10 ovärderliga hudvårdstips som inte har något att göra med produkter | BurnbrightLove.com

10 ovärderliga hudvårdstips som inte har något att göra med produkter

10 ovärderliga hudvårdstips som inte har något att göra med produkter

Det finns ingen brist på hudvård råd på internet, men hur mycket av det inte kräver en resa till Sephora eller apotek? Expertis åt sidan, vi har varit hårt pressade att hitta ovärderliga och lätt (sökord: Easy) tips utanför dricka mer vatten eller prioritera träning. Oftare än inte, det är bara inte tillräckligt med tid att ta in varje artikel, tweet eller infographic. En del av det kräver mer ansträngning än våra scheman tillåter. Och mycket av det är bara alldeles för komplicerat att reda ut. Så lägger vi all vår förhoppning i en dyr produkt hoppas det kommer att lösa våra problem under natten. Spoiler alert: Det slutar aldrig väl.

Oavsett var din rutin faller på spektrumet av minimal till extrem, kan vi garantera att du har spenderat pengar på åtminstone en produkt utan att veta om det faktiskt fungerade. Vi har alla varit där; det är olyckligt nackdelen med att räkna ut vad som fungerar för dig.

Men eftersom vi är alla om att sparka dåliga vanor, det finns ingen bättre tid än den nuvarande att försöka en hudvårds makeover utan att tömma plånboken. Ja, kommer vi att trycka på gym och som syftar till att få våra åtta timmars sömn varje natt, men dessa experttips är värda att införliva i din vardagen också.

load...

De läppbalsam som inte lämnar dig i sticket

Begränsa din rensning

Mindre arbete för bättre resultat? Den här är en doozy. Enligt Alana Riviera Etta + Billie har hennes hud aldrig varit lyckligare sedan beslutar att tvätta ansiktet bara en gång om dagen.

”Jag tvättar mitt ansikte på natten för att ta bort smink och smuts med en mild rengöringskräm, sedan använda en solid ansikte olja”, säger hon. ”På morgonen jag skölja ansiktet med ljummet vatten, klappa torrt, tillämpa ett serum och en ansiktsbehandling fuktighetskräm. Försök; det är ett spel växlare.”

Öva självkännedom

Ofta är vi så bråttom att fixa vår hud problem som vi inte tar sig tid att verkligen lyssna på våra kroppar. Claire Zhao, medgrundare av Amareta rekommenderar att sakta ner och insåg att framför allt, är din hudvård resa en personlig. I slutändan kan det hända att dina fysiska utmaningar är kopplade till en känslomässig eller mental bakslag därmed helt förändra hur du lindra problemet.

load...

”Get mer i samklang med din kropp, eftersom våra kroppar reagerar på varje liten sak händer i och utanför oss”, säger hon. ”Huden är ett organ som berättar en hel del om våra kroppar övergripande wellness. Spendera lite tid varje dag för att ansluta hudens hälsa med hur du i allmänhet känner fysiskt och känslomässigt på den dagen. Du kommer att bli mer medvetna om förändringar som äger rum.”

De eteriska oljor du behöver för att förbli frisk i vinter

Acceptera förändringar

För detta ändamål kan det hända att det är bäst att stödja vad förändring du går igenom istället för att försöka täcka det. Zhao säger: ”Till exempel, något som sker precis innan mensen, såsom kramper, ömhet i brösten, fläckar är uppblåsthet anses premenstruellt syndrom.”

Vi tenderar att använda piller eller makeup i stället för att testa vad som fungerar bäst för oss personligen. ”Att begränsa salt, koffein, och skära ut socker kommer att bidra till att minska hud [ 's] och kroppens vätskeansamling, vilket minskar uppblåsthet... Finna tröst i att veta att det finns saker du kan göra för att stödja din hud.”

Korta din dusch

Få saker är mer tillfredsställande än en lång, varm dusch, särskilt i mitt i vintern. Men gör detta varje dag kan faktiskt beröva huden dess naturliga oljor. Enligt Dr Joyce Imahiyerobo-Ip, chef för kosmetisk dermatologi vid South Shore Medical Center och konsult för HydroPeptide ”duschar ska vara ljummet och inte mer än 10 minuter. När du kommer ut ur duschen, klappa huden torr och återfuktar omedelbart.”

load...

Dräpa i din sunnies

Vintersolen är kanske inte lika ljus, men UV-strålar fortfarande kör frodas året runt. Imahiyerobo-Ip säger till ”alltid bära dina solglasögon. Huden runt ögonen är den tunnaste huden på våra kroppar och är mycket känslig för skador från UV-strålar. Solglasögon kommer att bidra till att förhindra fina linjer och rynkor samt hudcancer.”

10 Spot Behandlingar det klart upp finnar Snabb

Var uppmärksam på ansökan

Precis som K-skönhet experter rekommenderar klappa i stället för att gnugga in hud produkter rekommenderar Imahiyerobo-Ip en liknande metod som inte kommer att dra på huden.

”Använd hudvårdsprodukter i en cirkulär, uppåtgående rörelse. Detta gör det möjligt för produkter som skall absorberas mer effektivt och även hjälper till att stimulera produktionen av kollagen.”

Sänk värmen

Dessa minus temps kommer snart anländer, vilket innebär att din värmeräkningen kommer att gå hela vägen upp. Men som en varm dusch, det är också en av de sneakiest sätten att torka ut huden. Den här gången, hålla huset lite svalare, och om du har en luftfuktare, utnyttja det istället.

”Portable luftfuktare eller de som arbetar med ditt värmesystem sätta fukt i luften som kommer att absorberas av din hud och hår”, säger Imahiyerobo-Ip.

10 Stellar Rengöringsmedel att prova om du kämpar med akne

Behärska lymfdränage massage

OK, låter detta ett sätt finare än den faktiskt är, men vi lovar att det är värt att öva. Enligt Monasteryfounder Athena Hewett, produkter är bara en del av att hålla huden smidig och ungdomlig. Hon och andra estheticians rekommenderar också lymfdränage massage, en teknik som ger energi och flyttar gifter ur ansiktet. Du kan besöka en professionell för att få detta gjort, men det är lika lätt att göra hemma.

”Press på din lymfa platser; Det finns en som ligger mellan brynen, en på vardera sidan av näsan, en på varje tinningarna och två ovan dina läppar ”, säger Hewett. ”Press och rulla på dessa områden. Medan du är där, ge ditt ansikte lite massage. Massera från utsidan av ansiktet mot näsan. Avkopplande spända muskler hjälper dem att fungera bättre på lång sikt. Friska muskler bekämpa allvar och håller huden upp fin och lärde, så ge dem lite kärlek.”

Skäreggen ansiktsmasker som motiverar en Shameless selfie eller 2

Kom i isbitar

När du är klar tar det ljumma, 10-minuters dusch som rekommenderas av Imahiyerobo-Ip, skapa en illusion av fastare, glowy hud genom att gnugga isbitar i ansiktet. Enligt Hewett, ”kallt vatten stramar huden genom att blod till ytan.”

Kom bara ihåg att sätta en barriär på huden först, som en kräm, olja eller ens yoghurt från kylskåpet.

Sätt in vad du tar ut

Ja, drick ditt vatten och motion, men vara medveten om balansen mellan vattenintag och vattenförlust. Enligt Dr Helen Knaggs, vice VD för global forskning och utveckling på Nu Skin, med mer eller mindre av endera är vad som bidrar till torr hud.

”En otillräcklig hudbarriären ökar transepidermal vattenförlust, där vattnet passerar genom huden i luften”, säger hon. ”Detta är en osynlig och omärklig fenomen som skiljer sig från svett, som kan ses och kännas. TEWL kan mätas och är en indikator på hudens barriärfunktion.”

Val av produkter som innehåller en kombination av fuktighetsbevarande medel, mjukgörare och ocklusiva ingredienser naturligtvis bidra till att upprätthålla en hälsosam nivå av fukt. Men innan du kan tänka på att köpa något, bekanta dig med din dag till dag vattenvanor och se om du kan göra några justeringar där.

Vem säger hudvård måste vara komplicerat? Dessa tips är nästan omöjligt att förstöra.

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

4 skönhetsrutiner som kommer att få dig i semesterns humör

Post Skönhet och stil

Hur bryr du sig om dina naglar mellan salongavtalen

Post Skönhet och stil

8 fantastiska naturliga hudvårdstips

Post Skönhet och stil

Expert tips och tricks för att få mer användning av dina makeup borstar

Post Skönhet och stil

De bästa ögonbrynen formar att smickra ditt ansikte

Post Skönhet och stil

Möt mamma bakom några av landets coolaste butiker

Post Skönhet och stil

De 7 bästa solskyddsmedel för torr hud

Post Skönhet och stil

Vad händer med din hud när du poppar en pimple

Post Skönhet och stil

De 7 bästa solskyddsmedel för känslig hud

Post Skönhet och stil

5 sätt att se till att din smink lyser under glasögon

Post Skönhet och stil

Detta dumma enkla trick gör att dina ögonbryn är korkfria

Post Skönhet och stil

De 7 bästa spf-fyllda tonade fuktgivarna vi är besatta med i sommar