10 fem-minuters frisyrer du behöver i din arsenal | BurnbrightLove.com

10 fem-minuters frisyrer du behöver i din arsenal

10 fem-minuters frisyrer du behöver i din arsenal

Kan vi bara komma överens om något? Kan vi som kvinnor band tillsammans och bara säga en sak med en röst? Gör ditt eget hår är verkligen fan hard.Sure, vi har alla fått vår signatur titta ner, men som en populär meme gång påpekade, verkar håret vanligen i ett av tre steg: ringlad, topp knut eller hemlösa. Någonstans i vår Grand Beauty utbildning, missade de flesta av oss i klassen på håret. Det är därför vi ger dig enkla stilar du kan göra i fem minuter eller mindre. Antag selfie läge, det är bra.

1. Uppgradera din hästsvans

När är en hästsvans inte bara hästsvans? När det är tvinnade, krusade och arbets värdig. YouTuber Bebexo kanal är fylld med vackra frisyrer, men hennes förhöjda ponytails är det perfekta femminuters, jag är-crazy-sen utseende.

2. Insta-värdig updo

Ordet updo orsakar oftast obehagliga flashbacks till high school prom och olyckliga, tidiga 2000-talet, slicked-back, no-baby-hårstrån-vänster un-gelade utseende (försiktigt klar med fjärilsklämmor, naturligtvis). Det är inte så updo. Möt din nya Instagram-värdig, lågmäld updo artighet av YouTube vlogger Alex Gaboury.

load...

25 av de bästa nya frisyrer att kopiera Spring

3. Lätt sjöjungfru hår

Blogger Emily Meyers' signatur vriden fläta är det stoff av #HairGoals legend. Och det visar sig att det tar bara två minuter att återskapa. Kolla in hennes snabba tutorial för att få utseendet.

4. Kort hår-sparare

Kort hår är ingen ursäkt för att gunga samma utseende dag efter dag. Tack vare innovativa YouTube som Patry Jordan, det finns en massa olika sätt att växla upp korta trådar. Börja med de tre supersnabba ser i den här videon.

5. Snabb och elegant

En fem minuters frisyr som är Paris Fashion Week-godkända? Vi är inne. Instagram berömda makeup guru och mode darling Camila Coelho svartabörshajar detta snabbt och enkelt frisyr som hennes gå till under mode månad vurm.

load...

Hur Style Bangs 3 olika sätt

6. Crazy-snabba lockar

Om bara tanken på curling håret skickar in panik (never mind en fläta eller en updo), denna fem minuters handledning från Kaushal Beauty kommer att lugna din rädsla. Hennes idiotsäkert teknik för att få stora, lyxiga lockar är geni.

7. Naturligt hår know-how

Om du har tjockt, naturligt hår, erbjuder vlogger AsToldByAllie upp fyra arbets- eller skolvänliga frisyrer du kan behärska på några minuter.

8. En-minuts under

Verkligen ont om tid? Abby från Twist Me Pretty debuterade fem enkla frisyrer du kan göra på bara en minut. Abby tt även själv att visa hur snabbt och enkelt dessa utseende är. Vi älskar särskilt knutna halv-up look.

9. Lockigt hår spel-växlare

Om du har lockigt, naturligt hår är YouTuber Alyssa alltid lata dagar frisyrer är perfekt för morgnar när du vill se ut som du inte bara trycka på snooze-knappen sex gånger.

10. Den ultimata lätt updo

På väg till en festival, vårbröllop eller taket parti? Prova denna stil genom YouTuber Estée Lalonde, som kan vara det enklaste updo som vi någonsin har sett.

17 kändisar du inte visste Ha Insanely Pretty lockigt hår

Det här inlägget kommer till dig som en del av en sponsrad reklam samarbete.

Relaterade nyheter


Post Skönhet och stil

11 modeller bryter barriärer och förändrar hur vi ser kvinnors kroppar

Post Skönhet och stil

8 behöver-till-know skönhet ingredienser

Post Skönhet och stil

Hur man lägger smink på en pimple när du har poppat den

Post Skönhet och stil

9 konstigt effektiva hackar för hårväxt

Post Skönhet och stil

5 semesterhåridéer till din nästa kontorsfest

Post Skönhet och stil

Därför ska du inte alltid använda kokosnötolja

Post Skönhet och stil

Varför Salma Hayek tvättar aldrig hennes ansikte på morgonen

Post Skönhet och stil

7 bilder av korthåriga kändisar som gör att du vill klippa ditt hår

Post Skönhet och stil

Farväl flickor: vad man kan förvänta sig (modet) från säsong 6

Post Skönhet och stil

Den bästa apotek retinol som faktiskt fungerar

Post Skönhet och stil

7 coola veganska skönhetsprodukter vi är besatta av

Post Skönhet och stil

En slutgiltig ranking av de bästa lila schamponerna och balsam