Njut med manförklara kvinnornas mars, tack så mycket | BurnbrightLove.com

Njut med manförklara kvinnornas mars, tack så mycket

Njut med manförklara kvinnornas mars, tack så mycket

Hur är det ens möjligt att förlora en värdighet krig mot en erkänt pussy-grabber? Vem skulle ens hävda att föråldrade flaggviftande och korrekt sätt är vad som behövs mest i en tid när så många amerikaner grundläggande konstitutionella rättigheter som skalat bort? Gör kvinnor, deras mest akuta problem och hur de väljer att ge röst åt dessa farhågor med materia, liksom, alls?

Dessa är bara några av de OANSVARIG, galna fatt frågor du kan be om du gjorde misstaget att läsa thenew York Times debattsidor denna vecka i kölvattnet av världens största någonsin politisk protest.

I en svindlande one-two punch av mansplaining asininity, regelbundna tider columnists David Brooks och Frank Bruni - respektive kokt kålrot och SnackWell smörgås cookies av Grey Lady uppfattning avsnitt - tog förra helgen kvinno mars på Washington och dess 600-plus satellit marscher till uppgiften för att fokusera på fel frågor och för att göra så även ohövligt. ”Dessa marscher kan aldrig vara ett effektivt motstånd mot Trump” Brooks harrumphed på tisdagen i sin kolumn, "Efter kvinno mars." (Hilariously anländer att proklamation bara två meningar efter Brooks berömmer samma händelser som ”en fenomenal framgång och ett viktigt kulturellt ögonblick”.) Varför kan inte dessa marscher vara ett effektivt motstånd mot Trump? Eftersom ”rörelsen fokuserar på fel frågor.” Vilka frågor är de? ”Reproduktiva rättigheter, lika lön, prisvärda hälsovård, åtgärder mot klimatförändringarna.” Vad är det för fel med dem? ”De tenderar att vara problem att rösta för många övre medelklassväljare i universitetsstäder och kuststäder.”

load...

När det gäller lika lön och reproduktiva rättigheter, det är oväsentligt om du inte är medveten om att 50,8 procent av den amerikanska befolkningen är kvinnor. Eller det, i 40 procent av amerikanska hushåll, är en kvinna antingen enkel eller den primära familjeförsörjaren. Eller om du tycker att ”vägen teknik och globalisering är decimerar jobb och slet i den sociala strukturen” - ett problem Brooks kan inte tro inte göra det på några protestskyltar - kräver att kvinnors kamp för lika lön tar en baksätet till först se till Midwestern manfolk lämnas tillbaka fackligt industrijobb sina granddaddies en gång hade.

Kort sagt, Brooks TSK-tsks kvinno mars för bostad själv marginalisering ”identitetspolitik”. (Sidoanteckning: identitetspolitik är medborgerliga rättigheter.) Demonstranterna borde ha donned patriotiskt rött, vitt och blått, han hävdar inte råa ” rosa fitta”hattar.

load...

Det finns en gammal såg i media: Tre saker gör en trend. Mening, om du vill skriva ett stycke om hur så och så är på modet eller på uppgång, hitta ett minimum av tre exempel på att så och så. Bruni försök som använder det hacky strategi i sitt stycke med luddiga resultat. Han placerar en komiker är stön-värdig skämt som ”vad pass för passionerad opinionsbildning” (va?) Snarare än att beskriva det exakt som, ja, en komiker är stön-värdig skämt. På samma sätt försöker han att centrera Spencers misshandel och skadeglädje många liberaler kände att titta på bilder av det som primärt bevis på anti-Trump rörelsens själv saboterar elakhet. Jag undrar hur Bruni skulle föreläsa Black Lives Matter arrangörerna vars protester har dragit - eftersom alla stora folkmassor gör, politisk eller inte - frans stragglers med en yen för kaos och våld.

”Vad en bortkastad möjlighet att försöka nå de många amerikaner som fortfarande inte har bestämt hur orolig om Trump att vara” Bruni gnäller om Madonna tal. Samma anmärkning bör energiskt ut mot dem som väljer att slösa bort sin högprofilerade journalistiska fastigheter på småaktiga pedantisk, vilseledda agendor och kränkande begäranden för kvinnor att bara spela bra.

Relaterade nyheter


Post Levande

En enkel steg-för-steg gör det själv guide till spray-painting mason burkar

Post Levande

Varför är det OK att inte betrakta dig själv som en tjej chef

Post Levande

Trumps nya verkställande order kunde låta amerikanska barn bli hungriga

Post Levande

6 semestrar som inte kräver en ful tröja

Post Levande

Amerikas bästa golf destinationer

Post Levande

Kylie Jenner har nu den mest gillade inlägget på instagram

Post Levande

Varför människor avaktiverar sina Uber-konton

Post Levande

12 skrämmande bergbanor i USA som helt kommer att skämma dig

Post Levande

Spring home makeover och pengarbesparande tips från HGTV-stylisten Emily henderson

Post Levande

10 påsk gåva idéer som inte är kaniner, kycklingar, ankor eller godis

Post Levande

Vad betyder en julgrannbrist för dig? en större prislapp

Post Levande

Argumentet mot att inte dricka någon sprit alls på nyårsafton