Vem gör bättre äggröra, Bobby flay eller Gordon ramsay? | BurnbrightLove.com

Vem gör bättre äggröra, Bobby flay eller Gordon ramsay?

Vem gör bättre äggröra, Bobby flay eller Gordon ramsay?

Såvitt grundläggande kunskaper om matlagning går, kan de flesta av oss förvränga ett ägg. Eller åtminstone vi thinkwe burk. Visst kan vi värma det till en punkt för att vara säker att äta, men vi verkligen få ut det mesta av vår scramble?

Kändis kockar Bobby Flay och Gordon Ramsay skulle förmodligen säga nej. Båda har tydliga anvisningar för att skapa en himmelsk ägg, och det innebär inte en halvhjärtad scramble på spisen medan du bläddrar via e-post.

Vi kallar det nu - Dessa 17 Foods kommer att spränga 2018

Deras instruktioner har en hel del gemensamt. De båda förväntar sig att du ständigt förvränga dina ägg, ”du kan inte sluta omrörning. Det är levande,”Gordon Ramsay säger i sina instruktioner. Det finns bara en eller två ingredienser du skulle inte nödvändigtvis förvänta dig för äggröra (så länge som du förväntar dig äggröra att ha ägg, smör, salt och peppar.) En av dem är crème fraiche, en ingrediens som jag inte kunde hitta i mataffären så genom att kombinera en halv pint av grädde och en matsked odlade kärnmjölk kvällen innan. På morgonen hade jag en semi-tjock gräddfil liknande substans (men betydligt mindre salt) och kärnmjölk än jag någonsin kommer att veta vad man ska göra med. Den andra ingrediensen är gräslök, som jag inte har heller, men jag tänkte i samband med detta test grön lök jag hade skulle vara bra.

load...

Jag satte båda sina recept på prov för att svara på frågan: Vilken kock krypterar en bättre ägg?

Upp först: Bobby Flay äggröra

Enligt toPopSugar börjar Bobby Flay hans scrambleby pre-slå sina ägg och lägga kallt smör och crème fraiche i en kastrull. När smör och crème fraiche är nästan (men inte riktigt) smälte, tillägger han ägg och svartpeppar och använder en spatel att ständigt flytta runt äggen medan de laga mat. Inte salt dem ännu. När de är ungefär tre fjärdedelar av vägen klar, tillsätt lite salt och plattan dem. Han säger att de kommer att hålla matlagning.

Resultatet?

Han har rätt. De håller matlagning, och de var OK. Jag är fortfarande att vänja sig detta inte stekt-i-ett-tums-of-sitt-life matlagning stil, men de var bra.

load...

Gordon Ramsay Plane Food expanderar till fler flygplatser världen över

Upp Nästa: Gordon Ramsay äggröra

Gordon Ramsay instruktioner faktiskt kommer till oss via denna charmiga video, så om du hellre höra honom beskriva processen, vänligen njuta:

Kontentan av det är denna: Har notpre-slå ägg (skam på dig, Bobby Flay). Inte i förväg smälta smöret, utan lägger hela ägg och en LOB smör i en kastrull och börja kraftigt blanda äggen runt med en spatel eftersom de laga mat (de överens på den här delen). Ramsay gör också en show för att flytta ägg på och av värmen som äggen tjockna, som verkade lite mer som en magisk ägg dans än en faktisk teknik, men jag gick med det ändå. Som äggen nå sina slutskedet av matlagning, tar han äggen av värmen och lägger en klick crème fraiche att få ner ägget temperaturen. Han tillägger sedan salt och peppar och några gräslök, som han säger att lyfta smaken av äggen.

YouTube just meddelat de mest populära Food Video 2017

Resultatet?

Dessa ägg var bomben. Det känns som om de kan ha haft en orättvis fördel gentemot Flay grund av gräslök (eller i mitt fall, grön lök), men hey, Flay nämnde inte gräslök, och det är inte mitt fel. Texturen var också ganska annorlunda - Ramsays var typ av sammetslen och inte sitter ihop och Flay var mer traditionellt globbed tillsammans.

Så i detta Flay vs. Ramsay utmaning, skulle jag säga Ramsay vann. Nu måste jag ta reda på vad man ska göra med en halv kopp hemlagad crème fraiche.

Relaterade nyheter


Post Mat

5 enkla recept som gör att du blir kär i pasta igen

Post Mat

De bästa sätten att laga bästa revben för jul

Post Mat

11 vegetariska recept som dina barn kommer att be om om och om igen

Post Mat

Om den hälsosamma frukostens smoothie ska vi dricka

Post Mat

Hur man bygger den perfekta yoghurtstaven: en steg-för-steg guide

Post Mat

13 enkla hackar som höjer ditt iskoffe

Post Mat

Hur man gör cracker Candy, den superlätta salt-söta semesterbehandlingen

Post Mat

Vad är skillnaden mellan buljong och lager?

Post Mat

Gåvor dina glutenfria vänner kommer faktiskt att använda

Post Mat

3 pumpa desserter som gör att du glömmer allt om traditionell paj

Post Mat

Lätt hemlagad mjuk servering tar dessa glasssmörgåsar till en annan nivå

Post Mat

Dessa restauranger är öppna på juldagen