11 friska pantryklammer du borde lägga på | BurnbrightLove.com

11 friska pantryklammer du borde lägga på

11 friska pantryklammer du borde lägga på

När du är i kläm för tid, är det lätt att frestas av samtalet i drive-thru eller de natriumblästrade burkar kondenserad soppa. Det är därför strumpa ditt skafferi med mångsidiga, hälsosamma ingredienser är så viktigt - när du börjar få Hangry, dessa livsmedel steg i att göra enkla måltider som smakar bra (och att du känner ganska bra).

Bild: Gabriela Arellano / SheKnows

1. Quinoa

Quinoa är en stor källa till vegan protein, perfekt för att lösa dina #MeatlessMonday elände.

2. Konserverade bönor

Bönor smakar bra i en mängd olika rätter och konserverade sort koka upp snabbt. De är höga i fiber, så de kommer att hålla dig mätt längre och göra underverk för din matsmältning.

load...

3. Tomatpuré

Tomatpuré är rik på umami - bara en matsked kan förbättra smaken av en annars tråkig soppa eller sås. Det är också full av lykopen, en antioxidant som kan minska risken för sjukdomar, inklusive vissa former av cancer.

10 hemliga ingredienser var nya vegan bör ha i sin skafferi

4. Tonfisk och lax

Två portioner fisk och skaldjur varje vecka kan minska risken för hjärtsjukdomar - desto större anledning att bunkra! Tonfisk och lax är hög protein seafoods som är rika på en rad olika näringsämnen. Köp den i en påse så att den är redo att äta, ingen dränering krävs - det här sättet, är du alltid redo att lägga fisk och skaldjur till din pasta, sallader och smörgåsar.

load...

5. Brunt ris

Helt enkelt byta brunt ris för vitt kan göra ditt skafferi en hälsosammare plats, och kan även minska risken för typ 2-diabetes enligt en studyby forskare vid Brigham and Women sjukhus och Harvard. Välj en snabb matlagning sort att få middag på bordet snabbare.

6. No-salt-tillsatta konserverade tomater

Konserverade tomater är bra för att göra snabba såser eller lägga smak till chili, soppor och grytor, och de ofta smakar lika bra (om inte bättre) än färska tomater. Bäst av allt, tomater skryta med en mängd viktiga näringsämnen, inklusive vitamin A och C.

5 snabba knep för rengöring skafferiet

7. Snabb matlagning gamla korn

Varför gamla korn? De är fulla av fiber, hålla blodsockret stabilt, hjälpa till att sänka cholesteroland mer. Quick-matlagning versioner av gamla korn som korn och quinoa gör det enkelt att integrera dessa korn i dina måltider.

8. Hela korn pasta

Pasta är läcker, och hel-vete pasta har mer fibrer och protein än dess mer förfinade motsvarigheter, vilket innebär att du stanna full längre.

DO: s, vad och inte göra för att organisera ditt skafferi

9. Oatmeal

Havremjöl är högt i fiber, låg fetthalt och en bra källa till B-vitaminer. Det är också billigt, vilket innebär en hälsosam frukost är aldrig utom räckhåll, och har visat sig lägre nivåer av LDL, eller "onda" kolesterolet. För en snabb frukost på morgonen, prova en av dessa över natten havregryn recept.

10. Muttrar

Nötter är packade med nutrientsand protein, så de är ett bra mat för att hålla till hands. Använd dem till toppen en sallad eller yoghurt, eller ta en handfull för en snabb och näringsrika mellanmål.

load...

11. Torkad frukt

Lägg till en nypa sötma till din sallader, spannmål och desserter med torkad frukt- det finns ingen prep inblandade, och det har en mycket längre hållbarhet, vilket gör det enklare val än färsk frukt.

Detta inlägg sponsrades av StarKist® tonfisk och lax Creations® påsar.

Relaterade nyheter


Post Mat

6 ovanliga örter kan du börja se på mataffärshyllor

Post Mat

Nestlé klipper socker med 40 procent, men de svär att du aldrig kommer märka

Post Mat

Vad sägs om att du slänger en temafestival i år

Post Mat

Hur man lagrar vin (ja det spelar roll!)

Post Mat

Potluck-idéer som ska crowna dig på kontoret

Post Mat

Hur att vara värd för en friendsgiving fest kommer alla att älska

Post Mat

3 pumpa desserter som gör att du glömmer allt om traditionell paj

Post Mat

Hur man bygger den perfekta yoghurtstaven: en steg-för-steg guide

Post Mat

Amazons föreslagna robotmatbutik är en otrevlig titt på framtiden

Post Mat

Receptuppdatering: superfood chokladmandel-jordnötssmörkoppar

Post Mat

Cheddar Parker huset rullar alla som vill att du ska göra är super lätt

Post Mat

Hur man gör en gratis Starbucks-drink i veckan