Ta din ekonomi från överväldigande till lättblåsig med dessa 7 steg | BurnbrightLove.com

Ta din ekonomi från överväldigande till lättblåsig med dessa 7 steg

Ta din ekonomi från överväldigande till lättblåsig med dessa 7 steg

När det gäller att hantera pengar, kan det bli överväldigande snabbt.

Det kan vara frestande att ansöka om ett nytt kreditkort med bättre belöningar eller öppna ett nytt bankkonto med högre ränta. Men att göra dessa saker kan snabbt leda till en plånbok full av plast eller en brevlåda full av kontoutdrag och röran orsakar bara mer stress.

Jag Låt ett läkemedelsföretag testa dess Meds på mig eftersom jag var Flat Broke

Lyckligtvis är det ganska lätt att förenkla din ekonomi i sju enkla steg.

1. Konsolidera bankkonton

Som mest bör du ha två bankkonton: ett lokalt konto, vilket kan vara en stor bank eller något liknande en lokal Credit Union för att hysa den checkkonto du använder dagligen och ett online-konto som ger högre ränta för bostäder merparten av din besparingar.

load...

2. Skär ner på kreditkort

Med kreditkort, det är ganska mycket samma sak: Forbesrecommends har bara två. Man bör vara ett kort med 1,5-2 procent kontant tillbaka på inköp, och den andra bör vara ett kort med stor körsträcka eller punkt belöningar. Om du inte har fler kort än så, kom ihåg att bara betala av sina saldon och sedan lägga dem på ett säkert ställe så att du inte använder dem igen - stänga kreditkort kan ding din kredit värdering.

3. Byt till en trådlös bärare utan årskontrakt

Mobiltelefon planer är ökända för att komma med dolda kostnader och överraskning räkningar, vilket innebär att din faktura varje månad är förmodligen full av oönskade överraskningar. Att byta till en telefonbärare som inte kräver en årlig kontrakt, som Cricket Wirelessdoesn't innebär även att ge upp din favorit smarttelefonmodell - det betyder bara att veta exakt hur mycket du betalar, och aldrig ett öre mer. Och glömma täckning bekymmer. Med Cricket, du fortfarande få landsomfattande pålitlig uppkoppling, allt insvept i en enkel, okomplicerad plan som inte kommer att lämna dig skrapa huvudet.

load...

4. Konsolidera pensionskonton

Återlösningskonton är lätta att förenkla. Din 401 (k) s från tidigare arbetsgivare kan omvandlas till IRAS eller ibland rullade över i en ny 401 (k). Flera IRA-konton kan konsolideras i en. Trots att byta jobb ofta innebär att starta ett nytt pensionskonto, kan de nästan alltid konsolideras i bara en.

Varför spara pengar är svårare för Millennials. Och hur man ändra på det

5. Stream försäkring

Vissa typer av försäkringar, som sjukförsäkring, måste köpas separat. Men för andra konton, som bil, uthyrning, husägare och livförsäkring, de kan alla köpas från samma leverantör. Inte bara att förenkla saker och ting, men många leverantörer erbjuder rabatter till kunder som köper flera typer av försäkringar från en byrå.

6. Minska abonnemang

Använder du allt du får i din månatliga Ipsy väska? Verkligen lyssna på Spotify andApple musik? Har ditt hushåll reallyneed Netflix, Hulu och HBO Go? Skära ner på abonnemang som du inte använder är ett bra sätt att förenkla din ekonomi och spara lite pengar varje månad. Ett enkelt sätt att göra det är med Trim, en webbplats som kommer att skicka en text med alla de tjänster som du prenumererar på och tillåter dig att avbryta de du inte vill bara genom att svara med ett nytt.

7. Få skuldfri

Inte bara på grund av pengar kosta dig mer i det långa loppet, men det är en stor källa till stress. Betala av skulden kommer inte att ske över en natt, men att göra en plan för att göra det så effektivt som möjligt kan verkligen förenkla ditt liv. Webbplatser som ReadyForZeroand The Balanceprovide kostnadsfria verktyg som hjälper människor att göra en plan och hålla fast vid det för att betala av skulden.

load...

Om du inte har fryst ditt barns kredit, skulle du bättre på det

Detta inlägg sponsrades av Cricket Wireless.

Relaterade nyheter


Post Levande

Förlovningsfest etikett: gör och inte för gäster, gåvor och mer

Post Levande

Varför är det helt okej att du brister i tårar på jobbet

Post Levande

Därför ska du planera din nästa tjejs natt på Nite

Post Levande

Lösningen i jämställdhet gömmer sig i din bonus?

Post Levande

En titt inuti några av världens mest lyxiga hytter

Post Levande

7 stora missuppfattningar om att arbeta hemifrån

Post Levande

En idiotsäker formel för hur man gör fred med ilska

Post Levande

10 förhållande podcasts alla ska lyssna på

Post Levande

5 tjej chefer som har tagit djurindustrin med storm

Post Levande

Julafton midnatt massguiden för icke-så vanliga kyrkliga goers

Post Levande

11 hackar för att få en flyguppgradering

Post Levande

Delta & Ann coulter är feuding över en 30 euro sätesuppgradering