10 bästa köksredskap varje hemkock behöver | BurnbrightLove.com

10 bästa köksredskap varje hemkock behöver

10 bästa köksredskap varje hemkock behöver

Vill du bli en bättre kock? Kontrollera att du har dessa 10 viktiga köksredskap.

Vi vet. Vi vet. Om ditt kök är i behov av en omfattande översyn, verkar det inte som några enkla redskap kan göra en enorm skillnad när du är i desperat behov av en ny spis eller kyl. Men tro oss när vi säger att dessa små killar kan verkligen uppgradera ditt kök upplevelse. New York life stylist Blair Frenchwalks oss igenom alla de redskap som helt kan förändra hur du koka upp en storm hemma.

Köp inte nya köksredskap tills du vet alla detaljer om varje typ First

1. Sharp högkvalitativa knivar

Varje matlagning expert kommer att säga att skarpa högkvalitativa knivar toppar listan över köks väsentligheter. "Som en matleverantör, har jag varit strandsatta på många 'köksö' i kunders hem med något annat än ett gäng dyra, värdelös, ofta tråkig knivar", säger franska. "Som ett resultat, jag ta alltid min kockkniv - det är den viktigaste av dem alla." Livet stylist föreslår också en vass kniv och tandad kniv.

load...

Högkvalitativ betyder inte nödvändigtvis den dyraste. Franska rekommenderar strumpan din kniv samling med knivar som känns balanserad och bekvämt i handen samt ha en anständig vikt för dem. Dessutom skär skarpt kniveswill bättre och även hindra dig från att skära sig själv. Franska tillägger: "Jag har ont mig oftare arbetar med slöa knivar genom att överkompensera med mer muskelkraft för att göra jobbet kniven borde göra."

2. Hardwood skärbräda

Skärbrädor är ovärderliga i köket. De skyddar inte bara din disk, de hjälper till att hålla knivar skarpare och kan du enkelt transportera skära mat från en plats till en annan. Franska rekommenderar skärbrädor gjorda av hardwoodthat ge tillräckligt klippmån. Hon säger: "Jag personligen föredrar hårda skärbrädor som lönn, mesquite eller valnöt. Bamboo är trevligt också, och billigare."

load...

Oavsett skär boardyou välja, se till att den är stor nog att rymma mängden mat du kommer att skära. "Tillräcklig storlek och utrymme är inte bara avgörande för din matlagning njutning, men också för att hålla dina hackade varor från att rulla [på disken eller golv]", tillägger franska. Håll en samling av skärbrädor nära spisen så att du alltid har en ren skärbräda inom räckhåll.

3. Blandning skålar

En slitstark (och även färgstarka) uppsättning skålar kan göra din måltid prep tid mindre rörigt och mer effektiv. Franska föreslår att blanda skålar av rostfritt stål eller något annat icke-reaktivt material så "du behöver inte oroa dig för dina tomatsåser och citronpeppar marinader provsmakning som skålen."

Köpa en uppsättning (eller två) av blandning bowlsthat boet; de kommer enkelt lagra och spara utrymme. Dessutom kan de olika storlekar av skålar utföra många olika kulinariska användningsområden, inklusive blandning, vispning, avskiljning, kombinera och lagring. Färgglada skålar kommer också att lysa upp ditt kök.

4. Mätning koppar och skedar

En uppsättning mätning koppar och spoonsis viktigt, men två eller flera uppsättningar kan du mäta olika ingredienser i liknande mängder utan att behöva tvätta och rewash.

Mätning koppar och skedar är särskilt viktiga i bakning, när exakta mängder ingredienser som krävs, men dessa praktiska verktyg kan användas i varje recept. Som en bonus kan en stor mätkoppen även fungera som en skänk.

5. Rivjärn

A grateris det perfekta verktyget för att strimla ost, men denna multi-purpose gadget är idealisk för rivning andra smakämnen. Stora hål rivjärn kan strimla potatis, morötter, äpplen och andra produkter. Små hål rivjärn eller microplanes kan riva ingefära, vitlök, kryddor och citrusskal.

Franska säger: "Jag har ännu inte hittat ett bättre sätt att riva ost, färsk muskot eller göra citrus zest Och tro mig på den här -.. Jag har provat ett rivjärn är störst!"

load...

Nästa: viktigare köksredskap

En av 2Tagged i

Relaterade nyheter


Post Mat

Skulle du äta kyckling odlad i ett labb? snart kanske du kan

Post Mat

12 sätt att hacka din mixer så det gör ännu mer

Post Mat

Vad vi ska äta 2018 enligt personer som är uppmärksamma

Post Mat

Drottningens tidigare personliga kock rätter allt i ny kokbok

Post Mat

Det finns en ny Ramen-smak på marknaden - kycklingnugg och pommes frites

Post Mat

Kokos vatten älskare, akta dig för vad som kan lura i din kartong

Post Mat

Pecan tårta kakor för alla semestrar bakning krigare

Post Mat

Breaking: nu ananas kommer i tusenåriga rosa

Post Mat

Festlig kräm puff julgran

Post Mat

Rött, vitt och blått skiktat ris Krispies godis gör din 4: e extra söt

Post Mat

Det är en hård sanning, men omedelbar Ramen är särskilt dålig för kvinnor

Post Mat

Hur man lyfter det tråkiga gamla facket med kallskuret och grönsaker