Platsen ger kvinnor en plattform för att sälja sina visioner | BurnbrightLove.com

Platsen ger kvinnor en plattform för att sälja sina visioner

Platsen ger kvinnor en plattform för att sälja sina visioner

Idag är jag stolt över att kunna tillkännage lanseringen av planen, en pågående SheKnows Media video-serien erbjuder kvinnliga företagare möjlighet att dela sitt budskap med 80 miljoner plus användare som besöker våra webbplatser varje månad. Och det ger dig som användare möjlighet att se och reagera på dem.

Liksom alla nya företag, började planen med gnista av en idé tillsammans med en marknadsplats behov. Mentorskap och ansluta är ett grundläggande värde på SheKnows (vårt företag mantra är ”kvinnor inspirerande kvinnor”), och vi träffas ofta med andra redo att ta sina idéer ett steg längre. Min kollega, Samantha Skey, vår Chief Revenue Officer, hade erbjudit sig att hjälpa den lysande 25-årig entreprenör Amber Gordonfine-tune hennes insamlingar pitch för Femsplain, då vi sköt Ambers 60-sekunders stigning i vår egen studio, då, i princip, vi tänkte, varför inte göra det med fler kvinnor i större skala?

load...

På makronivå har vi skapat Pitch för att överbrygga klyftan mellan antalet företag som ägs av kvinnor jämfört med män och påskynda tillväxten av kvinnoägda företag i hela landet. Som Samantha uttrycker det, ”Pitch ger kvinnor med stora idéer resurserna, mentorskap och publik de behöver för att få en större bit av $ 14 biljoner marknads kvinnor utgör. Det ger också Pitch deltagarna värdefull exponering, feedback och kund adoption, samtidigt som [vår] publiken att vara en del av den avgörande återkopplingsslingan att entreprenörer behöver finslipa sina produktutbud och företag.”

Bild: SheKnows // Lea Ann Leming i studion med Tanya Van Court

Några saker jag har lärt mig som vi har producerat dessa platser:

load...

1. Produkterna är riktigt coolt (jag har börjat använda många av dem redan.)

2. Kvinnorna är vilt inspirerande.

3. Planen kan se lätt, men det är svårt som fan. Det är därför vi inkluderar outtakes i slutet av varje Pitch.

4. Dessa kvinnor är ostoppbar, och jag vet att deras företag kommer att vara lika bra.

Se vår första omgången av Platser hereand Kommentera, dela och visa ditt stöd med hjälp av våra egna emojis. Pitch är öppen för kvinnor med ideella och vinstdrivande idéer lika. Ytterst är vårt mål att bygga en pipeline av nya företag och ideella organisationer inifrån vår växande gemenskap av experter bland oss. Om du vill delta i planen, ge mig och Samantha ett rop på [email protected]

Pitch kommer att spotlighted nästa månad på # BlogHer15: Experter bland oss, världens största firandet av kvinnor innehållsskapare, sociala medier påverkare, entreprenörer, varumärkes befattningshavare och bransch armaturer. Hyresgäster SheKnows Media, # BlogHer15: Experter bland oss ​​kommer att äga rum 16-18 juli i New York City där du kommer att kunna titta på en levande Pitch session med sex inspirerande entreprenörer och en panel av kvinnliga ledare ger feedback.You kan också spela in din egen Pitch i en anpassad Pitch monter på konferensen. Gå till http: //blogherconferences.comto registrera för händelsen.

Relaterade nyheter


Post Levande

Varför är det helt okej att du brister i tårar på jobbet

Post Levande

Hur 5 kvinnor står upp för den typ av sexuella trakasserier som blev oreilly avfyrade

Post Levande

Tom colicchio är inte ett fan av fancy food hemma

Post Levande

9 destinationer som är perfekta för en solo semesterresa

Post Levande

En guide för amerikaner som vill flytta till Kanada om Trump vinner

Post Levande

Lösningen i jämställdhet gömmer sig i din bonus?

Post Levande

Kommer du till Australien? den här appen avslöjar den inhemska historien om var du bor

Post Levande

Denna Vaniljstearin & kanelpinne gör det själv är vad säsongen är gjord av

Post Levande

9 gåvor vi är trötta på att få varje år

Post Levande

7 saker du borde ta bort från din resumé

Post Levande

En nybörjarguide till tarot

Post Levande

Julafton midnatt massguiden för icke-så vanliga kyrkliga goers