Michelle Obama levererar vackert, känslomässigt sista tal som första dam | BurnbrightLove.com

Michelle Obama levererar vackert, känslomässigt sista tal som första dam

Michelle Obama levererar vackert, känslomässigt sista tal som första dam

Michelle Obama gav sitt sista tal som första dam i dag, och - som ni kan föreställa er - hon slog det ut i parken. ”Vara din första dam har varit den största äran i mitt liv, och jag hoppas att jag har gjort dig stolt”, sade hon, blinkande tillbaka tårarna som hennes uttalanden möttes med rungande applåder.

Obama hade samlats gymnasiet rådgivare från hela landet i Vita huset i dag för att hedra 2017 skolkurator of the Year, bland många andra stellar rådgivare, i en ceremoni som hon startade 2015 för dem med exceptionella ledaregenskaper.

Michelle Obama berättar Oprah den goda råd hon gav till Melania Trump

I sitt tal, talade Obama vackert om hopp. ”När du stöter på hinder - eftersom jag garanterar dig, kommer du, och många av er redan har - när du kämpar och du börjar tänka på att ge upp, jag vill att du ska komma ihåg något som min man och jag har talat om sedan vi först startade denna resa nästan ett decennium sedan, något som har gjort oss igenom varje ögonblick i detta Vita huset och varje ögonblick av våra liv, och det är kraften i hopp - tron ​​på att något bättre är alltid möjligt om du är villig att arbeta för det och kämpa för det ”, sade hon.

load...

”Det är vår grundläggande tro på kraften i hopp om att har tillåtit oss att höja sig över de röster av tvivel och division, av ilska och rädsla som vi har mött i våra egna liv och i livet i detta land,” Obama fortsatte. ”Vår förhoppning att om vi arbetar tillräckligt hårt och tro på oss själva, då kan vi vara vad vi drömmer, oavsett de begränsningar som andra kan placera på oss. Förhoppningen att när folk ser oss för vem vi verkligen är, kanske, bara kanske de också kommer att inspireras att stiga till deras bästa möjliga själv.”

Obamas är inte riktigt redo att se sina döttrar växa upp

Och även om vi kan stå inför en osäker och skrämmande fyra år, talade Obama direkt till vår nations ungdomar påminna dem om deras betydelse och berätta för dem att de inte bör vara rädd. ”Jag vill att våra ungdomar ska veta att de roll, att de tillhör, så var inte rädd”, sade FLOTUS. "Du hör mig? Ungdomar, var inte rädd. Fokuseras, bestämmas, vara hoppfull, ges befogenhet.”Än en gång nämnde Obama hopp, säger,”Föregå med gott exempel med hopp, aldrig rädd, och vet att jag kommer att vara med dig, hejar på dig och arbetar för att stödja dig för resten av mitt liv."

load...

Den fullständiga 21-minuters video är verkligen värt att titta på, men du kan hitta dig själv kämpar för att hålla sammansatt tillsammans Obama (och gott av kvinnor på scenen bakom henne). Eller, för fullständig utskrift av hennes slutkommentarer, chef över till Time.

Glöm politik, staten middagen handlade om Michelle Obamas glamour

Innan du går, ta en titt slideshowbelow.

Relaterade nyheter


Post Levande

De mest underrated tech releases of 2018

Post Levande

9 personer du ska lägga till i jullistan i år

Post Levande

Hur denna mompreneur skapar positiv förändring genom hennes klädföretag

Post Levande

En enkel steg-för-steg gör det själv guide till spray-painting mason burkar

Post Levande

Hur kasta den perfekta sofistikerade halloween fest

Post Levande

Argumentet mot att inte dricka någon sprit alls på nyårsafton

Post Levande

7 stora missuppfattningar om att arbeta hemifrån

Post Levande

Pengar är också en del av självomsorgen

Post Levande

Kvinnor har blandade känslor om att frukta ett Trump-presidium

Post Levande

Varför rekommenderar jag starkt att gå på ett äventyr med en grupp främlingar

Post Levande

13 saker du aldrig insåg alexa kan hjälpa dig att göra

Post Levande

Varför är det helt okej att du brister i tårar på jobbet