Pinterests nya matfilter planerar praktiskt middag för dig | BurnbrightLove.com

Pinterests nya matfilter planerar praktiskt middag för dig

Pinterests nya matfilter planerar praktiskt middag för dig

Just nu är Pinterest i grunden ett svart hål där jag komma in i att titta på vackra bilder av mat i timmar åt gången, men min klicka och fastlåsning har inte alltid varit de mest produktiva. Precis, jag älskar tanken på att prova en månads salladsrecept, men jag är så stor risk att faktiskt följa upp med det som jag ska försöka 36 flätade söker medellånga hår jag har hade sparat cirka fyra år nu.

Men Pinterest introducerar några nya funktioner i avsnittet livsmedel som skulle kunna göra det en mer värdefull verktyg för planering ut realistiska måltider i stället för en bara en plats vi gå för att rädda aspirational rätter som vi aldrig kan ha tid att prova.

15 Pinterest-värdiga fjäderbrunchidéer

Det finns nu filter i sökandet bearbetar så att du kan leta efter recept av dietary preferenser - inklusive vegan, vegetarian, glutenfri, Paleo - laga tid och ingredienser (till exempel, kan du söka vad du har på handen, och platsen kommer rekommenderar ingredienser som par väl med dem). Dessa nya verktyg kommer att hjälpa dig att hålla fokuserad när du letar efter recept så att du inte bara avveckla lägga ännu en PIN-kod till din "klassiska franska köket" ombord, när vad du verkligen behöver är en glutenfri middag med hjälp av lax som du kan göra i 30 minuter eller mindre.

load...

20 Heminredning trender som kommer att bli enorm 2017

Pinterest är också lägga till stjärnklassificeringar till recept, så det är lättare att bedöma om något som ser bra ut faktiskt kommer att träna eller inte (vi har alla sett alltför många Pinterest inte vara naiva på den fronten). Du kan också bläddra ner på ett recept stift att läsa kommentarer och feedback från människor som har faktiskt provat det.

Pinterest Lens också få en expansion. Tidigare kunde du knäppa en bild av en ingrediens och Lens rekommenderar recept som använder den posten. Nu kan du söka och hitta relaterade recept baserade på full rätter som våfflor och stekt kyckling, inte bara enkla ingredienser.

load...

Mat och dryck är de mest sökta kategorin på Pinterest, så det är meningen att de ska sträva efter att göra det så bra som möjligt. Mellan omdömen och nya sökverktyg, det ska vara enklare än någonsin att undvika att bli en Pinterest misslyckas.

Pinterest är nytt verktyg gör att dekorera ditt hem enklare - och mer beroendeframkallande

Relaterade nyheter


Post Mat

Hur långsammare röker revbenen i ugnen, ingen rökare krävs

Post Mat

Japansk hemlagad matlagning: där ren äta möter komfortmat

Post Mat

Halloween pannkakor är den sötaste frukostmat någonsin (ledsen, mickey!)

Post Mat

3 recept som gör säsongens frukt till perfekt sommar desserter

Post Mat

Boxad Mac & Ost kan vara ännu värre för dig än du trodde

Post Mat

Vad man beställer på outback steakhouse innan menyn panik sätter in

Post Mat

Cheesy spenat mini quiches är här för att rädda din brunch

Post Mat

Hur man undviker smärtsamma skador vid matlagning under semestern

Post Mat

Hur man lagrar vin (ja det spelar roll!)

Post Mat

Vegetarisk protein swaps att använda istället för kött

Post Mat

8 läckra säsongsbetonade höstfrukter och grönsaker och hur man använder dem

Post Mat

10 livsmedel och drycker som hjälper till att bota baggar