Du behöver denna Xanax pudding för att hantera din valangst | BurnbrightLove.com

Du behöver denna Xanax pudding för att hantera din valangst

Du behöver denna Xanax pudding för att hantera din valangst

Känsla på kanten på sistone? Kan inte sova på natten? Kanske kan du använda en del läcker, avslappnande Xanax pudding. Tja, är idag din lyckliga dag eftersom vi har receptet.

Hur kan man hantera din valet ångest eftersom vi är alla typer av freaking

OK, det är inte bokstavligen Xanax pudding. Men nutritioneducator, kock och grundare av balanserad, personlig matservering Food Matters NYCTricia Williams har låtit oss in på den hemliga ingrediensen till ett recept skapade hon. Det är inte Xanax - det är kudzu rot.

Vad sjutton är kudzu rot och vad gör det?

Kudzu är en växt som har använts medicinallyby österländsk kultur i cirka 2000 år, berättar Williams. Det har flera fördelar. Den stärkelse roten kan ha en ha en lugnande effekt på kroppen och det kan stabilisera blodsockernivåer, bland andra effekter.

load...

Den varm flashin' dam guide till att äta dig igenom klimakteriet

Om du befinner dig att vakna mitt i natten, kan det vara på grund av hur du äter, säger Williams. Så blodsocker stabiliserande effekt av kudzu kan hjälpa dig att sova bättre. Hon säger att hon ger henne 11-åriga son (som har dyslexi och ångest) en del av pudding med äppleklyftor innan sängen för att lugna hans sinne.

Hur kan du laga den?

Kudzu rot fungerar ungefär på samma sätt som arrowrot eller majsstärkelse. I själva verket kan du ersätta någon av dessa ingredienser med kudzu i ett recept med samma mått. Det är inte normalt säljs som ett pulver, dock. Det är oftare säljs som stärkelse bitar, så Williams föreslår att en slurry med varmt vatten innan den används.

load...

Var kan vi hitta det?

Här hittar du kudzu rot i hälsokostmarknaden, men det vanligaste sättet att hitta det är i livsmedel avsnittet asiatiska. Leta efter Eden, vilket förmodligen är den vanligaste märket som producerar den.

Hur mycket är effektiva?

Williams säger kudzurot effektivitet beror egentligen på individen. Det finns en miljon olika faktorer. Men generellt är ungefär en halv matsked en potent belopp för de flesta vuxna. Hon tillägger att man kan svälja en bit som aspirin om du inte upp till att göra pudding.

Kudzu rot är ganska mild och bör inte ha en negativ effekt för friska människor, men tala med din läkare om det. Det är definitivt inte svaret för personer med höga nivåer av ångest, heller. Men tillsammans med andra livsstilsförändringar, kan det hjälpa dem av oss med tillfällig eller mild ångest.

Åh, och det förmodligen är självklart, men om du gör detta som en sänggåendet snack, gå med den ursprungliga receptet snarare än att göra chokladpudding. Koffeinet i chokladpudding (speciellt om du använder högkvalitativ choklad) kommer sannolikt att motverka effekterna av kudzu rot.

Kudzurot pudding recept

Ger: 6 portioner

Ingredienser:

 • 1/3 kopp vatten
 • 2-1 / 2 matskedar kudzu pulver
 • 1-3 / 4 koppar kokosmjölk
 • 1/4 kopp lönnsirap
 • 1/2 tesked mald kanel
 • 1/2 tesked mald ingefära
 • 1/4 vaniljstång
 • Nypa havssalt

Vägbeskrivning:

 1. Placera vatten och kudzu pulvret i en kastrull. Vispa tills pulvret är upplöst. Lägg kokosmjölk, lönnsirap, kanel, ingefära, vaniljstång avskrap och havssalt.
 2. load...
 3. Placera kastrull på medelvärme. Vispa ofta. När blandningen kommer till en långsam koka, ta bort den från värmen och låt det sjuda i 5 minuter. Häll det i ramekins eller önskade tjänstgör koppar. Chill det i kylskåpet i 2 timmar före servering.

Recept av Tricia Williams, kock och grundare av Food Matters NYC.

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Mat

Cheesy spenat mini quiches är här för att rädda din brunch

Post Mat

Starbucks frappuccinos tar över våra liv, och vi är så över det

Post Mat

Frukost som en Beckham med victoria fave morgon recept

Post Mat

En komplett ranking av de bästa butikerna kött

Post Mat

5 regler för att göra Buddha skålar på det enkla sättet

Post Mat

Halloween pannkakor är den sötaste frukostmat någonsin (ledsen, mickey!)

Post Mat

6 St. Patrick dag desserter för att göra dagen ännu sötare

Post Mat

Hur man undviker smärtsamma skador vid matlagning under semestern

Post Mat

Hersheys morotkaka kyssar är kontroversiella AF - men är de så dåliga?

Post Mat

Viktvaktare lanserar blått förklädesstil måltidspaket

Post Mat

Hur man sparar överkokt kött så att din middag inte förstörs

Post Mat

Vi har alla sjungit om fikonpudding - men vad är det där?