Padma Lakshmi har starka känslor om amerikansk köttförbrukning | BurnbrightLove.com

Padma Lakshmi har starka känslor om amerikansk köttförbrukning

Padma Lakshmi har starka känslor om amerikansk köttförbrukning

Under sina 15 ordinarie säsonger, reste Top Chefhas till några av de mest utsökta och särskiljande kulinariska lokaler i landet, bland annat New Orleans, Miami, Chicago, Texas, Charleston, och New York City. När den ultimata mat dokusåpan tog fart för Colorado för sin senaste iteration, gjorde länge värd Padma Lakshmi inte vet vad som väntar från det regionala köket. Vad hon lärt sig under loppet av säsongen, sade hon till SheKnowsin en ny exklusiv intervju, bytte några av hennes åsikter, både om mat och om politik. Det hela hade att göra med kött, vilt, vapen och jakt.

Vad Padma Lakshmi äter när hon är för trött för att laga mat

"En sak som jag lärt varje dag är att maten är verkligen regional", förklarade hon. "När vi var i Colorado, var jag verkligen förvånad över hur mycket kött de äter -.. Hur mycket vilt specifikt Det har konsekvenser bortom mat Jag är en ganska högljudd pistolkontroll förespråkare, och jag tror att vapenkontroll är mycket allvarligt och måste ske på ett övergripande sätt i det här landet. Men för första gången var jag i en del av vårt land där människor hålla vapen eftersom de regelbundet gå ut och jaga. Det var en upplevelse för mig, att någon går ut och dödar en hjort eller två, och skal det och fryser det och använder det hela året. De använder varje del av det, de gör korv."

load...

Lakshmi har gått på recordin det förflutna säger att hon inte äter mycket kött, när hon inte filmar Top Chef. Hon är ursprungligen från Madras, där kulturen är i hög grad vegetarian, och hon berättade Bravo att medan hon lärt sig att älska kött som vuxen, bara hon hänger sig åt animaliskt protein ett par gånger i veckan eller månaden. Hon säger att det är inte bara bättre för miljön, men det är också bättre för din hälsa, inklusive din hud, hår och vision.

Topp ChefChallenges Jag har av misstag Inför (och misslyckades) i mitt eget hem

"Jag växte inte upp en köttätare, kom jag till det senare i livet", fortsatte hon. Och jag tror fortfarande att vi alla måste äta mindre kött. Men att vara nedsänkt i deras kultur, kan jag helt förstå ursprunget till den kultur och varför den kulturen finns. Jag har pratat med en hel del kockar, inklusive Top Chefalum Kevin Gillespie, som har vapen och jagar och fortfarande är väldigt mycket en förespråkare för vapenkontroll. Det var verkligen intressant att släppas i en sådan köttätande kultur."

load...

27 Vegan förrätter för en härligt Meatless Holiday Meal

För dem som inte minns, är Gillespie en Georgia-område restaurangägare och kock från säsong 9 som är känd för sin kärlek till jakt och matlagning spel. Gillespie har talat openlyabout hur viktigt han tycker det är att veta var din mat kommer ifrån och att kunna jaga för din mat så att du uppskattar djuret att ge upp sitt liv och arbete svårt att inte slösa bort någon del av djuret.

Lakshmi betonade också att jakten var inte bara om överlevnad, ekonomi och effektivitet för spel jägare i Colorado (och hela västvärlden) - det är också en mycket mer miljövänlig metod för att äta kött jämfört med att köpa fabriks upp och behandlas djuren. Det är också mer närings: nej hormoner, eleven kött och minimal bearbetning.

"Om du ska äta kött", sade hon, "Oh, fan ja, det är så du ska göra det."

Förhandsgranskningen av den nya säsongen av Top Chefis ut, och det visar de tävlande fiske efter öring och matlagning spel i snön hela Colorado - det verkar som om de kan alla få en lektion i matlagning från landet rätt tillsammans med Lakshmi. Vi måste titta på att ta reda på.

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Mat

Burger Kings back med en annan spannmålsmaksad milkshake

Post Mat

6 party-hosting misstag du inte inser du gör

Post Mat

Hur man använder pulveriserat jordnötssmör - din nya högprotein veganska BFF

Post Mat

Hur man gör den bästa chilen - eftersom det är den tiden på året

Post Mat

Vad man beställer på outback steakhouse innan menyn panik sätter in

Post Mat

12 stekt kyckling sanning bomber som lagts av Martha & Snoops potluck middag parti

Post Mat

Hur länge färskvaror verkligen håller i kylskåpet

Post Mat

Drottningens tidigare personliga kock rätter allt i ny kokbok

Post Mat

Den ultimata guiden för att rosta grönsaker på rätt sätt varje gång

Post Mat

Hur man sparar överhettad choklad

Post Mat

Allt handlar om att färga påskägg i gammalskolans coola sätt

Post Mat

Cyber Monday kök köper vi nabbing från Amazon