10 skäl du kanske vill ompröva din snabbmat vana | BurnbrightLove.com

10 skäl du kanske vill ompröva din snabbmat vana

10 skäl du kanske vill ompröva din snabbmat vana

Det är sent, det har varit en lång dag, du svälter, och du är alltför utmattad att laga mat. Slå upp drive-thru verkar vara det bästa alternativet - men vi lovar dig, det är verkligen inte.

Skälen att bojkotta snabbmat går långt utöver de uppenbara hälsoproblem - även ta hand om din (och din familjs) välbefinnande bör vara skäl nog ensam. Om du tar en stund att lära sig lite mer om det extra värde måltid som går ner så lätt, kanske du inte gillar vad du hittar.

Kolla in vår lista, titta på Super Size Me, och bege dig till närmaste farmers market innan du någonsin drive-thru igen.

load...

1. Äckla djurbetingelser

Du har sett de hemska filmer om hur dåligt djur hålls när de leds till slakt, och de är inte visar dig de hjärtskärande bilder bara för betyg. Många av dessa fabriksproduktionsdjur hålls i ett så litet utrymme som de tvingas att stå i sin egen avföring, har benskörhet och ledvärk på grund av sin fångenskap, och några höns får näbben avskurna så att de inte gå nötter och attack varandra på grund av de små korridorer. För att hålla djuren från att bli sjuka i dessa förhållanden, de pumpas full av antibiotika, som ofta hamnar i vår mat. Det är inte bara att göra oss vill sluta äta snabbmat, det gör oss vill vara vegan.

2. Kusliga ingredienser

load...

Jag är ledsen, vad som finns i min mat? Enligt Matador Network, några snabbmat kyckling nuggets innehålla ett kemiskt konserveringsmedel som kallas tertiär butylhydrokinon, som härrör från en petroleum. Japp, det du lägger in i din bil. Det är inte allt heller. Vissa kycklingprodukter är mekaniskt separerade, vilket innebär de rester som normalt skulle gå till spillo är att hamna i din nuggets. Plus, om du var ännu att studera ingredientsin dina favoriträtter, du skulle vara chockad att se hur många av dem är kemiska konserveringsmedel, artificiella färgämnen, natriumglutamat och mycket mer.

3. Låg livsmedelskvalitet

Det tar inte en expert för att se att de flesta snabbmatskedjor inte använder högsta kvalitet av ingredienser. Du kan tala med gummi liten pastej, de vissna salladsblad och extra seg kyckling. De använder de billigaste delarna att göra produkterna, så när du äter din hamburgare, du har ingen jäkla aning om vad en del av kon det kom från - eller Heck, om det är ännu ko du äter! Här är en idé: spendera de extra några dollar, och gör din egen hamburgare från kött du köpte själv.

4. Livsmedelssäkerhet

Sorgligt att säga, många av de anställda hyras på att göra matlagning, livsmedelshantering och prep inte har nödvändig utbildning eller livsmedelssäkerhet utbildning de behöver för att göra det rätt. Inte deras fel - de företag som ofta inte erbjuder utbildning eftersom dessa restauranger har en så hög omsättningshastighet. På en given dag kan du ha någon förbereda din hamburgare som inte tvätta händerna eller som lekte med fryst rått kött rätt innan de misshandlade din bulle. Spara själv matförgiftning.

8 livsmedel du aldrig vill äta på en buffé

5. Livsmedelsberedning (eller avsaknad därav)

Det kallas snabbt foodfor en anledning, vänner. De flesta av de måltider du får inte kokas med tanke eller kärlek; de faktiskt inte ens tillagas på en spis. Många oförpackade från sina frusna behållare och kastas in i en smutsig mikrovågsugn. Detta sparar chefer tid och pengar det skulle ta att lära kockar hur man förbereda maten ordentligt och inte oroa sig för korskontaminering. Det sparar sina rumpor men inte göra din leta snyggare.

load...

Nästa: Mer skäl att inte äta snabbmat

Uppdaterad av Sarah Långa på 1/12/17

En av 2Tagged i

Relaterade nyheter


Post Mat

Vad sägs om att du slänger en temafestival i år

Post Mat

15 hemlagade iskaffe recept som är snygga, lätta och prisvärda

Post Mat

Hur man får allt du behöver för super bowl hos trader Joes för 100 EUR

Post Mat

Dessa ljusa, krispiga rätter med kål kommer att rocka din middag i vinter

Post Mat

Grubhub lanserar karta full av kvinna-ledde restauranger

Post Mat

Pecan tårta kakor för alla semestrar bakning krigare

Post Mat

Jag testade Applebees nya meny, och här är de bästa sakerna på den

Post Mat

Joanna tar del av snygga tittar på nya restaurangmenyvaror

Post Mat

Kourtney Kardashians favoritjulkaka är vår favorit också

Post Mat

5 saker vi bara lärt oss om kattkora och Carla hall

Post Mat

Hur man får allt du behöver för NYE hos näringsidkaren Joe för 100 EUR

Post Mat

I gårsdagens återkallelse av ost ingår nu svamp och andra tilltugg