Lätt att göra recept för att göra dina barn till tomatälskare | BurnbrightLove.com

Lätt att göra recept för att göra dina barn till tomatälskare

Lätt att göra recept för att göra dina barn till tomatälskare

När barnen säger att de inte gillar en mat - särskilt en frukt eller grönsak - det är ofta eftersom de inte har hittat ett sätt att njuta av det ännu. Men det kan ta försöker något om och om igen för att utveckla en smak för det. I själva verket kan barn behöver smaka något upp till 20 timesbefore lära sig att gilla det. Så om ditt barn att motstå en hälsosam mat, är det bästa du kan göra utsätta dem för det nya och spännande sätt.

En sak kinkiga älskar att hata är tomater. Men om de någonsin haft pizza och gillade det, de är förmodligen mer öppna för grönsaksliknande frukt än de kanske inser. När kokta, är tomater helt förändrat, ta på helt nya texturer och lätt kärlek smaker. Ahead, hitta fyra barnvänliga recept som kunde vända starkaste tomat haters i vardags ätare.

Baby bolognese

Bild: Savvy Mom

load...

Även denna enkla pasta dishwas ursprungligen skapades med små eaters i åtanke är det också en tillfredsställande, snabb matlagning måltid hela familjen kan njuta av. Du kan använda Hunts Heirloom krossade tomater för pickiest ätare, men när de är mer bekväma äta tomater, byta dem för Hunts Heirloom tärnade tomater.

En pan lasagne

Bild: Savvy Mom

Varje familj ska ha en one-pan måltid instoppat i sin bakficka och denna enkla lasagnais en stor. Hunts Heirloom hela tomater - hela konserverade tomater är den färskaste provsmakning - få blitzed i en matberedare med morötter, lök och vitlök för att skapa en sås som är perfekt för sjud med köttfärs och lägga till lasagne.

load...

Shakshuka

Bild: Savvy Mom

Denna populära nordafrikanska frukost gör dubbel plikt när det gäller måltiderna: Det är som hemma på middag som det är under den första måltiden på dagen. I huvudsak inget annat än ägg pocheras i en tomatsås spetsad med lök och paprika och spetsade med paprika och kummin, denna en-pan mealgets en ostliknande twist när toppad med feta eller getost.

Skafferi pizzasås

Bild: Savvy Mom

Barn älskar pizza, och gör din egen sås med konserverade tomater är ett bra sätt att kontrollera salt och socker, som ofta är hög i kommersiellt såser. En snabb skafferi pizza saucecan användas för att göra din at-home pizza pajer.

Detta inlägg sponsrades av Hunts.

Relaterade nyheter


Post Mat

Dessa ljusa, krispiga rätter med kål kommer att rocka din middag i vinter

Post Mat

11 friska kaffe creamer ersättare som kommer att bryta din söta mjölk vana

Post Mat

Olaf snögubbe tilltugg

Post Mat

Dessa äppelcider cocktails kommer att hålla dig varm och mysig hela hösten

Post Mat

I gårsdagens återkallelse av ost ingår nu svamp och andra tilltugg

Post Mat

Några små tweaks som gör din tacksägelsemiddag lite snygg till din kropp

Post Mat

Hur man lagrar vin (ja det spelar roll!)

Post Mat

Allt vi vet om prins Harry & Meghan Markles bröllopsmeny

Post Mat

Japansk hemlagad matlagning: där ren äta möter komfortmat

Post Mat

Starbucks frappuccinos tar över våra liv, och vi är så över det

Post Mat

Hur man sparar överhettad choklad

Post Mat

McDonalds gör en stor gest för internationell kvinnodag