Vilka 10 ladybossar önskar de visste vid 25 | BurnbrightLove.com

Vilka 10 ladybossar önskar de visste vid 25

Vilka 10 ladybossar önskar de visste vid 25

De säger att det är viktigt att hitta mentorer, och vem bättre att vara din mentor än en framgångsrik kvinna som redan listat ut allt? Vi intervjuade 10 framgångsrika kvinnor att ta reda på vad de vet nu att de önskar att de skulle känt i 20-årsåldern. Vägen till framgång kan vara svårt, men med detta råd under bältet, gör din väg i världen kan bara få en smula lättare. Se vad de har att säga och bestämma hur du kan ta på världen.

1. Sakta ner

Dia Simms, vd för Combs Enterprises, säger: "Om jag kunde prata med min 25-åriga själv skulle jag upprepa att livet inte är en tävling. Walk stadigt i ditt syfte och njuta av allt som är runt omkring dig. Viktigast kan du inte ändra tid, så njuta av det i stället för fortkörning genom det."

2. Låt inte andras tidslinjer diktera ditt liv

Nicole Swarts, advokat och grundare av Sprout lag delade hennes råd: "Det finns ingen tidslinje till liv Du kan vara i skolan efter 21, gift efter 25 har en baby efter 35 och går i pension innan du 65. Hitta vad som fungerar för. Du!"

load...

3. Varje jobb kan vara terapeutiskt

CNN cohost Alisyn Came lärt sig denna lektion efter att ha förlorat ett jobb hon älskade och ta på en ny karriär. "Jag var så upptagen att jaga berättelser som jag har glömt hur ledsen jag var", sade hon. "Jag lärde mig att det finns en psykologisk payoff att arbeta hårt varje dag. Lär arbeta att göra något, vad som helst, även om det inte är ditt drömjobb."

4. Gör kul en prioritet

Även hårt arbete är viktigt, har du att låta dig ha lite ner tid, säger Paige Arnof-Fenn, grundare av den globala branding och marknadsföring företaget Mavens & puckelpist. "Gör tid för vänner, hobbies, motion, umgås, etc. Det kommer aldrig att bli så lätt som det var i high school eller college att runda upp en grupp av kompisar att spela, men låt inte det hindra dig."

load...

5. Ta hand om din kropp

Ambassadör Suzan Johnson Cook, grundare av Charisma Högtalare betonade att ta hand om grunderna. "Jag önskar att jag visste vid 25 vikten av sömn, goda matvanor och pacing Du behöver inte gå så snabbt du kan få allt -.. Men inte alla på en gång"

6. Bryter mot reglerna som inte vettigt

Shelley Zalis, arbetsplats jämlikhet förespråkare och grundare och VD av den kvinnliga Quotient, säger att inte alla regler måste följas. "Jag är en stor anhängare av 'uncorporate' regler Till exempel tror jag inte på stans en klocka 9 till 5 Jag säger mitt folk, 'Missa inte de stunder som betyder -.. Om ditt barn har en fotbollsmatch vid 04:00, blockera det i kalendern som ett möte som du inte kan flytta, och gå!"

7. Håll lärande

Din utbildning är inte över efter gymnasiet, även om du inte bedriva en högre grad, säger Miko Branch, VD och medgrundare av fröken Jessies. "Det är oerhört viktigt att komma ihåg att ta vad du lärt dig, antingen på jobbet eller i ditt privatliv, och tillämpa den på nästa situation. Vi måste komma ihåg att ta varje erfarenhet du får som ett liv lektion och tillämpa den på andra situationer, även under tuffa tider."

8. Ut ur din komfortzon

"Vid 25, när jag tänkte på ett mål som verkade utom räckhåll, som gjorde mig obekväm, skulle jag lita på att ordspråket och skulle inte utmana mig själv att göra mer," delad Nicole Sodoma, familjerätt advokat och hantera rektor på Sodoma Law. "När jag gav mig tillåtelse att vara obekväm, kunde jag bli bättre, göra bättre och fortsätter att växa personligen och professionellt."

load...

9. Gå med flödet

Kämpa inte vad som händer runt omkring dig. Ibland behöver du bara gå med strömmen, sakta ner och lukta på rosor, råder Sharon Miller, chef för små företag vid Bank of America. "Var stilla och se helheten omkring dig. Livet går otroligt snabbt, och det är lätt att få sopas upp i den. Särskilt i 20-årsåldern, måste du komma ihåg att koppla av, ta ett djupt andetag och flöde med floden ibland."

10. Network, nätverk, nätverk!

Tracy Steinwand, chef för global verksamhet på Subway, berättade att bygga relationer är avgörande för karriärutveckling. "Vid 25, jag önskar att jag verkligen kände kraften i att bygga upp ett starkt nätverk och relationer. Du vet aldrig riktigt när nätverket kommer att stödja er. Ser tillbaka, insåg jag hur mycket av en inverkan mitt nätverk spelas i varje roll jag har tjänat. "

Med dessa tips kan du ställa dig upp för framtida framgång i alla de kommande åren.

Detta inlägg sponsrades av thinkThin®.

Relaterade nyheter


Post Levande

Skicka din högskolestudent till skolan med det perfekta vårdpaketet

Post Levande

Bilresa! dessa spel kommer att hålla dig underhöll under alla dina resor

Post Levande

Hur man vet när det är dags att gå ifrån en vänskap

Post Levande

7 löneförhandlande hemligheter varje kvinna behöver veta

Post Levande

Så här identifierar och fixar du en motivationell obalans i ditt förhållande

Post Levande

En full-on kvinno strejk kommer, och folk är freaking ut

Post Levande

9 halloween hantverk som är super söta utan att vara ostliknande

Post Levande

10 kvinnor delar det ögonblick de blev kär i själva

Post Levande

12 skrämmande bergbanor i USA som helt kommer att skämma dig

Post Levande

Kvinnor har blandade känslor om att frukta ett Trump-presidium

Post Levande

Hur man ringer ut ur arbetet utan det besvärliga

Post Levande

11 stora presentidéer till din assistent