Nate Berkus på hans nya show, faderskap och livet i hans 40-tal | BurnbrightLove.com

Nate Berkus på hans nya show, faderskap och livet i hans 40-tal

Nate Berkus på hans nya show, faderskap och livet i hans 40-tal

Det finns inte mycket att inte älska om Nate Berkus. Den 45-åriga inredningsarkitekt, medan ha nått stratosfäriska nivåer av framgång i unga år, är också super-relatable. Han håller det verkligt, oavsett om det innebär att öppna upp om hans resa att sluta röka eller hur svårt det kan vara att pressa dag natt in med sin partner, inredningsarkitekt Jeremiah Brent.

Du kan få en inblick i Berkus värld på sitt nya hem makeover show, Nate och Jeremiah by Design, som hade premiär på TLC för några veckor sedan den 8 april vill veta mer om vad som händer bakom kulisserna med Brent-Berkuses och deras bedårande 2-åriga dotter, vallmo, rulla nedåt.

SheKnows: Vad är din familj favorit måltid?

Nate Berkus: Vi har en barnflicka som vi har haft sedan Poppy föddes, och hon gör något mystiskt med sin mac och ost, och vi är alla besatta av det. Jag önskar att det var en riktigt hälsosam svar som "Åh, vi gör dessa pastejer av julienned grönsaker" - som doeshappen ibland - men det är i slutändan bara hemlagad mac och ost. Hon blandar sina egna ostar och använder riktig grädde.

load...

Min kille + denna plats = Heaven

SK: Har du en känslomässig wellness rutin?

OBS: Det korta svaret är nej. Det var många år innan jag tillbringade tid utomhus och faktiskt lagt märke till det när jag var där. Jag tror det hände när jag blev en ny far eftersom det hade varit 20 år sedan jag hade lagt ner på en filt i en park. Spendera tid utanför med vallmo, låg där tittar upp på träden är så reparativ som något jag har försökt att göra som yoga, spinning eller vandring.

SK: Hur har din inställning till hälsosam och balanserad levande förändrats du har blivit äldre och bli förälder?

OBS: Vad jag fann en ny pappa, och när jag slog 40, är ​​att det blev svårt att compartmentalize någon område av mitt liv. Mina 30s var allt om arbete, som gick bra, men privatliv inte så mycket, och sedan med min hälsa, tänkte jag, "jag komma runt det." Då plötsligt, slog jag 40, och var som, "Jag är rökning, vilket är oacceptabelt, och jag kan inte bortse från att bara för att min familj, personliga och professionella liv arbetar alla nu."

load...

Jag kom till en plats där jag inte ville ha saker i mitt liv som jag inte tänka avsikt. Jag ville leva ett hälsosammare livsstil över hela linjen. Nicorettewas ett verktyg jag brukade hjälpa mig sluta, men det var en del av en större omvälvning för mig som en ny far som slog en milstolpe i livet och tog en lång titt på allt jag gjorde. Det är universellt: Vi är alla skyldiga motivera våra val, som "jag träna, men jag äter godis," eller "Jag äter hälsosamt, men jag röker." Det fungerar inte så - du antingen åtagit sig att ta en ärlig titt på varje kategori i ditt liv, eller du inte. Jag tror inte att det finns något i mitten.

Tack för att vi på #VBXTarget lanseringsfest. Så kul. Grattis igen @VictoriaBeckham på en fantastisk samling! @bfa

SK: Hur balanserar tid för dig själv, med Jeremiah och tid med Poppy?

OBS: Jag tror att för varje förälder, det är den universella frågan och oro. Jeremia och jag precis avslutat tejpa vår nya show, Nate och Jeremiah by Design, som är vädring nu. Vi skulle ha dessa dagar där det var hårt, och vi pratade om det öppet på kameran. Lämnar Poppy att gå till jobbet är verkligen svårt. Men jag har alltid trott på kvalitet tid framför kvantitet tid och verkligen vara super närvarande när vi är hemma, vilket innebär att inga telefoner, läsa böcker och spela tillsammans.

Samma sak gäller för datum natt med Jeremiah. Vi båda bly hektiskt, men när vi behöver, vi säger till varandra: "Låt oss faktiskt sitta ner och ha en riktig konversation." Det innebär att inga telefoner och fullt fokus på varandra. När det gäller datum, vi växla upp vår verksamhet, men vi är båda ganska känslig, så en av oss kommer att säga till varandra: "Jag känner inte ansluten - Jag behöver en dag-natt", och det hjälper.

load...

Alyssa Milano på Mödrar och göra en positiv inverkan

Vi är redo för vår 1st tacksägelse hemma. Jag duka igår så jag inte behöver tänka på det och jag kan ha 50 margaritas. @jeremiahbrent

SK: Har du några favorit underhållande tips?

OBS: För mig duka för mig är en av de roligaste sakerna underhållande. Det är en sådan kreativ möjlighet. En av de saker jag gör är att titta runt rum och bokhyllor och använda saker som jag tycker - oavsett om det är stenar eller Geoder eller små föremål - som en del av bordsdekorationer. Jag tror att folk alltid standard till den förväntade saker, som ett blomsterarrangemang, vas eller ljusstakar - och det är inget fel med det där - men du kan göra bättre och vara mer originellt om du vill. Dessutom kan det antända samtal när dina gäster tittar på denna intressanta arrangemang av föremål som var och en har en historia eller har kommit från en annan plats. Det är ett sätt att kommunicera genom design.

SK: Några tips för hur man kan hålla sane i den nuvarande laddad politiska klimatet?

OBS: Jag har definitivt försökt att hitta en balans mellan hetsätning på varje rubrik och helt ignorera vad som händer. För mig personligen är detta en gång om aktivering och funderar på vad som är viktigt för dig och din familj och hur du kan stå upp för din värdesystem. En av de saker jag har alltid hittat deprimerande är när människor känner sig maktlösa. Jag tror att det är intressant med denna politiska klimatet är att det inte finns en hel del människor gå omkring känner på det sättet. De får ute, talar om vad som är viktigt, marschera, fundraising och donera. Och det är en mycket välkommen förändring.

Spring Home Makeover Tips från Emily Henderson

Relaterade nyheter


Post Levande

9 personer du ska lägga till i jullistan i år

Post Levande

Varför är det OK att inte betrakta dig själv som en tjej chef

Post Levande

7 stora missuppfattningar om att arbeta hemifrån

Post Levande

Vilken presidenttropps högsta domstolsval betyder för kvinnor

Post Levande

Njut med manförklara kvinnornas mars, tack så mycket

Post Levande

Lösningen i jämställdhet gömmer sig i din bonus?

Post Levande

7 pro tips för att kasta ett fantastiskt vinterbröllop

Post Levande

Azorerna öarna borde vara på din lista för en vinterresa

Post Levande

7 snabba LinkedIn-tweaks som gör stor skillnad

Post Levande

9 gåvor vi är trötta på att få varje år

Post Levande

När det gäller motstånd, kritisera beteende, inte människor

Post Levande

Jag kan vara en amerikansk medborgare, men jag kommer aldrig att kunna skaka mig invandraretiketten