stil för den aktuella säsongen. Så, hur du utvecklar din egen personliga stil snarare än bara slapping på vad trend du ser på sociala medier? Ahead, ger vi fem enkla steg som hjälper dig att upptäcka din personliga stil.

Jag skulle bäst beskriva min personliga stil som din mormors Blom- soffa möter en rockkonsert. Det är lite feminin och ännu mer edgy, och det finns en antydan av årgång hela min garderob. Jag älskar blommor dressesand spets. Jag bär överdimensionerade ringar på varje finger - inklusive en skalle, lejon och spik - och jag trivs i '80s kostymer och klänningar med axelvaddar, paljetter och veck.

load...

Mode är en industri, men personlig stil är vad du gör med kläder, trender och din egen kreativitet för att göra det till något för dig. Även snabba modebutiker gör ett bra jobb spottar ur populär trend bitar, gör de inte alltid hjälpa shopper utveckla sin egen look. Vi vet att alla personliga stil är mer än bara trendiga, flickaktigt eller modern - så vad definierar dig som en byrå?

Vad gör du känner dig lycklig

Först och främst, vad gör du känner dig lycklig? Vad utmärker sig till dig i en butik, vilka färger pop eller bitar se cool? Vilka objekt i din garderob behöver du bär mest? Detta bör vara den enklaste steget eftersom det handlar om vad du verkligen gillar mest.

load...

30 saker varje kvinna borde äga efter 30 år

Vad får dig att må bra om dig själv

Du vet att dressthat kramar perfekt dina kurvor och gör din känsla som en modell? Eller de jeans du bokstavligen kan inte leva utan? Vilka är de bitar du anser din skyddsnät när du inte vet vad man ska ha eller kläder som gör att du känner och ser ut som en rockstjärna?

För mig, konstigt nog, jag känner sexigaste i en grafisk tee. Just det - en överdimensionerad, formlös Harley Davidson eller AC / DC tee som jag second för några få dollar. Det är min gå till för arbete, datum natten och allting däremellan. Jag har också en handfull bitar som gör mig att må bra, om inte fantastiskt, om mig själv. Dessa är i min ”main klick” i min garderob. De är bitarna jag bär det mesta och ständigt ha i rotation. Det är en blandning av vintage fynd, grafiska utslagsplatser, klänningar, sval ytterkläder och uttalande skor.

Vad du inte gillar

Detta bör också vara något lätt. För mig, jag vet att jag inte är en preppy person. Jag är inte en minimalistisk. Jag bär inte prydlig smycken. Jag gillar inte super åtsittande kläder, etc. Inte för att någon av dessa saker är dåligt, men jag har bestämt att de inte passar in i min personliga stil och har gått vidare.

Hur man kan räkna ut (& Fix) din mode Blind Spots

Definiera din signatur

Tänk på Iris Apfel, drottningen av tillbehör, vars signatur innebär överdimensionerade runda glasögon och ett fång armband eller Kim Kardashian West med kropps con klänningar och neutrala toner eller Ariana Grande med halv-up, halv-down hästsvans eller Diane Von Furstenberg med sina berömda wrap klänningar. Alla dessa damer har en sak gemensamt - de har en signatur objekt. Det kan vara ett tillbehör, en färgpalett eller ett tema som sticker ut tillräckligt att människor förknippar det med den person som bär det.

load...

Min personliga stil har några signaturer: ringar, skinnjackor och grafiska tees. Du kan prova att göra en färg din signatur färg eller välj en nagellack, läppstift färg, etc. Att ha en signatur bit kan hjälpa dig att knyta ditt utseende tillsammans och hjälpa dig att känna mer tillsammans - men om du inte kan välja en, don' t tvinga det.

Inte följa trender - integrera dem i din personliga stil

Trender kan faktiskt riktigt skada din personliga stil. Om du ständigt försöker jaga trender varje säsong och endast bär den ”heta” bitar på sociala medier (aka OTK stövlar, baker-boy hattar och pälsar), är det verkligen din försökte och sant personlig stil för nästa två, fem eller 15 år? I stället för att se ut som en vandrande trendrapport för föregående banan säsongen integrera trend komponenter till din personliga stil. Om du verkligen inte gillar trenden, hoppa över den. Det kommer att vara borta innan du vet det, och du kan alltid vänta 15 till 20 år för att det ska ringa tillbaka runt... På allvar.

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

De bästa skönhetsprodukterna att köpa på sephora för under 30 EUR

Post Skönhet och stil

De 7 absolut bästa grundvalarna för oljig, glänsande hud

Post Skönhet och stil

Svart fredagskläder du inte vill missa

Post Skönhet och stil

De bästa under-20 euro djupa balsam för torrt, lockigt hår

Post Skönhet och stil

8 saker du borde och borde inte göra för friskare hår

Post Skönhet och stil

7 bilder av korthåriga kändisar som gör att du vill klippa ditt hår

Post Skönhet och stil

Hur man bryter de 7 värsta skönhetsvanorna

Post Skönhet och stil

De 5 bästa billiga sminkborstarna på din lokala apotek

Post Skönhet och stil

Här är precis hur du använder retinol utan att döda ditt ansikte

Post Skönhet och stil

Var kan man köpa din häftklädda garderob för att göra en överenskommelse och ge välgörenhet också

Post Skönhet och stil

Har du gröna ögon? dessa smink tips hjälper till att göra dem pop

Post Skönhet och stil

En gör det själv bat kostym så lätt Ingen vet att det bara tog 10 minuter