10 nagellackfel som vi alla har gjort och hur man förhindrar dem | BurnbrightLove.com

10 nagellackfel som vi alla har gjort och hur man förhindrar dem

10 nagellackfel som vi alla har gjort och hur man förhindrar dem

Du behöver inte vara en professionell manikyr att göra ett bra jobb att måla naglarna, men du behöver se upp för några vanliga nagellack misstag, från att använda gammal polish att göra dina naglar precis innan läggdags. Vi gör dessa misstag (och ja, att veta hur lång tid det tar för nagellack att torka är halva slaget), så vara säker på att du inte är ensam.

Vi har rundade upp 10 vanligaste nagellack misstag och hur man förebygger dem.

1. Med en varm dusch direkt efter applicering polish

Dusch aldrig direkt efter en manikyr, eftersom du antagligen inte har gett tillräckligt polska tid att ställa in, men en varm dusch? Det är ännu värre.

”Exponera nagellack till värme och ånga i dusch kan få den att bubbla eller smetar”, säger Danielle Candido, manikyr expert Gelish. ”Det är bäst att vänta en hel timme efter manikyr görs innan duscha.”

load...

2. Att gå till sängs direkt efter applicering polish

Även naglar visas torr inom 20 till 30 minuter, faktiskt tar det hela 24 timmar för nagellack torka helt.

”Ett superenkelt knep för att hjälpa torkningsprocessen tillsammans är att vänta en minut eller två för din polish för att ställa upp, sedan köra mycket kallt vatten över händerna i ungefär tre minuter”, säger Candido. ”Det kalla vattnet hjälper polska inrätta snabbare.” Men hon varnar: ”Var noga med att inte låta vattnet rinna direkt på naglarna, som kraften i vattnet kan orsaka polska smutsar.”

3. Hoppa topcoat

”Hoppa över en täckfärg inte bara skär ner på den blanka finish manikyr, men det förkortar också livslängden på manikyr” Candido säger. Hon rekommenderar också att applicera ett extra lager av täck varannan dag för en ännu längre livslängd.

load...

5 Nya nagellack färger Vi är besatta av just nu

4. Hoppar basbeläggning

Vem har inte trodde att de kunde komma undan med att hoppa baslack en eller två gånger? Du bor och du lär dig. Candido förklarar att basbeläggningen jämnar ytan av spiken för en perfekt finish, förbättrar vidhäftningen av lacket till nagelplattan och förhindrar pigmenten i nagellacket från färgning av naturliga nageln, vilket innebär att undvika den gula spiken kamp helt och hållet. Det är ett extra steg, men helt värt det - för fler anledningar än ett.

5. Applicera tjocka lager av färg

För att kompensera för färgen ser ljusare och skirare på naglarna än i flaskan, tenderar vi att måla på tjocka lager av färg. I det här fallet är dock tålamod verkligen nyckeln.

”När vi använda färg i tjocka lager, tar polish mycket längre tid att torka, och desto längre tid tar att torka, desto mer sannolikt är vi att sudda manikyr” Candido säger. Istället gäller tunna, även rockar och vänta två minuter däremellan. Den polska faktiskt torkar snabbare. Dessutom, tillägger Candido: ”Om du använder en tung lager av polish, är det mycket mer sannolikt att flöda in i nagelbanden området, vilket innebär att du måste städa upp röran med en orangepinne och remover.”

6. Använd ett slag att tillämpa polish

Om det finns en teknik som du bör ta med dig från salongen, det är så manikyristtjänster använda tre till fyra slag att tillämpa polera på spiken. Med ett enda slag, är det svårt att få sidoväggarna (vänster och höger kant av spiken) och nagelband område, vilket gör naglarna ser ofärdiga. Plus, kommer färgen växa ut i bara dagar.

load...

”Använd färg på spiken i tre eller fyra slag” Candido råd. Hennes strategi? ”Starta i centrum nära nagelbanden, dra ner spiken till höger, tillbaka till utgångspunkten och dra ner spiken till vänster, sedan tillbaka till centrum och dra i mitten. Om det finns något avtäckt område, dra ner hela nageln en gång till.”

7. Från och med fet naglar

”Om det finns olja på ytan av spiken innan polish appliceras, är det mycket lättare för polska att skala - ingenting fastnar på en oljig yta” Candido säger. Istället vänta med att tillämpa nagelband olja efter polska och gå lätt med lotion. ”Det är bäst att använda en produkt som Gelish pH Prepto säkerställa all yta olja och fukt elimineras innan din baslack.”

Denna typ av produkt fungerar genom att neutralisera pH-värdet i spiken att bättre acceptera baslack. I grund och botten, det är som en primer för dina naglar.

8. Använd gamla nagellack

Det finns inget mer deprimerande än att säga adjö till en favorit nagellack som letar lite värre för slitage, men det är gotta göras.

”Som polska åldrar, lösningsmedlen förångas, vilket gör att tjockna och få trådiga. Detta gör att applicera polish ganska svårt ”, Candido förklarar. ”Gamla polska [också] inte följa spiken samt färsk polska gör. Som en tumregel, gå igenom dina polerar varje år och ersätta något som du inte köpa i de senaste 12 månaderna.”

Ugly nagellack färger är populära för sommaren 2017

9. Att undvika hela nagelband område

Om du inte är super-flitig om att hålla nagelbanden i schack, kommer din manikyr ser rörigt.

”Du behöver bara lämna ett hår bredd mellan polska och nagelband”, säger Candido. ”Att komma så nära som möjligt utan att vidröra nagelbanden, växt borsten på nagelplattan nära nagelbanden och applicera lätt tryck för att sprida borsten ut. Lyft sedan något och skjut mot nagelbanden, stannar vid nagelbanden utan att röra den. Sedan dra ner spiken, vrida borsten något fingrarna åt vänster eller höger för att komma överens sidoväggen (vänster eller höger kant av nagelplattan).”

10. Använda aceton remover

Nagellack flytt höga i aceton dehydratisera nageln och omgivande nagelband.

”Upprepad användning kan orsaka vita fläckar på spiken samt dela på den fria kanten och torkning av nagelband” Candido varnar. ”Icke-aceton remover är en mycket vänligare och mjukare val.”

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

Fungerar hår, hud och nagel vitaminer verkligen?

Post Skönhet och stil

Varför ditt hår slutar växa: Experter förklarar hur man återupplivar ditt hår

Post Skönhet och stil

3 sätt att göra ditt hår ser fylligare ut

Post Skönhet och stil

Hur mycket att tipsa för en hårklippning och mer kunniga salongpekare

Post Skönhet och stil

Dessa kvinnor lyfter pengar bara genom att ha på sig klänningar

Post Skönhet och stil

9 media mavens delar sina bästa hudvårdstips för att bo i en storstad

Post Skönhet och stil

9 äppelcider vinäger skönhet fördelar du saknar ut på

Post Skönhet och stil

Victoria beckhams briljanta smink som gör dina ögon större

Post Skönhet och stil

5 provade och sanna apotek vätska eyeliners som inte kommer att budge

Post Skönhet och stil

De 10 bästa rankade sminkborstarna internet är besatt av

Post Skönhet och stil

En praktisk Dandy guide för att hjälpa dig att äntligen ta reda på vilken kroppsform du är

Post Skönhet och stil

5 effektiva sätt att hålla din handväska ren