Aldi dagligvaror kommer snart att säljas på kohls | BurnbrightLove.com

Aldi dagligvaror kommer snart att säljas på kohls

Aldi dagligvaror kommer snart att säljas på kohls

När Kohls meddelat att de skulle hyra ut extra butiksytor för dagligvaror, var vi övertygade om våra vildaste drömmar kom slutligen sant. Men vi kunde aldrig har drömt om den underbara partnerskap som var på väg att ske. Inte bara kommer det att finnas mat i denna populära återförsäljare, men det kommer att bli Aldi livsmedel. Det finns en livsmedels / varuhus match made in heaven som vi vill kasta konfetti överallt.

Efter att ha släppt sin kvartalsförsäljningsrapport på torsdag (där Kohls rapporterade den största ökningen i försäljning sedan 2001), visade det sig att 10 olika Kohls platser skulle få Aldiin sina tomma butiksytor. Trots att 10 test utrymmen är okända för tillfället kan vi bara hoppas att vår närmaste Kohls slutar upp att vara en av dem.

5 saker du bör veta innan shopping på Aldi

load...

Kevin Mansell, den Kohl VD, ordförande och VD, berättade CNBCthat bolaget kommer att ställa om cirka 300 olika butiker under de närmaste åren, vilket gör vägen för ”en hel lista med partners”, som vi nu vet finns Aldi. Så inte bara kommer du få billiga kläder med alla de Kohl kontantkuponger, men du kommer att få dina viktiga matvaror i samma byggnad. Kan livet bli riktigt bättre än så?

9 billiga saker ska du köpa bara på Trader Joe

Ett stort antal medieföretag pekar ut detta skulle kunna vara ett hot mot populära butikskedjor som Target eller Walmart, som har nått framgång i att lägga en livsmedelsavdelning i deras butik. Detta kan lätt ge Kohls ett försprång jämfört med andra varuhus, även populära som Macys.

load...

Tillsammans med livsmedelsaffär och andra närbutiker är Kohls överväger att samarbeta med gym samt. Kunde Kohls snart one-stop shop för alla dina dagliga väsentligheter? Potentiellt! Kohls redan har ett samarbete med Amazon genom kiosker som säljer Amazon enheter i flera butiker.

Amerika Just Named dess topp Livsmedelsbutiker - Har din favorit göra listan?

Som Kohls fortsätter att tillkännage partnerskap för sina hundratals butiker kommer vi att tålmodigt vänta på att avslöja dessa 10 nya Aldi prov utrymmen i Kohls. Och om du aldrig har varit på en Aldi, här är fem saker du bör veta innan du handlar där.

Relaterade nyheter


Post Mat

Den upptagna shopparens guide till att spara pengar på matvaror

Post Mat

En komplett ranking av de bästa butikerna kött

Post Mat

Det klassiska italienska hoagie receptet du behöver i ditt liv

Post Mat

Dessa ljusa, krispiga rätter med kål kommer att rocka din middag i vinter

Post Mat

Carla Hall är inte här för din 7-lags semestersallad

Post Mat

Oprah är på väg till en stormarknad nära dig (& snart)

Post Mat

Alternativa Thanksgiving middag idéer - för att inte alla älskar Turkiet

Post Mat

Så att pochera det perfekta ägget

Post Mat

Så du har en omedelbar kruka till jul: nu vad?

Post Mat

Hur man gör en gratis Starbucks-drink i veckan

Post Mat

21 spöklika halloween cocktails att fira i stil

Post Mat

Bokstavligen allt du någonsin velat veta om benbuljong