3 sätt att göra ditt hår ser fylligare ut | BurnbrightLove.com

3 sätt att göra ditt hår ser fylligare ut

3 sätt att göra ditt hår ser fylligare ut

Tunt eller gallring hår kan vara ett pinsamt problem för kvinnor - men det behöver inte vara. Även om du inte kan göra håret växa tjockare, det finns knep för att se till att det blir friska och ser sitt bästa. Du kan även göra det ser ut som du har de fulla lås du eftertrakta, om du följer dessa steg.

Välj rätt färg

Tja, mer som färger. Du kan skapa djup och dimension i tunna lås genom att helt enkelt lyfta och lowlighting. En expert frisör vet exakt vad de ska göra, så hitta en stylist som specialiserat sig på tunt hår. Genom att använda förtjockning skuggor - eller mörkare underskikt som topp ljus lager kan sitta på - din expert stylist kan skapa en skuggeffekt som gör din flätor visas tjockare. Ett alternativ är strukturerad väver, eller med hjälp av ljusa och mörka färger för att fånga dimension och härma konsistens.

load...

Vet din lokala stylist genom att be om foto exempel på deras arbete, eller bara be din tunna håriga vänner för rekommendationer.

Ett enkelt updo för gallring hår

Välj rätt cut

Tunt hår behöver struktur. Det är tunt hår 101, men det finns särskilda klippning tekniker som kan göra håret verkar tjockare. Korta, fyrkantiga lager, lager Bobs, halva längden lager och pixie nedskärningar fungerar särskilt bra på kvinnor med tunt hår.

Inte säker på om du är redo att ta pixie steget? Prova dessa olika stilar på ansiktet med en av de många makeover apps på nätet. Ta en framsidan foto av dig själv, ladda upp den och byta ut varje stil för att se om de passar dig. Om man gnistor ditt intresse, är det dags att ta det foto till en lokal stylist för ett klipp sesh.

load...

Pumpa upp håret med denna Mega Volume Tutorial

Välj rätt stil

Klipp ut och färg är grunden för en stor chef för tjockare utseende hår, men styling är vad som kommer att ta utseendet från bra till glam. Om du har tunt hår, har du förmodligen redan vet att reta är din bästa vän. Genom att retas kronan på huvudet och varje enskilt element du inkluderar i ditt utseende, du skapar tjockare hår.

Till exempel, om du skapar en klassisk ponny, men du vill retas kronan på håret, sedan lätt fast den övre delen med ett elastiskt. Sedan kamma den nedre delen av håret mot säkrade elastiska och placera en annan direkt under den. Slutligen, fast både ponnyer med en elastisk och retas ponny under mot basen. De många resår, en ovanpå den andra, ser ut att innehålla något annat än hår. För extra glans, krypa ändarna av hästsvans för konsistens.

4 saker du bör aldrig göra med ditt hår (och 4 bör du börja göra)

Ett annat exempel är flätning. Om du ska fläta håret, vill du inte att bara lämna den på din vanliga fläta. Fläta håret som vanligt och säkra löst med ett elastiskt eller klippet. Sedan arbetar försiktigt separera de enskilda delarna av flätan med fingrarna, vilket gör det verkar tjockare och lösare.

Detta inlägg sponsrades av Aveda.

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

4 gör det själv hårkonditioneringsbehandlingar som inte känns som ett kemiprojekt

Post Skönhet och stil

De 7 bästa läkemedelshushållens fuktighetsgivare under 15 EUR för torr hud

Post Skönhet och stil

4 skönhetsrutiner som kommer att få dig i semesterns humör

Post Skönhet och stil

Svart fredagskläder du inte vill missa

Post Skönhet och stil

Adriana limas konstiga skönhetsvanor i duschen

Post Skönhet och stil

16 bhtyper varje kvinna borde veta om

Post Skönhet och stil

De 10 bästa naturliga tonerna för varje hudtyp

Post Skönhet och stil

7 enkla sätt att säga farväl till platt hår på mindre än en minut

Post Skönhet och stil

11 modeller bryter barriärer och förändrar hur vi ser kvinnors kroppar

Post Skönhet och stil

6 sätt att nagla det glansiga ögonlocket utseende

Post Skönhet och stil

Hur subtilt kontur och markera ditt ansikte i 2 steg

Post Skönhet och stil

Så här applicerar du concealer för mörka cirklar i tre enkla steg