Varför demokrater förlorade & kommer att fortsätta att förlora enligt Ana Navarro & glädje reid | BurnbrightLove.com

Varför demokrater förlorade & kommer att fortsätta att förlora enligt Ana Navarro & glädje reid

Varför demokrater förlorade & kommer att fortsätta att förlora enligt Ana Navarro & glädje reid

Nicaraguas född amerikansk politisk strateg och republikanska journalist för CNN Ana Navarro gick MSNBC reporter Joy Reid scenen vid # BlogHer17conference i Orlando fredag ​​morgon, och de två hade några starka råd för demokrater.

Chelsea Clinton har stora känslor om senatens New Health Care Bill

Diskussionen leddes av John Avlon, Editor-in-chief av The Daily Beast, och han ställde flera uppriktiga frågor till Navarro och Reid. Till att börja med Reid och Navarro påpekade exakt hur republikanerna har blivit så kraftfull. Reid sade: "De har handlas alla sina principer för makt. Tyvärr har vi ett parti som har beslutat att Donald Trump är värt det. Att det är värt att ha total makt i Washington, även titta bort från vad Ryssland gjorde mot vår val. Ingen är villig att regera detta president i eftersom han är en republikan och de är republikan."

load...

Navarro tillade: "Tanken att de kan få några republikanska agenda ur detta gör dem titta åt andra hållet på saker som för mig är oacceptabelt. Jag är en amerikansk innan jag är en republikan."

I huvudsak republikaner har beslutat att makten i Washington är viktigare än att ha en moralisk president i tjänst trots eventuella personliga konflikter eller frågor som de kan ha med Trump. Navarro fortsatte att uttrycka att detta har haft åtminstone en positiv effekt.

Gabi Gregg Talks Body Positivitet & Få modeindustrin uppmärksamhet

"Den goda nyheten är många fler människor vill köra och uttrycker att intresset för att köra mer än någonsin En av de silver foder i Donald Trump -. Och du vet, det finns bara, typ, tre - är att han har vaknat något i Amerika och förhoppningsvis som vaknat-ness översätter till att köra för kontor och bättre kandidater."

load...

Så vilka råd gjorde de två journalisterna har för demokraterna?

"Det finns ingen obesvarad kärlek och desperation som desperationen hos demokrater att få republikaner att bli demokrater och rösta på demokrater republikaner rösta på republikanerna,. Det är vad de gör och idén att demokraterna bokstavligen sliter sitt hår och letar efter en kompromiss. Och starta eftersom de inte kunde vinna tävlingar i Kansas, South Carolina, Montana och Georgien -. Alla röda stater, röda distrikt Ge mig en paus ", säger Reid. "Demokraterna behöver lugna ner, sluta panik hela tiden och börja tänka på de 72 distrikt som är mer demokratisk-lutande."

Hon fortsatte: "republikanerna är bara bra på en sak republikaner bara göra bas politik,. De inte gör övertalning politik Du ser inte republikaner sitta gnälla om varför de inte kan få demokrater att rösta för dem de ser ut.. På ras, de vet vilka de är, vad de vill, vad skrämma dem, vad som kommer att väcka dem, och de bara göra det. Demokrater jagar republikaner snarare än att få demokrater till valurnorna."

Margaret Cho uppmuntrar Onani eftersom det är "Ultimate Revenge"

Demokraterna behöver ta några anteckningar från det republikanska partiet om de vill få lite kraft år 2020. Navarro och Reid är överens om att demokraterna försöker konvertera republikaner är ett slöseri med tid och ansträngning. För att fastställa verklig förändring, demokraterna behöver fokusera på sin bas och få den bas ut till vallokalerna.

Relaterade nyheter


Post Levande

Känna sig hjälplös efter valet? här är exakt vad du ska göra

Post Levande

Njut med manförklara kvinnornas mars, tack så mycket

Post Levande

Träffa kvinnan som förändrar cannabisindustrins ansikte

Post Levande

10 saker du borde inte behöva lämna ditt hem för att njuta av

Post Levande

Har du en liten skrotduk? förvandla den till ett coolt Boho-huvudband

Post Levande

Små saker du kan göra denna vecka för att fira svart historia månad

Post Levande

Om du gillar hygge blir Niksen din nya favoritaktivitet

Post Levande

Första gången mamma som fick sitt drömjobb medan han var gravid i 7 månader

Post Levande

7 sätt att se till att du verkligen slappnar av på semester

Post Levande

Jag var ostracized för att diskutera raserisk orättvisa i min kyrka

Post Levande

Kan du gissa vilken tjej skådespelare kallar denna rustika Hamptons pärla hem?

Post Levande

Lev som en president i obamas gamla havsflykt