Artisan choklad kommer för alltid att förändra hur du tittar på Candy barer | BurnbrightLove.com

Artisan choklad kommer för alltid att förändra hur du tittar på Candy barer

Artisan choklad kommer för alltid att förändra hur du tittar på Candy barer

Choklad är i grunden pizza av godis världen: Även när det är dåligt att det är fortfarande ganska bra. Och medan vi skulle aldrig säga nej till en bra gammaldags Hershey bar eller några Dove minis är hantverkare chokladtillverkarna ta saker till en helt ny besatthet-värdig nivå.

Hantverkare choklad görs i mindre partier, vilket gör dem lite svårare att hitta - men deras sällsynthet typ av bara läggs till erfarenheten. Spänningen i jakten faktiskt gör arbetet med hantverkare chokladtillverkare smakar bättre.

Choklad Smör Är New Nutella och Vi visar dig hur man gör det

Om du letar efter något livsförändrande choklad som verkligen gourmet, kolla in dessa varumärken.

load...

Patric choklad

Red Coconut curry barer är botemedlet för vad ails dig.

Patric Choklad är en liten chokladproducent i Columbia, Missouri, som är stolt themselveson "göra allt från böna till baren för att bonbon", enligt deras Instagram-konto. På grund av deras handplockade bönor, deras hantverk choklad är så komplicerade som de högsta kvalitetsviner.

Den enda skumt med Patric är att deras behandlar inte alltid lätt tillgängliga, men du kan registrera dig för att vara på sina månatliga bar frisättning newsletteron deras hemsida.

Lake Champlain Chocolates

Före den slutliga coat. #truffles #ganache #ilovelcc #lakechamplainchocolates

Du kanske har sett en låda med Vermont Lake Champlain Chocolates flyter runt där ute på ett eller annat - men visste du att Lake Champlain är faktiskt frisk choklad? Tja, så frisk som godis kan vara i alla fall. Lake Champlain är stolta över att använda konserveringsmedel-fri, helt naturliga ingredienser för att skapa en mängd tryffel, varm choklad blandar och chokladkakor som kosher liksom. Nämnde vi deras Maple Crunches är att dö för?

load...

En enkel guide till att göra din egen Gummy Candies

Vosges choklad

Filmerna från vår #Holiday shoot är nästan klar. Vi räknar med att de släpps så ivrigt som jul morgon. Det börjar se en hel del som jul (i choklad Temple).. #bts #behindthescenes #videos #filming #givepurple #superiorsource #ingredients #limitededition #chocolate #pecan #toffee #truffles

Vosges' mission är 'Peace, Love, och choklad', och det är ett motto som vi kan verkligen få bakom. Företaget startades av Katrina Markoff i hennes Chicago lägenhet och har utvecklats till en fantasifull, lekfull leverantör ägnas åt att komma med vilda liga som choklad och chili, choklad och blommor och choklad och bacon.

"Vi utnyttja kraften i storytellingto öppna sinnen, sprit och gommar via ett uppskattade choklad, inspirera oss alla att interagera med världen på ett nytt och kreativt sätt," deras hemsida läser.

Och pojke, gör de lever upp till sina ord - med skapelser som Smokehouse BBQ Potato Chip Barand Coconut Ash & Banana Super Darkchocolate bar, Vosges är inte att missa.

Imponera på dina Så med en hjärtformad Brownie Treasure Box på V-Day

Payard

Bild: TasteofTennis / Twitter

Om du känner igen namnet, det är därför Payard är skapandet av legendariske konditor François Payard. Hans café i New York tjänar sina berömda choklad och kakor, och nu kan du köpa sina skapelser på nätet för att njuta hemma. Hans fantastiska tryffel val är inte billigt - en 16-bit box kör du $ 36-, men de är värt varenda öre.

Christopher Elbow Chocolates

Whiskey pecan går igenom dragnings.

Christopher Elbow är en hantverkare chocolatier baserad i Kansas City, Missouri. Han är en klassiskt utbildad kock som har arbetat som konditor för stora namn som Emeril Lagasse. Nu Elbow fungerar som en galen vetenskapsman skapar allt från Bourbon choklad att smälta-i-your-mun kanderad frukt torg - och även en häpnadsväckande mängd dricka choklad.

load...

Vilka är några av dina favorit hantverkare choklad?

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Mat

Pumpa paj inne i en minipumpa kan bara vara det sötaste receptet någonsin

Post Mat

3 frukt smoothies dina barn kommer gärna ha till frukost

Post Mat

Varför betala för iced kaffe när du kan göra din egen?

Post Mat

Denna guinness-gravy-smothered bangers & mash receptet är enkelt och gott

Post Mat

3 kryddade rom cocktails för att värma upp dina kalla vinterben

Post Mat

Denna kyrkogård taco dip är ditt nya fave halloween mellanmål

Post Mat

Lägg till glutenfri quinoa fyllning till årets tacksägelsespridning

Post Mat

Bobby flay slutade verkligen järn kock & mat nätverk var inte nöjd

Post Mat

Gör dessa fjädrande dumplings i helgen

Post Mat

Hur länge färskvaror verkligen håller i kylskåpet

Post Mat

Cheesy spenat mini quiches är här för att rädda din brunch

Post Mat

Grubhub lanserar karta full av kvinna-ledde restauranger