Spring home makeover och pengarbesparande tips från HGTV-stylisten Emily henderson | BurnbrightLove.com

Spring home makeover och pengarbesparande tips från HGTV-stylisten Emily henderson

Spring home makeover och pengarbesparande tips från HGTV-stylisten Emily henderson

Vid 33 har Emily Henderson byggt upp ett fantastiskt rykte - att inte tala hängiven följande - som en inrednings guru som gör att dekorera ditt hem elegant känner super lättillgänglig snarare än något som tar massor av pengar, tid och kompetens. Som värd för HGTV show "Secrets från en stylist" och värdinnan av hennes egen blogg, Style by Emily Henderson, lyckligtvis Henderson ger fans gott om ställen att hitta sina tips och inspiration.

Som fru och mamma till två, Henderson fick också gott pågår förutom sin styling karriär. Vi frågade henne om hennes träningsrutin (hon arbetar på det!), Favorit datum natt aktivitet och de tre saker som du aldrig skulle spendera massor av pengar på i ditt hem. Kolla in hennes hemligheter nedan.

Tia Mowry på meditation, endometrios och kvinnliga vänner

SK: Vad är det första du gör på morgonen?

load...

Emily Henderson: Häll en kopp kaffe - med en baby och ett litet barn, ingen av dem kan garantera att de kommer att sova hela natten, jag bokstavligen desperat varje morgon. Men effekterna är omedelbar och helt plötsligt, jag är tillbaka!

SK: Vad är din go-to hälsosam frukost?

EH: De flesta dagar, jag gör en smoothie med grönkål, spenat, frysta bär och vegan proteinpulver.

SK: Vad är din favorit hälsosamt mellanmål? Hur är det snacks du gör för dina barn?

EH: Vi är inte så noga eller "Martha" som du kanske tror. Vi mellanmål samma - nötter, frukt, sträng ost. Jag alltid betyda att förbereda några söta kalkon och ost wraps, men i slutändan, vi alla älskar bara mandlar och bär.

load...

Idag på bloggen vi tar en titt in Birdie rum innan det var wallpapered. Det var ganska söt, ljusa och glada med de vita väggarna, men hon kände utrymmet var verkligen saknas en annan vägg till vägg träd väggmålning (uppenbarligen), så håll ögonen öppna för hela avslöja. @hellosaratramp

SK: Har du någon middag recept som hela familjen älskar?

EH: Vi får Munchery levererade tre nätter i veckan, vilket är familjevänliga och prisvärd måltid leverans. Men när jag matlagning, är det oftast tacos, chili eller pasta. Det finns inga hemliga familjerecept här, och jag förbereder sällan en anmärkningsvärd måltid.

SK: Kan du beskriva din träning rutin? Ändrar det säsongs?

EH: Just nu är det dåligt, och jag har Gotto komma tillbaka in i den. Vanligtvis är det antingen med en tränare eller power yoga. Just nu, men det är bara jagar efter två barn och schlepping runt påsar med inredning tillbehör.

SK: Har du mediterar, journal eller har någon annan form av känslomässig wellness rutin?

EH: Bloggen är definitivt en dagbok för mig, och medan jag ofta inte publicera mina mer personliga inlägg, skriva dem och e-posta dem till mig själv - som jag sparar sedan och sammanställa - är alltid super-renande.

SK: Hur balanserar ensam tid för dig själv och tid med din familj?

EH: Det finns ingen balans eller ens en jonglera. Jag fokuserar på att överleva det mesta och skrattar genom stress. Brian och jag har för avsikt att gå på datum en gång i veckan, och vi lyckas förmodligen varannan vecka. Kvalitetstid med barnen händer de flesta nätter, men eftersom de flesta mammor två littles vet finns det praktiskt taget ingen personlig eller ensam tid och medan det tar en vägtull på dig, tid med barn och make ofta trumf ensam tid.

load...

SK: Vad är din favorit datum natt aktivitet?

EH: Jag älskar en lång middag där vi verkligen kan fånga upp och prata om annat än bara barnen saker. Brian och jag arbetar också en hel del tillsammans, så ser vi till att ansluta på saker utanför arbetet och barn så vi känner som riktiga människor.

SK: Har du några favorit underhållande tips?

EH: Gud, jag känner mig verkligen som jag inte ger någon några verkliga tips här, men jag tenderar att göra stora kar av chili eller en stor lasagne. Jag är oförmögen att underhållande medan matlagning, så allt måste göras i förväg.

Uppe på bloggen - en TON av nya, vackra fjäderprodukter från @TargetStyle tillsammans med katalogen mestadels stylad av min vän @scotthorne. Du kommer att bli chockad av några av möbler (nämligen de nya fåtöljer). Chef över och se själv. @tessaneustadt

SK: Vad är din lätt fix när du sugen en snabb förändring inredning?

EH: Jag ordna möbler nästan dagligen och jag spelar med kuddar, plädar och konst hela tiden. Jag har ganska till för mitt jobb, vilket är att skapa innehåll för bloggen. En annan sak du kan göra är att ändra upp doften av ett rum för att fräscha upp. Air Wick precis släppt en Bullet auto spraythat är perfekt för dig som inte kan tända ljus eller har för mycket på ditt schema att ens tänka på hela tiden uppdatera huset. Den ger kontinuerliga skurar av doft, så det tar tanke ur det samtidigt som egentligen enkel design-wise, så du får ställa in den och komma tillbaka till ditt liv. Ibland är det de små sakerna som kan hjälpa dig att känna att du har ditt liv tillsammans.

SK: Vilka är tre hem objekt som är värt att spendera mer pengar på?

EH: Det är inte tre särskilda saker - det är samtal eller uttalande bitar. Det finns så många bra, prisvärda big-box återförsäljare som gör stora möbler, så om du är på en budget, inte frossa i en $ 5000 soffa. Istället köpa en speciell konstverk, en unik matta eller ett uttalande pjäs som gör människor flämta när de ser det - på ett bra sätt, naturligtvis.

SK: Vad är tre saker som människor bör inte spendera pengar på för sina hem?

EH: Kasta kuddar, sängkläder och belysning. Dessa är de saker som du kan gå till platser som Target och köpa så lätt. Visst, du kan spendera $ 500 på ett täcke, men det är inte där mina pengar går, och inte heller skulle jag rekommendera att du tillbringar det på det sättet!

Låt oss börja veckan det bästa sättet jag vet hur - med en makeover avslöja. Vi har reta ut detta rum för ett tag, och nu kan du äntligen se hela utrymmet. Bege dig till bloggen för hela historien. Och ja vänner, är toile BACK. Lycklig måndag. @tessaneustadt

SK: Vad är ditt bästa tips att arbeta mammor för att ha en sund balans mellan arbete och fritid?

EH: Jag har ingen aning och jag skulle gärna svaret. Mestadels, skulle jag säga att lägga ut vad du inte mår bra själv (för mig, det är matlagning och hjälp runt huset) och sedan beställa en hel del på nätet så att du inte kör runt på helgerna gör ärenden i stället för att spendera tid med barn.

SK: Vad var din största överraskning när du blev mamma?

EH: När jag hade min första kid, blev jag chockad och förvånad över hur kul det var och hur vi haft det grundligt. När vi lagt till en annan baby, var det som "Åh, thisis vad extrem utmattning känns." Nu när de får tillräckligt gammal för att spela med varandra är det ren magi mitt i förödelse.

SK: Vad skulle du säga är din största dag till dag utmaning som en mamma?

EH: Det är utmanande att stanna närvarande och fokusera på mina barn när jag är med dem. Mitt arbete är allt krävande och jag måste stänga av 5-8 pm, men det kan vara svårt när jag får en miljon textmeddelanden om nästa dags post eller möten. Min personal vet att detta är min familj, men de har också en hel del på sin tallrik och behöver svar. Jag befinner mig zonindelning vid matbordet eller när bad mina barn, funderar på en presentation, artikel eller ens om jag ska sätta marinen eller svarta lampskärmar på vår nattduksbordet eller inte. Så ja, vistas närvarande med mina barn är en utmaning och något jag jobbar på dagligen.

SK: Har du en stark kvinnlig gemenskap i ditt liv?

EH: Ja, eller jag skulle dö. Jag har två mycket nära vänner i LA som kommer över med sina småbarn ofta och de spelar medan vi commiserate. Vi går på semester tillsammans och det är ganska mycket perfekt. Mina tre bästa vänner i Portland arbetar också mammor som är de huvudsakliga finansiella anhängare av sin familj med två små barn. När vi träffas på våra egna, sans barn, utbyter vi råd, skräckhistorier och uppmuntran. Eftersom mina barn är den yngsta, de gör mig att må bättre genom att säga saker som "Det blir bara lättare," som verkligen hjälper.

SK: Några tips för hur man kan hålla sane i det nuvarande politiska klimatet?

EH: Jag fokuserar på det positiva och vad jag kan göra för att hjälpa dem i mitt samhälle. Vi gör en ton av pro-bono projekt i år - flyktingfamiljer, främst - och vi kommer att publicera dem på bloggen med avsikt att uppmuntra andra att använda sina talanger och färdigheter för att göra förändringar i samhället, inte bara rant på Facebook.

SK: Som dina barn växa upp, hur ser du din karriär och livsstil förändras?

EH: Jag har inte en femårsplan, inte heller jag försöka förutse för mycket. Våra barn är vår första prioritet och vårt fokus kommer att vara att se till att de är blomstrande i alla åldrar i alla miljöer. Jag tror att jag kommer alltid vara samma förälder - bra på vissa saker och arbetar på andra, men kärleksfull tvångs längs vägen.

Alyssa Milano på hälsosamma vanor, moderskap och göra en positiv inverkan

Relaterade nyheter


Post Levande

2018-förmörkelsen: allt du behöver veta

Post Levande

En nybörjarguide till tarot

Post Levande

Vad betyder en julgrannbrist för dig? en större prislapp

Post Levande

Varför rekommenderar jag starkt att gå på ett äventyr med en grupp främlingar

Post Levande

Jag bryr mig mer om att göra skillnad än vad Kanye tycker om Trump

Post Levande

Nationell vänskapsdagen är det perfekta tillfället att fira din Bestie

Post Levande

Varför resa kan vara en sådan mardröm för kvinnor i plusstorlek

Post Levande

De mest underrated tech releases of 2018

Post Levande

Vilken presidenttropps högsta domstolsval betyder för kvinnor

Post Levande

12 skrämmande bergbanor i USA som helt kommer att skämma dig

Post Levande

6 semestrar som inte kräver en ful tröja

Post Levande

5 tjej chefer som har tagit djurindustrin med storm