Min handledare och kollega satte mig mitt i dramat | BurnbrightLove.com

Min handledare och kollega satte mig mitt i dramat

Min handledare och kollega satte mig mitt i dramat

Fråga:

Mitt kontor mate klagar ständigt att hon översvämmas och har så mycket arbete att göra att hon inte kan göra ett bra jobb på något av det. Hon har dock tid att surfa på Internet, text hennes vänner och arbeta på skolarbetet så att hon kan ”komma ut ur den här skiten jobbet.”

Vår handledare ibland stannar hennes skrivbord och när han ser henne på hennes cell frågar, ”Vad är det du arbetar med.” Hon ser upprörd och snaps ”Jag bara nu tittat på detta för en sekund. Min make låter mig veta att han kommer att vara sent plocka upp mig i kväll och inte vänta på gatan utan att stanna i lobbyn. Förlåt!"

Vad händer när personliga värderingar kolliderar med företagets policy?

load...

Vår handledare vet att han blir lurad och försöker hantera det genom att dela henne ett nytt uppdrag och säger, ”Jag behöver det här projektet avslutas med 2:00” och blad. Så snart han lämnar, vänder mitt kontor mate till mig och klagar över att handledaren är passiv-aggressiv och betyder och inte ”får” som alla behöver stund då och då.

Jag är trött på dem båda, men alltid lyssna till mitt kontor, eftersom jag inte vill att hon klagar mig till resten av personalen. Sedan kan jag räkna med min handledare dra mig undan och frågar, ”Har din medarbetare tillbringar mycket tid på sin cell?” Jag har alltid svara ”inte mycket”, eftersom jag inte får dras in detta drama. Jag önskar handledaren skulle göra sitt jobb och inte förväntar mig att vara en tattletale.

load...

Jag gick med på att bli en kollegas brudtärna, men jag har inte råd

Svar:

Du spelar en nyckelroll i detta kontor drama. Du skyddar ofrivilligt ditt kontor kompis och vända dig till någon som inte kommer att berätta sanningen. Vad är det för fel med att svara ”ja” när din handledare frågar dig en ärlig fråga? Är du rädd hur ditt kontor kompis kan hämnas? Detta gör att du hennes möjliggörare.

Hon är också kasta dig som sympatisör i hennes ”betyder handledare missbrukat anställd drama.”

Om du inte gillar din nuvarande roll i denna gemensamma drama, skriva manus. När hon nästa vänder sig till dig, erkänna att du är trött på att känna du behöver ligga för att täcka henne när han frågar om hon tillbringar mycket tid på sin cell. Låt henne vet att du har någon avsikt att utflykt henne, men du inte vill känna tvingas att ljuga.

Samtidigt behöver din handledare för att lära människor förvaltning. Han får några resultat genom att lämna efter att fånga ditt kontor kompis på bar gärning. Eftersom det har hänt flera gånger, är det dags att han drog henne in i hans kontor, utan dig, och pratar med henne.

Jag känner mig delaktig i min chef fusk våra kunder

© 2017, Lynne Curry. Om du vill ett svar på din karriär fråga, är det lätt. Skriv [email protected] Lynne skrivit Seger arbetsplatsen Bully (AMACOM, 2016) och lösningar. Du kan också följa Lynne @ lynnecurry10 på Twitter eller komma åt hennes andra inlägg på SheKnows, www.workplacecoachblog.comor www.bullywhisperer.com.

Relaterade nyheter


Post Levande

Hur man förhindrar att Mercury retrograde förstör din semester

Post Levande

Jag gick med på att vara en medarbetares brudtärna men jag har inte råd med det

Post Levande

Julafton midnatt massguiden för icke-så vanliga kyrkliga goers

Post Levande

Varför rekommenderar jag starkt att gå på ett äventyr med en grupp främlingar

Post Levande

Varför är det helt okej att du brister i tårar på jobbet

Post Levande

Nate Berkus på hans nya show, faderskap och livet i hans 40-tal

Post Levande

Jag slutade mitt hemska jobb för att jag hatade personen jag blev

Post Levande

En titt inuti några av världens mest lyxiga hytter

Post Levande

Bara för att jag är stolt judisk betyder inte att jag inte älskar jullåtar

Post Levande

9 gåvor vi är trötta på att få varje år

Post Levande

9 destinationer som är perfekta för en solo semesterresa

Post Levande

5 effektiva sätt att komma över förlora ditt jobb