Vad ditt stjärntecken säger om vilken typ av medarbetare du är | BurnbrightLove.com

Vad ditt stjärntecken säger om vilken typ av medarbetare du är

Vad ditt stjärntecken säger om vilken typ av medarbetare du är

Av Liv McConnell

Har du någonsin undrat vilken typ av anställda eller chefen människor uppfattar dig att vara? Din stjärntecken kan ha något att göra med det. Se hur astrologi påverkar din inställning till jobbet - och dina medarbetare förhållningssätt till dig.

Aries (21 mars - 19 april)

Som kardinal tecken, är en Aries en naturlig född ledare, en kvalitet som är utställda kanske ingenstans mer så än på sitt jobb. Som bäst gör Aries för en entusiastisk, driven och innovativa anställd eller chef, och deras oberoende natur och förakt för rutin gör dem idealiska entreprenörs kandidater. Om det finns ett nytt projekt eller möjlighet till hands, kan du satsa din Aries medarbetare blir den första volontär. Men deras gung-ho, kan ja personer attityd har sitt pris, och de ibland saknar diskriminering berätta vilka projekt är verkligen givande och även möjlig. Det, och deras bossy naturen är inte alltid mostappreciated. Men vad de kanske saknar i dom eller takt de mer än kompensera för i passion, och deras eldiga optimism är ofta smittsam.

load...

Taurus (20-20 april maj)

Taurus handlar om kvaliteten i och utanför arbetsplatsen, och de vill ägna sin stadiga, orubbliga energier till satsningar med hög kvalitet, bona fide avkastning. Det beror på Taureans vet den enorma fördelen deras starka, pålitlig arbetsmoral kan ge, och de är absolut inte ute efter att det ska gå avfall. De har också, det bör noteras, kräver en hel del säkerhet och är intensivt praktiska människor; alltså, du mindre sannolikt att hitta Taureans i start eller frilansar världen än andra tecken. De har en stark känsla av disciplin, vilket gör dem extremt tillförlitliga arbetare, men ibland samma disciplin kan svänga in alltför envis territorium. Som sagt, du skulle vara svårt att hitta en hårdare, mer engagerade arbetare än Bull.

load...

6 tips för att tala tryggt i möten

Gemini (21 maj - 21 juni)

Med sin sprakande-quick wit och medfödda charm, Geminis är naturliga säljare och har inga som helst problem att prata kunder att köpa saker som de absolut inte behöver eller övertala sin chef för att ge dem en annan höjning. Och det är inte bara deras munnar som går snabbt; Geminis är kända för sin outtröttliga energi, och de är benägna att jonglera flera sido gigsor hobbies på en gång tillsammans med en heltidsarbete. Att stanna vid någon jobb för länge, men kräver en Gemini en stor mängd stimulans, förändringar och nya utmaningar att ta itu med. Annars, de är benägna att växa uttråkad och antingen hälla sin latenta energi till crafting manipulativa system (den mörka sidan av sin tyngd) eller fred ut helt och hållet.

Cancer (22 juni - 22 juli)

Cancer är lagspelare hela vägen, och därmed dessa medarbetare och chefer lysa starkast i en arbetsmiljö där kultur och samhälle värderas högt. En innehålls Cancer är en tillgång för alla arbetsplatser, vilket värme och en anda av kamratskap med dem. Men förolämpa eller kritisera en cancer medarbetare, och det kommer att bli helvetet att betala, nämligen på det sätt de omedelbart bli kallt och tystlåten för en oförutsägbar tid, ungefär som en krabba dra in sina skal. Att vara en kardinal tecken, dessa människor är också benägna att ta ansvar och ta dem på bra, och när de känner att deras känslomässiga behov uppfylls, kan de göra för intensivt lojala medarbetare.

Leo (23 Juli-22 augusti)

Åh, Leos. De inte bara längtar erkännande för deras överlägsna egenskaper som en anställd eller chef, de direkt kräver det. Deras inneboende tro på sin egen exceptionalism, det måste medges, är inte helt off märket. De tenderar att göra top-notch medarbetare och chefer tack vare sin värme, gregariousness, generositet, kompetens och naturliga förmåga att leda. En Leo kommer fruktan att få jobbet gjort, och alla så kallade ”negativa” omständigheter kommer att avveckla darrande i deras kölvatten. Alla som sagt, det enda som står mellan många Leos och riktigt professionell storhet tenderar att vara sin formidabla ego, men om de kan få herravälde över detta, ingenting - och menar vi ingenting - kommer att stoppa dem från att uppnå sina mål.

load...

Virgo (23 augusti-22 september)

Ett ord bäst sammanfattar Jungfrur - perfektion. Noggrann, arbetsam och tillägnad deras jobb till den grad att rätta kallas en arbetsnarkoman, anställda och chefer under detta tecken är kända för sin intensiva enhet och förmåga att leverera förstklassiga produkter. Visst har de höga krav - vissa skulle säga orealistiskt höga - och de är aldrig som att vända på ofullständig eller fuskverk. Som sagt, det är inte bara sitt eget arbete är de ofta kritiska till och Jungfrur kan vara irriterande snabba att påpeka andras brister. Denna tendens att ropa misstag inte rotad trots, men - inte alls. Snarare den genomsnittliga Virgo helt enkelt inte kan magen vad de uppfattar som medelmåttighet, och de kommer alltid att trycka på kvaliteten på ditt team produktion framåt.

Vågen (Sept. 23-22 Oktober)

Inte olikt Geminis, Vågar riskerar att charma dina strumpor rätt av med sina förbindlig demeanors och stjärnklara talarkonst stilar. Med andra ord, de är också huvud kommunikatörer, men det som skiljer dem åt är deras talang för diplomati. Vågar är ständigt rättvis och levelheaded, egenskaper som gör dem oumbärliga i situationer av stridande egon och ruggig fjädrar på kontoret; lämna det till de som är födda under detta tecken att återställa balansen (de är, trots allt, som symboliseras av skalor). Omvänt kommer alltför konsekvent stress en miljö orsaka dessa harmoni älskare att dra sig tillbaka bakom en mental mur, en förmåga som står för den hastighet med vilken denna luft tecken anklagas för att vara avlägset. För det mesta, men kommer dina Libran medarbetare ta en extra gnistan till arbetsdagen.

Scorpio (23 oktober-21 november)

Scorpions bäst känne helt enkelt lika intensiv. Scorpio på kontoret bör inte vara svårt att upptäcka - du kan känna igen dem genom deras orubbliga, nästan förvirrande självförtroende. Det är en tystare typ än högljudda, Brassy egon eldtecknen, till exempel; men, som de säger, fortfarande vatten köra djupt. När en Scorpio har åtagit sig att ett mål, kom helvete eller högt vatten, är det deras att besegra (och de ser det i dessa villkor). Deras akut ambitiösa och mycket hemlighets naturer inte naturligt gör dem de bästa lagspelare, men deras knivskarpa, scarily klarsynta sinnen och oövervinnelig sprit placera unikt dem att lyckas.

Hur man gör smartare, snabbare beslut i arbetslivet

Skytten (22 November-21 December)

Skyttar är framför allt positiva och idealistiska människor med en förkärlek för att alltid vara i framkant av åtgärds tack vare sin ganska gränslös reserv av energi. De gör för produktiv, mobilisera och allmänt glada arbetare, och de är aldrig den typ att vara ur idéer till nya, innovativa sätt att närma sig en situation. Inte olikt Gemini, de kräver en hel del stimulans för att verkligen hålla dem investerat i ett projekt, och deras uppriktiga, ofta trubbiga attityd är inte bäst utnyttjas i situationer som innebär ett behov av takt. Men om ditt kontor kan använda en konsekvent soliga explosion av energi och optimism, se längre än en Skytten hyra.

Capricorn (22 December - 19 januari)

Capricorns praktiskt taget byggd för att vara en framgång i arbetslivet, och som sådan är en bra del av sin självkänsla knuten till deras yrkesmässiga ställning. De längtar prestige och status som kommer med att vara på toppen av sin karriär fält, och de har beslutsamma, ambitiösa natur - dämpas av en hel del praktiska - för att komma dit. Du kommer inte hitta dem klättra för att komma till toppen, dock; ”Långsam och stadig vinner loppet” är närmare sanningen för dem i enlighet med detta uppmätta logisk jord tecken. Som status orienterade som de är, kan de ibland anklagas för ytlighet eller elitism. Men i slutändan, Stenbocken älskar en bra utmaning, och de har uthållighet för att se igenom det.

Aquarius (20 januari-18 februari)

Vattumannens arbetaren är garanterad att vara ett original, nyfiken tänkare; en innovativ ande; och en utmanare av status quo. Vatten Bärare huvudsakliga intresse ligger inte i själviska vinster, avancerade titlar eller rejäl lönecheckar (dock inte få oss fel, betydande lönerna är trevligt också). Snarare kräver genomsnittliga Vattumannens vetskapen om att deras professionella insatser bidrar till en större orsak eller princip på något sätt. Ibland kan de anklagas för över komplicera saker och ting; inte everylast detalj i vardagen måste analyseras för etisk meriter, trots allt. Men allt som allt, Vattumannen är i besittning av en underbart framåt tänkande sinne som kan hjälpa till att hålla sina företag i framkanten av alla branscher.

Fiskarna (19-20 februari mars)

Den genomsnittliga Fiskarnas besitter en akut hög nivå fantasi, vilket ger dem möjlighet att hjälpa aktualisera tidigare oförutsedda terminer och intensivt innovativa arbetsplatser. Creative, medkännande och ofta inåtvänd, en idealisk arbetsmiljö för personer födda under detta tecken brukar inte vara den traditionella 9-till-fem, men i stället en plats där deras individualism bättre värderas. Fiskarna kan ha svårt avseende tecken på en mer praktisk krök, som för dem är allt abstrakt, och det kan göra för några ganska osammanhängande arbetsrelationer. Men så länge som Pisceans är korrekt uppskattad och ges utrymme att vara avantgarde pionjärer de är, dessa medarbetare har möjlighet att ta ditt lag till oanade höjder.

Relaterade nyheter


Post Levande

17 pumpa carvings för vuxna som är fantastiska odes till pop-kultur ikoner

Post Levande

Jag kan vara en amerikansk medborgare, men jag kommer aldrig att kunna skaka mig invandraretiketten

Post Levande

Nationell vänskapsdagen är det perfekta tillfället att fira din Bestie

Post Levande

9 gåvor vi är trötta på att få varje år

Post Levande

Paven gifte sig med 2 flygvärdinna i mitten av flygningen

Post Levande

Bilresa! dessa spel kommer att hålla dig underhöll under alla dina resor

Post Levande

Julafton midnatt massguiden för icke-så vanliga kyrkliga goers

Post Levande

Varför resa kan vara en sådan mardröm för kvinnor i plusstorlek

Post Levande

6 semestrar som inte kräver en ful tröja

Post Levande

Kommer du till Australien? den här appen avslöjar den inhemska historien om var du bor

Post Levande

Varför är det OK att inte betrakta dig själv som en tjej chef

Post Levande

Min handledare och kollega satte mig mitt i dramat