Våra matresolutioner för 2018 | BurnbrightLove.com

Våra matresolutioner för 2018

Våra matresolutioner för 2018

Lika mycket som vi hatar kliché, denna tid på året gör slags sätta fantasier om omstarter och nya mål i våra huvuden. Jag säger: "Varför bekämpa den?" Nu är lika bra tid som någon att börja göra saker annorlunda. Så i denna anda vi redaktörer på SheKnowsare djärvt anger våra livsmedel resolutioner för det nya året.

Ta godare backpacking mat och äta mer färskvaror

"Jag kommer att försöka göra godare camp mat för backpacking resor", säger gemenskap redaktör och vandrare Colleen Stinchcombe. "Jag försöker också att äta mer grönsaker / färskvaror utan att bli en galen purist om det. Min man och jag har gjort blått Förkläde som har hjälpt."

Få på att måltidsplanering sak

load...

"Meal planering är min stora mat upplösning för detta år", säger föräldraskap redaktör Alice Bradley, som tillägger förhoppningsvis att hon fick ett snabb Pot till jul i år.

Hur måltid planlösning som en chef

Lär gillar havregryn

"Jag löser ofta att erövra min mat ogillar", säger verkställande redaktionschef Julie Ross Godar. "Jag tänkte om det är en grundläggande hel mat, ska jag försöka att uppskatta den och spara mina brutto-outs för saker som är bearbetade eller dåligt för mig. Jag har gjort det för fänkål, vattenmelon och quinoa. I år blir havregryn." Hon letar efter savoryoatmeal idéer speciellt.

Dike socker, börja dagen den salta sätt: Bacon och ägg havregryn skål

load...

Ät frukost varje dag

"En av mina största problem är att hoppa över frukosten", säger Crystal Brown, chef för innehållsverksamhet. "Jag lämnar för arbete på 6:30, vilket är alldeles för tidigt för mig att äta. Så min resolutionen att planera för frukost, oavsett om det är att göra en smoothie eller prepping en frukost smörgås (eller skål) att vidta för att arbeta med mig."

Ät regelbundna måltider, period

Hälsa redaktör Elizabeth Yuko har ett liknande mål. "Jag försöker att äta regelbundna måltider på regelbundna tider och inte bara plöja igenom tills 16:00 och sedan äta" deluxe nötter från skrivbordet."(För att undvika missförstånd, är dessa blandade nötter som skickas till oss från Aldi och de är för alla!)

Ut ur min rut

Som för mig, är min största mat mål mer variation för middag. Eftersom mina killar gillar vad de vill, tenderar vi att äta samma jävla rätter vecka efter vecka. Det gör planeringen enklare, men jag är så mycket trött på svamprisotto. Så ett av mina mål är att införa några nya rätter att kärlek. Som de sedan kommer att insistera jag gör vecka efter vecka. Igen.

De livsmedel som vi alla vara besatt med 2017 enligt Pinterest

Starta en dam dining club

Dessutom har jag halkat efter i att försöka de heta nya restauranger i stan. Och jag har varit usel på att hålla kontakten med mina vänner. Så min lösning är att bilda en dam dining club, när en gång i månaden, jag bjuda in någon som kan göra det för att möta för middag någonstans nya.

load...

Det går vi. Vi lägger ut allt där. Vem kommer att hålla oss ansvariga? Och vad är dina mål? Även om du misslyckas i februari, eftersom de flesta människor gör, du kan alltid börja om igen på våren. Ingen skam i det spelet. Det kallas motståndskraft. Att komma tillbaka när du faller. Ja. Nu ska alla har någon havregryn.

Relaterade nyheter


Post Mat

Matpaketet gör det själv: gott för dina gäster, lätt värd för dig

Post Mat

De topprankade amerikanska snabbmatskedjorna du aldrig visste om, men borde

Post Mat

Olaf snögubbe tilltugg

Post Mat

Gobble latte kaffeskedar är det bästa sättet att söta din morgon kopp

Post Mat

Här är de cookies som bäst representerar varje stat

Post Mat

10 skäl du kanske vill ompröva din snabbmat vana

Post Mat

Att göra dessa adorbs bunny butt smuts koppar är lika kul som att äta dem

Post Mat

Dessa 3 stora snabbmatskedjor har förorenat läsk

Post Mat

Joanna tar del av snygga tittar på nya restaurangmenyvaror

Post Mat

Vad beställer man vid P.F. changs menypanikuppsättningar i

Post Mat

Gör de mest härligt mjuka, buttery potatismos i ditt liv

Post Mat

Hur värd en episk fondueparti