Vi frågade experter för deras bästa råd om att ändra din karriärväg | BurnbrightLove.com

Vi frågade experter för deras bästa råd om att ändra din karriärväg

Vi frågade experter för deras bästa råd om att ändra din karriärväg

För år vaknade jag varje morgon med den gnagande känsla av att något var. Av. Medan de flesta av mitt liv verkade "fit" Jag kunde inte skaka känslan av att kanske jag saknade en viktig pusselbit helt och hållet. Låter bekant? Om så är fallet, har tanken på att lämna din nuvarande karriär förmodligen smugit sig in i dina tankar på mer än ett tillfälle.

Det räcker med att säga, ändra karriärvägar är inte för svag i hjärtat. Det innebär att ångra en hel del av vad du har tillbringat många år försöker göra och överge en känsla av trygghet. Men det kan göras, och säkerligen med mer grace och finess än jag lyckats åstadkomma när jag lämnade min 9-5 kontorsjobb.

För att ta reda på hur vi satte sig ner med digitala livsstilen expert® Mario Armstrong och hans fru och affärspartner Nicole Hunter. De delar om sin personliga resa och de råd de har för andra överväger en karriär hopp.

load...

En modern amerikansk makt par, Armstrong och Hunter berättelse började som många kärlekshistorier gör - på college. Idag har Armstrong en karriär som en Emmy Award-vinnande TV värd och digital livsstil expert, och Hunter är VD för parets egen blomstrande företag. Och båda är talesmän för Invisalign®brand, som erbjuder de mest avancerade tänder uträtning teknik i världen.

Men om du hade frågat någon av dem åtta år sedan där de skulle vara nu, kanske du har fått en helt annan svar.

30 utmärkta citat från kraftfulla kvinnor att övervinna misslyckande

Övergå i deras nuvarande karriärer, Hunter erkänner: "Det var en långsam process. En som tog åtta år att hända. Vi var båda arbetar våra 9 till 5 jobb och Mario gjorde ett radioprogram på sidan gratis. Så, för åtta år, var vi verkligen bygga vårt varumärke -.. Utan att ens veta om det Mario knack att lära människor personlig tekniken verkligen fångats När hans schema bestod av återkommande roller på regional TV-nyheter, NPR och lokala FM radioprogram, visste vi att vi hade något speciell. Så vi tog ett språng i tro och började vår nya karriär tillsammans."

load...

Paret, som har alltid varit mycket framåt fokuserad, kunde berätta att det var dags för en ny karriärväg när de kände deras professionella utveckling hade avstannat. "Jag ville flytta från bara hjälpa en liten grupp människor att utnyttja mina kunskaper till en enorm massa människor på en större nivå" Armstrong förklaras.

Så de gjorde ett språng ut i det okända, och lyckligtvis landade på fötterna - tack till stor del på deras blotta beslutsamhet. De har haft att göra uppoffringar. De har lutade mot varandra för stöd. Och det liv de måste visa för det? Tja, talar det för sig själv.

När tillfälle ges, försöker denna företagsamma paret att passera längs hemligheterna till deras framgång. I själva verket, Armstrong och Hunter har några tips som de vill dela med människor som överväger en övergång:

  • Har en vision om vad du vill göra
  • Ha en affärsplan
  • Var skuldfri; inte gå in nya affärer med skulder
  • Se till att du har kunder innan du ”öppna dörrar”

Dessutom paret röjas de fem vägledande principer som har gjort dem att gå vidare i sitt liv medan inspirera andra.

Den första principen, Armstrong utarbetats, är tänkesätt. "Vara uppmärksam sätt att vara medveten om hur vi ser på oss själva och förmågan att bekämpa den inre kritikern. Fokusera på en positiv attityd genom meditation och själv omsorg, som kan överföra till att vara empatisk, stödjande och kärleksfull till andra", sade han.

För Armstrong, denna princip har visat sig vara det första steget mot att ta itu med en personlig barriär: hans leende.

load...

Nästa: Mer experter råd om hur du ändrar din karriär

En av 2Tagged i

Relaterade nyheter


Post Levande

Njut med manförklara kvinnornas mars, tack så mycket

Post Levande

Platsen ger kvinnor en plattform för att sälja sina visioner

Post Levande

Denna Vaniljstearin & kanelpinne gör det själv är vad säsongen är gjord av

Post Levande

En idiotsäker formel för hur man gör fred med ilska

Post Levande

Ta din ekonomi från överväldigande till lättblåsig med dessa 7 steg

Post Levande

Nationell vänskapsdagen är det perfekta tillfället att fira din Bestie

Post Levande

7 löneförhandlande hemligheter varje kvinna behöver veta

Post Levande

7 pro tips för att kasta ett fantastiskt vinterbröllop

Post Levande

Varför människor avaktiverar sina Uber-konton

Post Levande

För att bekämpa det stora valet efter valet, stödja minoritetsägda företag

Post Levande

Nate Berkus på hans nya show, faderskap och livet i hans 40-tal

Post Levande

Anti-brudens guide till att planera ett icke-traditionellt bröllop