13 tips som hjälper till att ta smärtan ut från att ha höga klackar | BurnbrightLove.com

13 tips som hjälper till att ta smärtan ut från att ha höga klackar

13 tips som hjälper till att ta smärtan ut från att ha höga klackar

Vi har alla fattat beslutet på ett eller annat att prioritera mode over funktion, och det finns inget sätt vi kommer att sluta höga klackar snart - men det speciellt märke av smärta som kommer med att bära en häl kan allvarligt förstöra en dag på arbete eller en utekväll på stan.

Medan vi är helt ombord när det gäller att suga in den för en corseted topp eller att göra med en mindre än bekväm axelbandslösa bh, vi är så för att tortera den viktigaste delen av våra kroppar inte här - vi pratar fötter här, folk. Bära höga klackar som dödar tårna, klackar, vrister och bollar av dina fötter direkt beröva dig din lycka - och kinda ta ifrån en annars söt outfit. Även Kate Upton skulle ha en svår tid att titta varmt medan vinglar runt i rummet i smärta.

load...

Håll på hälarna, eftersom det finns lösningar. Vi fick några tips direkt från skönhets- och modeexperter om hur man gör klackar bekvämare.

1. Läs om de många fördelarna med deodorant

Garderob konsult och personlig shopper Diane Pollack av Stylempower.comhas låt oss in på en stor stylist hemlighet: Roll transparent deodorant under någon del av skon (band, i synnerhet) för att förhindra skav. "Detta kommer att hjälpa den att försiktigt glida istället för rub", säger Pollack.

2. Satsa på stilar med spännen och remmar

Justerbara remmar och spännen kommer att se hälarna passar tätt till fötterna, vilket hjälper till att undvika onödig friktion och irritation som orsakar blåsor och obehag, enligt Courtney Barry, Merchandising Brand Manager för Shoebuy.

load...

The One produkt som gör varje Single hårtyp ser bättre

3. Ta hand om dina par

En bra lokal slaktare är svårt att hitta, men en skomakare? Om du har tur nog att bo nära en, göra honom din BFF nu! "Gummi hissar och sulor av högklackade sko stilar blir slitna med utökad slitage, vilket gör dem ojämna och obekväma", säger Barry. "Ta dina skor till din lokala skomakare när börjar hända att förhindra skador - för dig och din sko"

4. Sträck ut dem och dela upp dem i, inga ursäkter

När du har tagit steget och köpt nya skor, och beroende på materialet, kan det vara bra att sträcka ut dem lite för att ge dem en viss flexibilitet, säger Barry. "Du kan köpa din egen sko bår att använda hemma eller ta dem till din lokala skomakare - hur som helst kommer du vara glad att du gjorde."

Om du vet att du har en kommande händelse som kräver ett par nya skor, ge dig själv tid att köpa och bära dem några gånger innan den stora dagen. "Ingenting fungerar för att göra en sko bekvämare än att bara bryta in", säger Barry. "Bär dina nya skor runt ditt hus ett par gånger innan han vågade ute, för säkerhets skull."

5. Gå sko shopping på natten

Lev ditt liv för en hel dag och sedan gå sko shopping. Varför? "Försök att handla i slutet av dagen när dina fötter är svullna", säger Marissa N. Stempien, moderedaktör på Just Luxe. "Om skor krossa, nypa eller krossa tårna i butiken, du kan satsa de kommer att göra det hemma."

6. Få din skostorlek noggrant uppmätt

Om det har gått ett tag sedan du hade fötterna storlek, nu är det dags att ställa en skoaffär för att mäta dem innan du släpper en massa pengar på hälarna som kanske inte passar ordentligt. "Fötterna kan förändras över åren och storlekar kan förändras något från märke till märke precis som kläder", säger Stempien.

load...

7. Walk annorlunda (ja, sa vi att)

Det finns ett sätt att gå i lägenheter och det finns ett sätt att stötta i hälarna och aldrig bör två förväxlas. "Heels inte sneakers - du måste bära sig själv på olika sätt", säger Stempien. "Använd din kärna muskler och stå upp rakt. Låtsas att du strutta dina grejer på catwalken och använda dina höfter och ben för att driva sig själv framåt. Det ska kännas mer som en studs än en normal steg. Praktiken hemma tills du ve fick det ner pat - detta kan vara en av de enklaste sätten att undvika smärta i hälarna ".

8. Tape tårna

Här är ett intressant tips - en absolut värt att försöka om det innebär en smärtfri sko upplevelse. "Tejpning dina tredje och fjärde tår tillsammans (räknat från stortån) kommer att bidra med smärtan", säger Stempien. "Ja, det är lite konstigt, men det finns faktiskt en nerv där som bidrar till mul smärta. Stress på nerven lindras när stöds av den andra tån. Tänk på detta kanske inte fungerar för högklackade sandaler eller djupa peep-toes."

9. Prova denna fruset vatten hack

"Om dina skor är lite för hårt, så jag har en hacka för det", sa stylist och garderob konsult Allie Brandwein. "Fyll en zip-lock påse halvvägs med vatten och placera påsen inuti skon. Sätt skon i frysen över natten och voilà! Din sko sträckor. Vattnet fryser och expanderar skon. Genius!"

10. Köpa skor med lädersulor

Innan du kastar din plast, vrid den söta sko över och kontrollera vilka material har använts på botten. "Du är alltid bättre med lädersulor", säger Robyn Vie Carpenter, författare och grundare av den lesbiska Socialite. "Även om dina delar är konstgjorda, behöver du böjlighet av läder för att låta dina fötter att flytta."

11. Se till att dina fötter kan röra sig i hälarna

Och på att observera: "Om dina sulor inte rör sig alls, du kommer att hamna känsla som dina fötter fastspänd på skivor", säger Vie Carpenter.

12. Använd silikongel skär

Så, har du köpt skor som du trodde var bekväma och du var fel. Vad nu? "Om du har obekväma skor, är det bästa du kan göra starta Gellin", säger Vie Carpenter. "Använd silikongel insatser som utformats speciellt för hälarna. De går rakt under bollar av dina fötter för att skydda dem från allt det stående."

13. Betrakta en chunkier häl

Många av oss älskar stilettos hur vi älskar tysk chokladkaka. Vi vet att vi kan bara hantera en knapra eller två, men godhet, hur vi vill sluka alltihop på en gång. Istället för att bära tunna klackar hela tiden, överväga att införliva en funky bred klack i din garderob, som chunkier häl kommer att möjliggöra din vikt att bli mer jämnt fördelade, vilket skapar mindre tryck på framsidan av foten, säger Vie Carpenter.

6 Sätt att Nail De Glossy Ögonlocken Look

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Att bygga din garderobsunderlag innebär att du inte byter ut kläder varje säsong

Post Skönhet och stil

7 bästa anti-aging nattkrämer för varje hudtyp

Post Skönhet och stil

Från näring till masker, här är hur man får klar hud på rätt sätt

Post Skönhet och stil

En Harley Quinn smink handledning för alla gamla skolan fans

Post Skönhet och stil

10 snabba skönhetstryck från toppmodern bloggare

Post Skönhet och stil

Den här läppstiftet på apoteket förändrade mitt freaking liv

Post Skönhet och stil

Vad händer med din hud när du poppar en pimple

Post Skönhet och stil

Hur ta hand om texturerat hår när du tränar

Post Skönhet och stil

Att veta din bröstform kommer att få dig ett steg närmare bh-himlen

Post Skönhet och stil

11 bästa skönhetstrumpor nya mammor lärde sig av andra mammor

Post Skönhet och stil

Detta nya 7 EUR torra schampo förvandlade verkligen mitt hår

Post Skönhet och stil

7 in-flight skönhets tips direkt från en pro medarbetare