Vi försökte Starbucks nya sous vide äggbett och vi blev någonsin överraskad | BurnbrightLove.com

Vi försökte Starbucks nya sous vide äggbett och vi blev någonsin överraskad

Vi försökte Starbucks nya sous vide äggbett och vi blev någonsin överraskad

I sitt pågående strävan att bli världens destination för ätbar Masstige har Starbucks infört en ny frukost objekt: sous vide Egg Bites. Dessa är vakuumförseglade ägg tillagade i ett varmt vattenbad. De biter finns i två alternativ - bacon och Gruyère eller äggvita med rostad röd paprika.

Hur sous vide utan en maskin

Eftersom äggen gjorde sin debut i morse, beslutade vi att ha oss ett försök på mycket upptagen Grand Central Starbucks.

Först, varför sous vide ägg? Tja, har matlagning teknik blir super-trendigt för sent. Hem kockar älskar hur den producerar gorgeously anbud och flavorful kött.

Men utöver detta, verkar det som halva landet att undvika gluten och / eller bröd för en eller annan anledning just nu, så har en hög proteinhalt / no-grain frukost alternativ, särskilt en välsmakande en (inget socker!) Är smart. Den här är till dig, keto och paleo folks.

load...

Att alla sagt, när jag nämnde först äggen till mina kolleger, var den allmänna konsensus eww! Trodde att de lät brutto. Det fanns förväntningar på kall, slemmiga goo. Ingen tycktes tror att det var en bra idé. Jag har haft sous vide pocherade hela ägg innan, dock, och de var fantastisk. Så jag hade lite mer tro på denna frukost menyn.

Vi smakade Starbucks nyaste hem kaffe systemet tillsammans med real deal

Så på smaktestet. Som så ofta är fallet, är den verkliga affären inte riktigt lika söt som annonseras. En SheKnowseditor, kommer vi inte att säga vem, påpekade att äggen likna bröst. Här är äggvita med rostad röd paprika.

Och här är bacon och Gruyère.

load...

Så de är inte riktigt lika söt som vi hade hoppats. Men vad som är ännu viktigare är hur de smakar, och det vi var ganska nöjda. Vanligtvis kommer jag att ha något att göra med äggvita frukost eftersom äggulan är där all smak är. Men äggvitan bites var inte dåligt alls. Tack vare Monterey Jack ost, keso (Vad? Du skulle aldrig vet) och paprika, de var helt fyllig och smakrik.

Bacon och Gruyère, som också har Monterey Jack, var också ganska bra. Båda sorterna har en sammetslen, vaniljsås-liknande konsistens som är någonstans mellan en portion ägg och äggröra, om det är vettigt. De serveras rykande het, men när de svalna, kan du ta var och en i en fråga om två eller tre bites.

Så det du går. Jag skulle beställa dessa igen, och jag säger inte det lätt. Jag är super noga ägg och jag föredrar en välsmakande frukost, så detta är spot-on för mig. Men ärligt talat, hur mycket du gillar dessa verkligen beror på hur du känner ägg i allmänhet. De av er som är lätt skeeved över ägg som är unfamiliaror inte tillräckligt torr eller för jiggly kommer förmodligen vill passera. Men om du känner för en Eggventure - ha-ha, se vad jag gjorde där? - dessa är värt ett försök.

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Mat

Den långsamma kokaren Carne Asada tar taco tisdagar till en ny nivå

Post Mat

Din ost vana är inte lika illa för dig som du trodde, säger bästa studien någonsin

Post Mat

Blomkålsmjöl är här för att göra dina dricker med lågt carb resultatet

Post Mat

6 sommarmat och vinparing som gör att du ser ut som en pro-foodie

Post Mat

Basketballzoner gör perfekt poppable march madness bites

Post Mat

Hur man får allt du behöver för super bowl hos trader Joes för 100 EUR

Post Mat

Denna guinness-gravy-smothered bangers & mash receptet är enkelt och gott

Post Mat

5 heta toddies som kommer att bota vad gammal man vinter kastar på dig

Post Mat

Vad är skillnaden mellan buljong och lager?

Post Mat

Mat önskar Kock Johns bästa (& mest hilarious) matlagningstips

Post Mat

Vad hände när jag satte mig på en 50 euro livsmedelsbudget för en vecka

Post Mat

Bordservice vid McDonalds? Ja tack!