Vill du spara pengar medan du handlar? det finns en app för det | BurnbrightLove.com

Vill du spara pengar medan du handlar? det finns en app för det

Vill du spara pengar medan du handlar? det finns en app för det

Om du aldrig har klippt kuponger innan och planerar att ge det en chans, låt oss spara lite tid och stoppa dig där. Kupong klippning, i teorin, är en fantastisk idé - det är bara att det aldrig är verk riktigt hur vi vill ha det. I själva verket hamnade vi raka timmar av vår lediga tid på söndag eftermiddag för att skära ut en massa papper rutor som hamnar tar upp en massa utrymme i vår skräp låda på obestämd tid eftersom de aldrig vänja.

Den goda nyheten är, vilket sparar pengar behöver inte vara en heldags kupong-klippning händelse. Det är 2017, och den underbara världen av teknik har gett oss dessa 10 enkla hack som hjälper oss att stanna på budget på vissa av våra favoritbutiker. Inga sax krävs.

7 Smart köpvanor Alla Millennials borde börja använda ASAP

Här är vår favorit tips.

1. Ladda ner butiksspecifika besparingar appar till telefonen

load...

Vill du inte lämna huset? Gör din online shopping via Ebates, som automatiskt krediter en procentsats av köpet tillbaka till dig i en butik specifik procentsats. Göra ett konto är gratis och de arbetar med massor av butiker och återförsäljare som Amazon och Nordstrom.

3. Håll alla dina lojalitetskort på ett ställe

Glömmer att använda lojalitetskort eftersom du aldrig kan hitta den eller ens glömma att du registrerat ett? En app som nyckelring (iTunes, Google Play) kan hålla alla dina kort på ett ställe så att allt du behöver göra i kassan är svepa igenom tills du hittar den och skanna bort.

4. Anmäl dig för textvarningar för att få aktuella kuponger

load...

För butiker du besöker vecka, registrera dig för textvarningar och ställa dem att uppdatera den dag du brukar shoppa. De flesta butiker kommer att låta dig göra det ganska enkelt, bara genom att, du gissade rätt, textning dem en kod. SnipSnap har en lista av ett gäng stora butikernas koder för att komma igång.

5. Använd en kupong curator för butiker som du inte handla på ofta

Apps som RetailMeNot (iTunes, Google Play) låter dig samlade kuponger och specialerbjudanden för ett gäng dina önskade butiker, vilket kan vara användbart när du inte handla på ett ställe tillräckligt ofta för att ladda ner deras specifika app. Om du aktiverar push-meddelanden kommer appen låter dig veta vad butiker har erbjudanden i närheten när du är ute och omkring.

6. Jämförelse butik när du är i butiken

QR Code Reader och skanner genom ShopSavvy (iTunes, Google Play) kan du skanna ett objekt streckkod och hämta en lista över närliggande återförsäljare som också bär den, tillsammans med priset de erbjuder det för. Om du hittar något för billigare, men inte vill köra till en annan butik, kolla med chefen. De flesta stora rutan butiker kommer priset matchar det på plats.

5 sätt att spara pengar på Makeup Enligt Reddit

7. Följ dina favorit återförsäljare på sociala medier

Återförsäljare och restauranger kommer ibland använda snapchat att annonsera popup-kampanjer, exklusiva rabattkoder och även värd tävlingar och giveaways, medan återförsäljare på Facebook kommer ofta lägga ytterligare kuponger och erbjuder rätt på deras sida. Vissa butiker lägger också kuponger på deras webbplats som du kan använda i butiken - bara dra upp dem på din smartphone när du är i linje, och presentera kupongkoden till kassören (Barnens Place är en av dem).

load...

8. Aggregera din favorit vecka flygblad

När det är dags att jämföra shop, spara tid genom att använda en app som Flipp (iTunes, Google Play) för att samla alla dina favorit butik cirkulär till en plats. På så sätt kan du bege dig till platsen med det bästa erbjudandet på allt du behöver från äpplen till HDTV.

9. "Clip" fysiska kuponger bara genom att knäppa en bild

Om du inte är redo att ge upp kupong klippning helt, men flagna på att genomföra allt detta papper med dig, det finns ett enklare sätt. Clip fysiska kuponger utan att någonsin plocka upp sax med SnipSnap (iTunes, Google Play). Appen gör det möjligt att använda telefonens kamera för att "klipp" lagra kuponger. Den enda nackdelen är att det ännu inte har stöd för tillverkarens kuponger. Den hoppas att snart, dock.

10. Ta bilder av ditt kvitto och få pengar tillbaka

Checkout51 är en nätt liten plats som låter dig få pengar tillbaka på märkesspecifika poster, vanligen mat. Du lägger bara erbjudanden till din lista, handla i en fysisk butik och sedan knäppa en bild av kvittot innan du laddar upp den. När du träffar $ 20, kommer de att skicka en check.

Relaterade nyheter


Post Levande

9 äventyrliga 1-dagarsutflykter som är fantastiska - men förmodligen i ditt område

Post Levande

Yahoo hack: allt du behöver veta

Post Levande

5 tips för att hantera en giftig medarbetare

Post Levande

De bästa tweetsna som summerar våra känslor om valet

Post Levande

Tom colicchio är inte ett fan av fancy food hemma

Post Levande

Hur man ringer ut ur arbetet utan det besvärliga

Post Levande

Bröllopsgåva etikett: hur mycket pengar att ge och andra pressande frågor

Post Levande

Dessa hälsovänster är platsen att vara när du behöver lite R & R

Post Levande

Kvinders mars ett år senare: var står vi nu?

Post Levande

Molly Sims säger meditation är ett bra sätt att bekämpa mamma skuld

Post Levande

Måste jag delta i ett företags reträtt?

Post Levande

Hur man är en stark kvinna i en tid av politiskt kaos