Varför människor avaktiverar sina Uber-konton | BurnbrightLove.com

Varför människor avaktiverar sina Uber-konton

Varför människor avaktiverar sina Uber-konton

Om du är något som vi, varje morgon du gnälla när du klickar på den första skrämmande rubriken för dagen. Världen verkar vara att gå till helvetet i en flammande handbasket, vilket innebär att du bättre skulle räkna ut alternativa transporter, stat. Att handbasket är notgoing att passa oss alla, OK?

Samåkning till helvetet är den coolaste sättet att gå som vår demokrati smular. Du bör åtminstone få bekväma och göra några välgrundade beslut sedan slutet är nära och det finns bara så många Priuses ute. Så, är du en Uber till helvetet typ av en person eller en Lyft-lutande själ?

Ett barnkalas ride-share app?

Väl. Uber har varit. Problematisk. Företaget har varit diskriminerande för människor i colorand har varit i nyheterna för sin snarare om behandling av de anställda. Plus, det är det vackra praxis kart ryttare att räkna ut hur mycket pengar de kan få ut av dig. Men det är vad de var upp till denna helg som återigen har Uber på många människors do-not-ride listor.

load...

Kundernas ilska med den populära åkbara aktiebolag spetsade under helgen när Uber gjorde riktigt, riktigt dålig gaffeof sänka sina priser (stänga ’surge prissättning’) vid JFK Airport. Företaget twittrade:

Surge prissättning har stängts av på #JFKAirport. Detta kan resultera i längre väntetider. Var tålmodig.

- Uber NYC (@Uber_NYC) 29 januari, 2017

Vad är det för fel med det, kan du fråga? Lägre priser! Att få en åktur från JFK är vanligtvis en smärta i röven!

Toronto är tveksamma UberPOOL

Inte så snabbt, det. Context, sammanhang vänner. Cirka 30 minuter beforeUber minskade sina priser, hade New York City Taxi Workers Alliance meddelade en timmes arbete stopp på JFK. Taxichaufförerna uttryckte sin solidaritet med de massiva antalet demonstranter på flygplatser över hela landet.

load...

(Om du Törnrosa och missade allt detta fann många resenärer själva fångade vid vägspärrar på flygplatser av Trumps senaste verkställande order riktade människor (även de med amerikanska visum eller grönt kort) från länder på hans noggrant curerad - ha - Nej -no listan.)

Den officialNYTW Alliance uttalande om Facebookreads, delvis ”Drivrutiner står i solidaritet med flyktingar som kommer till Amerika för att söka fred och säkerhet och med dem som försöker helt enkelt att återvända till sina hem här i Amerika efter att ha rest utomlands... Vi står i solidaritet med alla våra fredsälskande grannar mot denna omänskliga, grymma och okonstitutionellt handling av ren trångsynthet ".

Vi är inte på väg att oense. Och självfallet, älskar ingen en sårskorpa. Så Uber drag att dyka rakt in JFK, öppen för bottom-dollar biz, var ungefär lika skabbig som benen efter en vecka på Grandma Ellies i Maine i augusti. (Det är en mygga referens. Bara att gå med den.)

Många som såg Uber tweet om surge prissättning var upprörda och kände Uber bröt en strejk, vilket undergräver NYTWA protest mot den störande verkställande order, och dra av strejken. Aaaaand det är när folk tog till Twitter med hashtaggen #DeleteUber. Eftersom du inte vågar, och framför allt behöver du inte vågar i New York:

Visa solidaritet, leva ditt intersectionality-- @uberis strejk bryta i NYC, Taxi union slog mot den muslimska förbudet: #deleteuber

- Ramsin Canon (@ramsincanon) 29 januari 2017

I '55 i Montgomery Alabama, folks gick att arbeta för 13 månader för att bekämpa rasistiska hat. Kanske kan du #deleteUberand använda Lyft? Eller buss?

- Bill McKibben (@billmckibben) 30 januari 2017

Så om, säg, du inte vill spendera dina surt förvärvade transportbudget på Uber rider längre - och, säg, du vill skicka ett meddelande till Uber att deras handlingar inte har gått obemärkt förbi - det är inte tillräckligt för att helt enkelt ta bort appen : bör du inaktivera ditt konto. Bara så du vet.

load...

Om du letar efter lite inspiration av vilka skäl att ge om varför du ska använda Lyfttaking av buscrawling över trasiga glasswalking istället, här är vår favorit hittills:

Taggad i

Relaterade nyheter


Post Levande

Därför ska du planera din nästa tjejs natt på Nite

Post Levande

Hur 5 kvinnor står upp för den typ av sexuella trakasserier som blev oreilly avfyrade

Post Levande

En titt inuti några av världens mest lyxiga hytter

Post Levande

Den ultimata guiden till att hitta weekendupplevelser har bråttom

Post Levande

Ta din ekonomi från överväldigande till lättblåsig med dessa 7 steg

Post Levande

Kvinnornas mars på washington cheat sheet

Post Levande

Jag önskar att samhället inte fruktade mig för att vara en svartamerikansk muslimsk kvinna

Post Levande

13 saker du aldrig insåg alexa kan hjälpa dig att göra

Post Levande

7 misstag föräldrar gör när de reser med barn

Post Levande

Min handledare och kollega satte mig mitt i dramat

Post Levande

Hur man ger för att ge tisdag

Post Levande

Trump-supportrar svarar på demokraternas brännande frågor