Vill du förbättra ditt äktenskap? agera som om du är singel | BurnbrightLove.com

Vill du förbättra ditt äktenskap? agera som om du är singel

Vill du förbättra ditt äktenskap? agera som om du är singel

Otaliga artiklar för ett lyckat äktenskap existerar, sprutande tips som "arbete som ett team", "band med varandra", "spela spel tillsammans." Det gemensamma temat: Simply tillbringa mer tid tillsammans och investera i varandra.

Men här är ett tips som går mot strömmen: agera singel.

Sexterapeuter avslöja deras dig lite tips

Enligt The New York Times, visar en ny studie att agera som en enda personand odla kompetens "framgångsrika single" kan faktiskt göra för en mer tillfredsställande äktenskap.

I en studie författad av Ohio State University sociologen Kristi Williams och professor och ordförande vid institutionen för sociologi vid University of Texas Debra Umberson kan de problem som frånskilda och änkor människor resultera från att ha förlitat sig för mycket på sin make. På så sätt har de misslyckats med att upprätthålla sociala nätverk och självtillit.

load...

Nyckeln till att behålla din självtillit är något experterna kallar social integration, och det är verkligen betyder bara umgås mer och med andra än din make människor. Spendera tid med familj och vänner. Delta i klubbar, gå till kyrkan, att delta i en politisk organisation eller union - delta i några av de gamla enkla beteenden.

Underhåll av ditt sociala nätverk och bredda ditt nät av vänner kommer att vara till nytta för ditt äktenskap på så många sätt.

"Lyckligt gift fruar som upplever konflikter i deras äktenskap känner generellt närmare sina män när de kan diskutera och omformulera frågorna med en god vän," författaren Stephanie Coontz skriver i New York Timespiece.

load...

"Du är mitt allt" inte är det bästa receptet för ett lyckligt äktenskap" UCLA socialpsykolog Benjamin Karney berättar Coontz. "Även de lyckligaste par har något att vinna på att vårda relationer med människor utanför deras äktenskap."

5 Sex Positions att prova med din man på Alla hjärtans dag

Om du är ute efter att återuppväcka din relation eller bara skaka upp saker och ting lite, överväga att gå på en dubbel datum denna Alla hjärtans dag. I ett experiment för en artikel publicerad på Wiley Online Library, par som gick på en dubbel Rapporterat känslan ännu mer romantisk passiontoward varandra jämfört med dem som deltog i en-mot-en dagen.

Middag för fyra, tack.

Relaterade nyheter


Post Levande

Tack vare Donald trump, bröt Kanada officiellt internet

Post Levande

Varför är det helt okej att du brister i tårar på jobbet

Post Levande

17 bröllopshackar varje brud borde veta

Post Levande

10 saker du borde inte behöva lämna ditt hem för att njuta av

Post Levande

En enkel steg-för-steg gör det själv guide till spray-painting mason burkar

Post Levande

Jag var ostracized för att diskutera raserisk orättvisa i min kyrka

Post Levande

Hur man ger för att ge tisdag

Post Levande

7 saker som ingen bryr sig om vid ditt bröllop - verkligen

Post Levande

Investerings tipsen varje kvinna borde veta

Post Levande

Jag känner mig komplicerad i min chef som bedrar våra kunder

Post Levande

Ska ditt högskolebaserade barn överväga vårmottagningar?

Post Levande

Trumps val ska göra att vi alla tar en titt på vårt mörker