Dos & Donts för att hugga en kalkon - 9 tips för den perfekta fågeln | BurnbrightLove.com

Dos & Donts för att hugga en kalkon - 9 tips för den perfekta fågeln

Dos & Donts för att hugga en kalkon - 9 tips för den perfekta fågeln

Du vet att säga "Din gås tillagas"? Vi förespråkar att det uppdateras för att "Din kalkon tillagas", eftersom när du förstöra en perfekt kokta Thanksgiving kalkon med några rookie carving misstag, du är i så muchtrouble. Du kan tillbringa hela året vässa dina rost färdigheter, men vad som händer efter det är ut ur ugnen kan göra eller bryta din måltid.

Så lägg ner den elektriska carving kniv och ta ett djupt andetag - dessa tips är allt du behöver veta för att skära den perfekta kalkon.

Hur man lagar en perfekt Rostad Turkiet

1. Gör truss det

Detta steg sker innan du ens sätta fågeln i ugnen. För ännu matlagning, bör du fackverket fågeln - men glöm inte att klippa strängarna och ta bort dem innan du skär.

load...

2. Låt den vila

För att undvika en torr kalkon, måste du låta den vila när du tar ut den ur ugnen. Din fågel ska vila minst 20 minuter innan du börjar rista, men du kan vänta upp till 40 minuter.

3. Inte tält det

Om du vill att perfekt krispiga hud att stanna på det sättet, inte tält din Turkiet som den vilar. Det kommer inte att bli kallt på bara 20 minuter, och även om det är mindre varmt än du vill att det ska vara, det är ingenting lite varm sås kommer inte fixa.

4. Inte skära vid bordet

Carving din kalkon på ett fat är obekvämt och kladdigt. Det kan verkar som det sätter på en show, men dina otåliga middagsgäster skulle mycket hellre ha du gör det smutsiga arbetet i köket. Flytta kalkon från stekpannan till en carving styrelse eller skärbräda. Carve köttet och sedan överföra den till ett fat.

load...

5. Använd inte en slö kniv

Det är inte bara ineffektivt att använda en mindre än vass kniv; det är farligt. En slö kniv är mer sannolikt att halka och sladda, och eftersom du kommer att använda mer kraft för att göra det klippa, kan du skada dig själv när det oundvikligen glider.

15 Thanksgiving Hacks från din favorit Chefs

6. Skär inte igenom benet

Gör en skåra mellan Turkiet benet och bröstet. Ta tag i benet, sedan försiktigt bända bort från bröstet tills du hör eller känner det gemensamma pop ut. Så kniv och skär genom leden. För att ta bort låret från benet, gör en skåra mellan dem, sedan försiktigt bända isär. Om de inte drar isär från varandra, använd din kniv för att skära igenom leden (undviker benet).

7. Gör bort nyckelben

Skär genom huden på toppen av bröstet så att du kan få bättre tillgång till nyckelben. Ta din kniv, göra en skåra längs armar, och sedan nå in och dra ut den. Detta kommer att göra det mycket lättare att ta bort bröstkött.

Alternativa Thanksgiving middag idéer - eftersom inte alla älskar Turkiet

8. Använda Turkiet som en guide

När du tar bort bröstkött, du vill använda bröstbenet som en guide. Glide din kniv längs ena sidan av bröstkött, och sedan, med din kniv, börjar bända bort från benet. Dra köttet bort från bröstbenet med händerna, och sedan göra ett snitt vid basen av bröstet kött av vingen leden.

9. Gör hålla huden på

När du skär din kalkon (på en bias, tack), se till att använda en riktigt vass kniv, och hålla lite hud på varje bit. Alla vill ha en bit av huden - trots allt är det den bästa delen!

load...

Relaterade nyheter


Post Mat

I gårsdagens återkallelse av ost ingår nu svamp och andra tilltugg

Post Mat

Den enda trick som faktiskt förhindrar avokado från att brinna

Post Mat

Alison Sweeney: Hur får jag mina barn att hjälpa till i köket

Post Mat

Hur man får allt du behöver för super bowl hos trader Joes för 100 EUR

Post Mat

Den perfekta semester lamm recept enligt 10 celeb kockar

Post Mat

Dina kakor kommer att vara magiska med dessa enkla tips för smörgås frostning

Post Mat

Om den hälsosamma frukostens smoothie ska vi dricka

Post Mat

6 party-hosting misstag du inte inser du gör

Post Mat

Vi försökte Starbucks nya sous vide äggbett och vi blev någonsin överraskad

Post Mat

19 Jelly bean smaker som gör oss gag, börjar med earwax

Post Mat

Joanna tar del av snygga tittar på nya restaurangmenyvaror

Post Mat

Amazon erbjuder nu månatlig oreo prenumerationslåda